Şimdi Ara

Boksa başlamaya tedirginim ama istiyorumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 15 boyum 182 kilom 74 amacım hem zayıflamak hemde güçlenmek bu kalıbımla hiç güç yok bilekde felan hep yeniliyorum arkadaşlarım benden daha güçlü vuruyor güçsüzüm iyi bi spor yeri açıldı fitnes boks karışık boksa yazılmayı düşünüyorum ama tedirginim sonuçta güçsüzüm çok dayak yerim diye onlar bne istemeden benı ringe atmazlar dimi ve nasıl güçlenebilirim baskete yazıl diyecekseniz basketten hoşlanmıyorum hoşlansam bile adam gibi basket yeri yok oturduğum yerde

• bak kesinlikle seni en az 3 4 aylık eğitimden önce ringe çıkarmazlar sana ilk önce gard almayı ve temel hareketleri öğretirler sonra bunu tekrarlarla ilerletirsin kombine yaparsın kendi arasında bileğim falan güçsüz diyorsun boks kesinlikle savunmaya dayalı bir spor olduğu için kemik ve kas gelişimi için harkulade özellikle bilek ve kollar için yani hemen maç yapmazsın önce antremen maçları fln yaparsın hem
  • her şeyin kullanıcısına yanıt
    abi omuzlarımı nasıl genişletebilirm ve bileklerim çok güçsüz bilek güreşinde yenemiyorum nasıl güçlendirebilirim sanki kırılganım boks da parmaklar ın bi eksisi olurmu ince ve kırılganda yumruklarım güçsüz güçlenirmi sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodotr1010

abi omuzlarımı nasıl genişletebilirm ve bileklerim çok güçsüz bilek güreşinde yenemiyorum nasıl güçlendirebilirim sanki kırılganım boks da parmaklar ın bi eksisi olurmu ince ve kırılganda yumruklarım güçsüz güçlenirmi sence

abi senin bilek güleşi ile ne alakan var ya. ne bu sporu bilek güreşi için mi yapıyorsun/yapacaksın
  • general_skyx kullanıcısına yanıt
    abi bileğim çok güçsüz oda güçlense iyi olur diye dedim d. sence o bilek için hani sıkıosun ya elinde adını bilmiyorum onlar işe yararmı
  • quote:

abi bileğim çok güçsüz oda güçlense iyi olur diye dedim d. sence o bilek için hani sıkıosun ya elinde adını bilmiyorum onlar işe yararmı

benim antrenörümün hep söylediği bir söz var ; korku ve heyecan bir sporcu da hep var. sparring yaparken ben bile korkuyorum. ama mesele korkunun üzerine gitmektir. der. bak tedirginliği bir kenara bırak. yoksa korku seni ele geçirir ve hiçbirşey yapamazsın. müsabakada sağ ayakta hafif bir incinme oldu. dün hoca middle kick'i tutunda ben zıplayıp kafasını tuttum ve karın boşluğuna diz çekerken dirseği indirince dizim dirseğine çarptı ve şu an dizimde ağrı var. muay thai yapıyorum. 5.ayım. bu tür şeyler elbet ki olacak. adam futbol oynarken bile burnu kırılıyor, bileği dönüyor, sakatlanıyor. bence başlamanı öneririm. ama boks savunma üzerine kuruludur. tam anlamıyla bir saldırı sistemi istiyorsan muay thai tavsiye ederim. muay thai, en iyi savunma saldırıdır diyen bir sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

benim antrenörümün hep söylediği bir söz var ; korku ve heyecan bir sporcu da hep var. sparring yaparken ben bile korkuyorum. ama mesele korkunun üzerine gitmektir. der. bak tedirginliği bir kenara bırak. yoksa korku seni ele geçirir ve hiçbirşey yapamazsın. müsabakada sağ ayakta hafif bir incinme oldu. dün hoca middle kick'i tutunda ben zıplayıp kafasını tuttum ve karın boşluğuna diz çekerken dirseği indirince dizim dirseğine çarptı ve şu an dizimde ağrı var. muay thai yapıyorum. 5.ayım. bu tür şeyler elbet ki olacak. adam futbol oynarken bile burnu kırılıyor, bileği dönüyor, sakatlanıyor. bence başlamanı öneririm. ama boks savunma üzerine kuruludur. tam anlamıyla bir saldırı sistemi istiyorsan muay thai tavsiye ederim. muay thai, en iyi savunma saldırıdır diyen bir sistem

abi ben kavgacı bi insan değilim tabi kavga olsa elim armut toplamaz dayak yesemde dalarım orası ayrı bana karışmayan bin yaşasın yani .d o yüzden benım için boks iyi .d savunma sporu olduğu için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

abi ben kavgacı bi insan değilim tabi kavga olsa elim armut toplamaz dayak yesemde dalarım orası ayrı bana karışmayan bin yaşasın yani .d o yüzden benım için boks iyi .d savunma sporu olduğu için

tmm. Allah hayrlı etsin dostum. inşallah hedefine ulaşırsın

• general_skyx kullanıcısına yanıt
    saolasın abi keşke bi klitschko gibi olabilsek .d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.