Şimdi Ara

Bol Batarya Süreli Notebook Önerisi(8 cell Vostro 3300 olur mu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumun altını üstüne getirdim ama aradığım özelliklerde bir şey bulamadım.
    Notebookumu değiştirmeyi planlıyorum, ancak istediğim özellikler biraz garip.
    *Ortalama ekran parlaklığında 6 saat civarı internet+ofis çalıştırbileyim (batarya ile)
    *13,3 veya altı olsun
    *Ekran kartı mühenidislik programlarını (SolidWorks, MATLAB) çalıştırabilsin, ama tutup da süper grafikli oyun oynayacak değilim
    *İşlemcisi i5 olsa güzel olur, ama asıl amacım yeterli olması (mesela 720p çalıştırabilsin, veya C#'ta bir program yazıp compile edince "noliy ya" demesin -- kısaca netbook olmasın :) )
    *Ciddi dursun
    *Çok kronik problemleri olmasın, ısınma gibi
    *Bir de acer olmasın, şu an bu mesajı yazdığım bilgisayar (aspire 5920g) anamı ağlattı, ne servisi servis ne malzemesi malzeme, ısınmadan dolayı kasası çatlar vs. vs.
    *Bu arada biraz esneme payıyla birlikte üst sınırım 1500 TL

Şöyle bir şeyler var ama, şarj süresini bilmiyorum:

DELL vostro 3300 (8-cell'li diyor)
    http://www.vatanbilgisayar.com/dell-3300-s46p43-vostro-3300-core-i5-460m-2.53ghz-4gb-320gb-13.3-dvdrw-512mb-310m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50066
    (kullanan varsa 8 hücreli, ne kadar gidiyor şarjı?)

Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high_templar -- 14 Aralık 2010; 2:47:23 >

• Merhaba bende aynı senin istediğin özelliklerde bir notebook arıyordum uzun süre araştırdım gönderdiğin link'teki vostro gerçekten çok şık ama hdmi portu olmadığı için ondan vazgeçmek durumunda kaldım.
    13" hdmi portu olup vostro kadar şık bir notebook bulamadım bir kaçtane guzel olan vardı asus ve sony ama onların fiyat pahalıydı 1700 tl civarı sonunda boşver 13" i dedim ve dell studio 1558 aldım 1780 tl verip. i7 işlemci 4 gb ram 1 gb ati ekran kartı ve fireware e-sata-hdmi-usb bütün port çıkışlarıda var üzerinde ama şarjı 2 saat gidiyor.
  • Teşekkürler, güzelmiş gerçekten ama benim için şarj 1. sırada esasen. Onun için de çok sınırlanıyorum
  • Acer diyecektim ama istemiyormuşsun. Vostro mostro, Acer kadar performans sunamaz, belirtmek lazım. Ben yine de vereyim;

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as3820tg-373g32n-as3820tg-core-i3-370m-2.4ghz-3gb-320gb-13.3-1024mb-hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48213

Core i5 460M'li modeli de var. 1500 lira civarına bulabilirsin.

Ekran kartı giriş seviyesi olabilir dersen, Asus U35Jc modeli var. G 310M ekran kartlı. 10-12 saat civarında pil ömrü sunabiliyor tasarruf modunda. 1500 lira civarında, belki daha ucuza bulabilirsin. Fakat servis olarak Acer'dan beter çıkabilir. Uyarayım.

• Dell teknik servisi mükemmel diyebilirim. Eve veya işyerine gelip yerinde tamir ediyorlar. Getir götür bekle derdi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.