Şimdi Ara

bold 9780 Garanti Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 9780 cihazimi yerinde sert bir cisme düşürdüm ve telin kilit tuşunun orda büyük bir çizik ve sağ deki parlak metal alanında hafif soyulma oldu

garantiye göndersem ne olur acaba hiç bu şekilde gönderen oldu mu acaba ???

• Garanti kapsamında olmaz fakat çizilen bölümü belirli bi ücret karşılığında orjinal ile değiştirirler
  • peki tahmini ne kadar bir ücret cıkar bilginiz var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas5454

arkadaşlar 9780 cihazimi iş yerinde sert bir cisme düşürdüm ve telin kilit tuşunun orda büyük bir çizik ve sağ deki parlak metal alanında hafif soyulma oldu

garantiye göndersem ne olur acaba hiç bu şekilde gönderen oldu mu acaba ???

Geçmiş olsun ben de 1 haftalıkken düşürdüm. Üstelik kutudan çıkan orjinal kılıf ile. Cihaz düşüyo,ama açıkda kalan kısmı üzerine yani tepe üzeri. o dediğiniz parlak metal kısımda 1 cm alan bende de tahrip oldu. Küçücük bir alan açıkda,sen git o açık alanın üzerine düş. Dealextreme'den araştırdım. Çok ilginç bir şekilde tüm parçalar mevcut. Hatta komple giydirme şeklinde beyaz,portakal rengi bile olabiliyor. Dediğiniz joystick tuş de tek başına satılıyor. Sadece siteye kayıt olurken adres bilgilerini girdiğiniz ekranı geçemedim. Sitede o sırada bir sorun vardı heralde. Bir daha da elim değmedi. İlk fırsatta (üye olabilirsem) oradan bu dediğim komple giydirme şeklinde siyah ve bayaz kasaları alacağım. Yanlız ben de garanti konusundan endişeliyim, muhtemelen "yetkisiz açılma ve garantini bitmesi" söz konusu olacak. Önerdiğim site ile ilgili sorumluluğu almıyorum, örnek olarak verdim, siz de araştırabilirsiniz. Belki de gelen parçalar çok başarılı olmayacak ama fiyat çok yüksek olmayacağı için ben alayım bulunsun diyorum.

• verdiğiniz sitede telefonun ön kapaği falanda var mi acaba ? yardimci olurmusunuz
  • Sigorta yaptırmadınız mı? Fabrika hatalarından kaynaklanan sorunları garanti servisi yapar ama sizin yaptığınız hataları sigortanız varsa o karşılar.
  • sigorta hakkında bilgim yoktu o yüzden öyle bişe yok :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.