Şimdi Ara

BOKS ACİL YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ben boks yapıyorum fakat malesef dişliğim yok sparring de sorun yaşıyorum bu nedenle gittigidiyor dan dişlik alcam ayrıca 5 tl de indirim kuponum var fakat bu gece 12 ye kadar geçerli o yüzden biran önce sipariş vermem lazım sorun şu ki ben dişliği kaç tane alcağımı bilmiyorum yani bu dişlik sadece üste mi takılıyo yoksa hem alta hem üste iki tane mi almam lazım bunu bilmiyorum o yüzden kaç tane sipariş vereceğimi bilmiyorum bilenler bi yardım lütfen

• yahu bir kişi bile mi bilmiyor
  • 2 tane al eskirse ötekini kullanırsın belki tekli stıyolarsada sıkıntı olmaz
  • Tek alacaksın !

Profesyonel boksörüm..
  • 1 tane alıcaksın. genelde uste takılır
  • üçünüze de eyw. hocam

peki alt çeneye herhangi koruma gerekmiyor mu 2 tane alıp hem alt hem üste takamaz mıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurbaba06

üçünüze de eyw. hocam

peki alt çeneye herhangi koruma gerekmiyor mu 2 tane alıp hem alt hem üste takamaz mıyız

Hayır..Sadece üste takılır geneli meneli yok bu işin o yüzden çeneni sağlam tutucaksın.
  • 5 tl lik hediye çeki 100tl üstü alımlarda geçerli, gg ye baktım. 6 liraya falan dişlik var. sakın onları 1 liraya alacaüını sanma
  • el insaf be dayı
    boks yapıyon da sokakta mı yapıyon,aç antrenörüne ya da salondan birine sor
    iki farklı dişlik var ama hangisi sana lazımsa onu al
    yok sokakta yapıyorum ben boks diyosan altlı üstlü al sağlam olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeeHaw

el insaf be dayı

• quote:

el insaf be dayı

bak güzel kardeşim bu akşam salondaydım hocam ve birçok arkadaş kayseriye turnuva izlemeye gittiği için salon boştu ve bir arkadaşla sprarring yaptık yediğim iki yumruktan dolayı dudağı içten yardım sonra bıraktık eve geldim dişlik aklıma geldi alayım diye gittigidiyora bakıyordum 15 marttan beri geçerli 15 gün geçerli şartşız koşulsuz 5 tl üzeri tüm alışverişlerde kullanabileceğim 5 tl lik indirim çekim olduğunu ve bu gece sona erdiğini farkettim akabinde buraya konu açtım ,hocam ve diğer arkadaşlarım kayseride, sparring yaptığım arkadaşın da telefonu bende yok açıp soramıyorum o yüzden birşey yazmadan önce iki kere düşünün ben soru soruyorum sen beni azarlıyorsun

diğer cevap arkadaşlara ve özellikle boksör arkadaşıma beni bilgilendirdikleri için çok teşekkür ediyorum

son bir soru sorayım bu çift damak dişliklerden buldum da acaba onlarda bize uygun değil midir

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

üçünüze de eyw. hocam

Hayır..Sadece üste takılır geneli meneli yok bu işin o yüzden çeneni sağlam tutucaksın.

bazı dıslıklerde ozellıkle profesyonellerde her ıkısınıde koruyanları var altıda var ustude var yanı ısmıde shockdoctor dı. bellı bır paraya kadar garantıde verıyolar dıslerınız dokulmesı olasılıgında

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

Tek alacaksın !

Profesyonel boksörüm..

kaç senedir profesyonelsin? Türkiye'de mi profesyonelsin yutdışında mı?
  • quote:

quote:

el insaf be dayı

bak güzel kardeşim bu akşam salondaydım hocam ve birçok arkadaş kayseriye turnuva izlemeye gittiği için salon boştu ve bir arkadaşla sprarring yaptık yediğim iki yumruktan dolayı dudağı içten yardım sonra bıraktık eve geldim dişlik aklıma geldi alayım diye gittigidiyora bakıyordum 15 marttan beri geçerli 15 gün geçerli şartşız koşulsuz 5 tl üzeri tüm alışverişlerde kullanabileceğim 5 tl lik indirim çekim olduğunu ve bu gece sona erdiğini farkettim akabinde buraya konu açtım ,hocam ve diğer arkadaşlarım kayseride, sparring yaptığım arkadaşın da telefonu bende yok açıp soramıyorum o yüzden birşey yazmadan önce iki kere düşünün ben soru soruyorum sen beni azarlıyorsun

diğer cevap arkadaşlara ve özellikle boksör arkadaşıma beni bilgilendirdikleri için çok teşekkür ediyorum

son bir soru sorayım bu çift damak dişliklerden buldum da acaba onlarda bize uygun değil midir

tamam dostum kızma yaw : )
    bi sms ataydın bari birisine
    geçmiş olsun bu sırada
    ben de kick box yapmıştım mavi kuşak var da işte devam etmedim daha fazla
    belki de adam olurdu benden

• quote:

quote:

quote:

el insaf be dayı

tamam dostum kızma yaw : )
    bi sms ataydın bari birisine
    geçmiş olsun bu sırada
    ben de kick box yapmıştım mavi kuşak var da işte devam etmedim daha fazla
    belki de adam olurdu benden

yok dostum kızmadım sadece birden öyle görünce sinirlenmiştim kusura bakmayumruk içinde eyw. sağolasın ya bi anlık dikkatim dağıldı öle yedik iki tane dudak gittibir de işte o an mesaj atcağım kimse yoktu mecburen buraya yazdım sağolsunlar arkadaşlar yardım ettiler

umarım sen de kick box a tekrar dönersin ve başarılı olursun çok güzel bir dövüş sporu keşke bırakmasaydın neyse dostum iyi geceler selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.