Şimdi Ara

Pınaronline İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
51
Favori
27.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Chip pin deki kodu ilk basta uyguladi ama ödeme adımında hata verdi sonra baştan bir daha denedim bu sefer kod indirimi yapıldı diyor ama inen birşey yok malesef bu haliyle de bir avantajı yok malesef
    Edit bir saat sonra tekrar denedim kodu kullandım ama hediye çarkı filan hak getire yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin64 -- 26 Kasım 2024; 18:23:10 >
  • keskin64 K kullanıcısına yanıt
    Ödeme adımında olumsuz olunca ,kullanılan kod olarak ,kullanimi yapılmıyor diye biliyorum pınar sitesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarsbf

daha önce marketten pınar şölen, pınar illaki ve pınar gurme sucuk alarak denemiştik, hepsini kötü değerlendirmiştik. baharatı vs çok az yavan bir tat gelmişti.

herkesin kendi damak tadı tabi. (süt ürünlerini beğenerek tüketiyoruz bu arada)

Sucuk alıp deneyenler yorumlarını yazabilir mi, uzun süredir pınar sucuk almaya cesaretim yok, al diyen var mı

• çark nasıl gelcek link var basıorum ona da browserdan falan açıyor üstelik çark mark yokmu

• legen wait for it dary kullanıcısına yanıt

Hocam bende sordum ama kimse cevap vermedi o konuda.Çark işi muallakta kaldı nasıl çeviriliyor forumdaşlar bu mübarek çark birisi aydınlatabilir mi

• Ugurbalkas U kullanıcısına yanıt
    Çark açılmıyor arkadaşlar iki gündür malesef.
  • yüzde 15 de kaldırıldı, yeni kampanyalar için 1 kod sakladım pusudayım :)

• ruzgarsbf R kullanıcısına yanıt
    Damak keyfine göre değişir tabii benim yorumum ;

Namet tüketen birisi olarak , en son İmamoğlu almıştık
    Sonra pınar denedim bana göre maelsef en kötüsü Pınar, bu nasıl gurme veya üst model anlamadım

+ Baharat bakimndan eksik.
  • Ugurbalkas U kullanıcısına yanıt
    Çark konusu da pınar sitesi de bug a yakalanmış gibiydi ve ondan dolayı çark olayı kapatıldı bence
    Gizli sekmeden defalarca kod alınıyordu mesela 🙃
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    Bende bayağı aldım ama bugün tattım. Kesinlikle vasat. Ha fiyat olarak Bimin emin sucuğundan uyguna geldiği için aldığıma pişman değilim ama 250-300 verenleri anlamıyorum. Ve şu ana kadar yediğim en güzel sucuk apikoğlu antrikot. Gerisi aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytunga050

Damak keyfine göre değişir tabii benim yorumum ;

Namet tüketen birisi olarak , en son İmamoğlu almıştık
    Sonra pınar denedim bana göre maelsef en kötüsü Pınar, bu nasıl gurme veya üst model anlamadım

+ Baharat bakimndan eksik.

yorum için teşekkürler, yıllar içinde değişen bir şey yok desenize...

• Yorumlarınız ‘bolca’ gurme sucuk almış ve siparişi bugün kargoya verilmiş biri olarak ziyadesiyle üzdü😁
  • pluxee kampanyası devam ediyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qruvasan -- 28 Kasım 2024; 13:42:4 >
  • 10 liraya sucuk satıyorlar. alışveriş yaparken bi tane sepete atıp kedi köpeğe dağıtın almamazlık yapmayın

• sadece 5000/1000 veriyor artık :/

• Elinde 5000/1000 harici kod olup kullanmayacak olan var mı arkadaşlar.
  • 4000/2000 TL kuponu olan var mı acaba
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.