Şimdi Ara

Bol resimli Yeni GOLF 8 ve Donanım Paketleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
10.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berkolo88

En buyuk problem bu zaten. Arac seyir halinde klima ekranini kullanmak zor ve tehlikeli. Anca yolcu koltugunda oturan kisi yardimci olabilir.

Soğutmalı torpido da yok ve torpido içleri kaplı değil.

Adamlar çalıyor ama çalışıyor.

• Bayilerde varmı yoksa Golf 8 diğerleri gibi galerilerde satışa hazır mı..!

İnceleyen vede fiyat alan oldumu yakın zamanda ?

• Sınıfının en KÖTÜ F/P aracı. Başlangıç seviyesine, fiorinoda standart sunulan hız sabitleyici yok. '' Zitin bin killinmiyirim ki '' diyenin ağzına fırıncı küreği yakışır

• Nirvana333 kullanıcısına yanıt

Hahahaaha

• quote:

Orijinalden alıntı: road35

life gayet dolu. 1.0 dsg 230 a tam f/p. Fakat acilen bayiden aldım sarı siteye 250 260 a koydum dönemi bitmeli. Bayiden alan kişi ertesi gün 10 bin zararı olacağını bilmeli.

O fiyatlar yalan oldu

Bol resimli Yeni GOLF 8 ve Donanım Paketleri

• Her şey tamam da o gösterge animasyonu, o renklendirme ne kadar iğrenç ya. Ne o öyle çaprazlamaya renk geçirme Allah aşkına. NFSU2 mi oynuyoruz...

• En boş paketini fiyat performans olarak çok mantıklı buluyorum. Dolusu pahalı ama sırf giydirme R Line değil diye biliyorum. Bağımsız süspansiyon falan geliyor diye biliyorum. Bir tık daha ucuz olsa güzel olabilirdi.

• Bol resimli Yeni GOLF 8 ve Donanım Paketleri

Bol resimli Yeni GOLF 8 ve Donanım Paketleri

Bu konuyu 2021 yılında açmıştım o zamanki fiyatlar ile aradan geçen 2 yılda nereden nereye gelmiş ..! 2 Senede neredeyse 5 katı zam ..!

Sadece bu marka değil tüm otomobiller ülkemizde çok fazla pahalandı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 2 Kasım 2023; 23:53:56 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.