< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pınaronline İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (13. sayfa)
-
-
geçen hafta aldım gayet iyi ve uygun
-
4 kg aldım gayet güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaça gelmişti kilosu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün aldığım ürünler kargoya verilmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo takip numarasını hiç paylaşmıyor mu Pınar? Aras Kargo benim burada sorunlu, (hep şehrin diğer ucundaki şubesine gönderip sonra tekrar dağıtım merkezine iletip tekrar ilk gönderilmesi gereken yere gönderiyor). Bunlar da gıda olduğu için tereyağında sorun çıkarsa diye belki en baştan Aras Kargoyu arayıp müdahale etmek için soruyorum.
-
2 kere sipariş verdim,geldi.Üçüncü sipariş için sepette 2000 tl ye 400 tl otomatik indirim yapıyordu (Çark indiriminden bahsetmiyorum.).Öğle saatlerinde yapıyordu ama şimdi yapmıyor.İndirimleri kaldırdılar mı acaba,kontrol edebilir misiniz?
-
Şimdi denedim, 2. alışveriş indirimi yapmadı. İlk alışveriş indirimi devam ediyor.
-
Bir hesapta 2. diğerinde 3. alışveriş indirimi vardı 2side düşmüyor şuan, ödemeye gidip tamamlamazsan indirimi kullanmış sayıp kayboluyordu ama bu farklı gibi. ya sorun var yada kaldırdılar
-
Demek ki sorun bende değilmiş.Dediğin gibi herhalde sistemsel bir sorun var ya da kaldırdılar.
-
Hocam bu çarkı nerden ceviriyoruz uygulamaya girdim aç kapa yapıyorum çark falan gelmiyor
bende de 2. alışveriş indirimi vardı düşmüyor şu anda
Garanti parakart ile yaptığım alışveriş 1247 liraydı ve 1497 lira olarak çekim yapıldı. Bu aradaki fark ne zaman iade oluyor? Ürün de dağıtıma çıkmış bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konunun basına eklendi ilk mesaja bakın
5000/1000
6PGII
-
2 gün önce verdiğim siparişin +200 çekilen iadesi bugün yatti hesabıma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oldukça ucuza geldi sanki hindiden bile ucuza geldi ,
2 kg aldım 789 tl idi ama tekrar indirimle sanki 400 kusura geldi 2 kg salam 3kg tereyağ toplam 1422 tl ye mal oldu,
tereyağı 1000 tl saysan 2 kg salam 400 e geldi gibi
-
Teşekkürler hocam tamamdır beklerim o halde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1,2,3. siparişten sonra gelen indirimler düşmüyor maalsef, bir sucuk stoğu daha yapasım vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X