Şimdi Ara

N95 IMEI NO SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdisindan N95 aldim , TR ye oranla fiyatlari cok uygun oldugu icin ancak simdi farkettim cihazin icerisinde yazan yani *#06# yazdigimda cikan imei numarasi ile arkasinda yani pili kaldirdigimda cihazin arkasinda yazan imei numarasi farkli...

Urun spot garanti bakimindan bir problemim yok ama TR ye kaydetttirmem gerektigi zaman hangi imei kaydettirecegim?
    Cihazin bazi programlarla imei numarasini arkasinda yazan kagittaki ile degistirmelimiyim ? Bu bana ne gibi sorunlar dogurur?

Tesekkurler

• valla imei numarası telefonun kimliği gibidir.dikkat et.birde kutusun bak.o da farlı çıkmasın
    ya da içi değişmiş olabilir diyecem.bana kalırsa *#06# de yazan imei geçerlidir diyecem ama garantiye verdiğimde hep telefonun arkasına bakıyolar nedense.neyse daha bilgili olanlar vardır elvet :)
  • up
  • Spot urunun kutusu olmaz hocam :D

up up up
  • olur kardes bende kutusu var cunku
  • up up up
  • Ürününüz sanırım spotdan da öte kaçak. Yani klon bir imei kullanıyor. TK farkederse telefonunuz kapanabilir. Aldığınız yerle görüşün. Ya da daha öncesinde *#06# yapınca çıkan numarayı eğer nokianın sayfasında falan varsa bir check edin. Telefon N95 olarak görünürse demekki kasayı değiştirmişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone No Caller İD Bulma
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su an yurtdisindayim telefonu burdan daha yeni aldim. Telefonun arkasindaki ve icindeki imei numarasini da TK ya yazdim ikiside kayitli degil. Yani benim icin bir sorun olmayacak bu.

Benim korkum cihazimin orjinal degil Cin mali olmasiydi cunku 600ytl gibi bir degere aldim bu cihazi.

Ancak cihaz orjinal , Symbian isletim sistemi var. Bu imei numarasini pasaportum ile TK ya kaydedersem sorun yasamadan kullanirim herhalde.

Yada arastirip evdeki kullanilmayan 2100 in Imei numarasini cihaza yazip kullanmak lazim
  • TK'ye kaydettikleri numara sanırım cihazın arkasında yazan numara. Bu da ileride sorun yaratır. Çünkü şebekede görünen imei no yazılımdaki olacak birinden birine uydurmanız gerekir. Bir şekilde iki numarayı da aynı yapın
  • http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

Yukarıdaki adresten imei nosu ile telefonun markası ve modelini öğrenebilirsin.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar güzel bir biçimde açıklamışsınız , peki telefonun imei numarasıyla nasıl oynayabileceğim konusunda PM(forumda yasak) ile yardımcı olabilecek varmı?
  • baya yanlış bilgiler verilmiş.
    cihazın 06 yazdığında çıkan imei si kayıtlı değilse sıkıntı yok. yurtdışından nereden aldığınızı merak ediyorum. Dubaide orjinal n95 8gb ler 500 usd ye gidiyor. Yani orj alabileceğiniz bir fiyata almışsınız çin malı sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IRFUN4EVER

baya yanlış bilgiler verilmiş.
    cihazın 06 yazdığında çıkan imei si kayıtlı değilse sıkıntı yok. yurtdışından nereden aldığınızı merak ediyorum. Dubaide orjinal n95 8gb ler 500 usd ye gidiyor. Yani orj alabileceğiniz bir fiyata almışsınız çin malı sanırım.

*#06# yazdigimda cikan imei numarasi kayitli degil. Kosova'dan aldim.

Cihaz orjinal. Sadece cihazin arkasindaki imei etiketini sokup oraya baska bir yapistirma yapmislar. Benim icin problem degil ama TR de kullanirken sorun olabilir mi diye dusunmustum ve cevabimi aldim.

Telefonun IMEI numarasi ile nasil oynama yapacagim hakkinda yardimci olabilecek biri varmi?
  • Oynama yapma, gerek yok, sen bu şekilde git kayıt yap. Zaten adamlar bataryanın oradaki ile hgafızadaki imeiyi ayrı ayrı bakmıyorlar, hatta sen elinde tutup telefonu "durun bi sn, hemen yazim yildiz sıfır altı kare, okuyorum 3, 5...." bu şekilde yaparsın sorun olmaz.

kullandıktan sonra IMEI numarası bloke olur ise, sendeki dandik 2100 ınkini geçirirsin bu telefona.
  • Türkcell Abone merkezlerinde, cihaz gövdesindeki ve cihaz içindeki numaralara bakılıyor, ikiside aynı ise kayıt yapılıyor.
  • teli nss ile update yapınca iç dış imei numarasınında aynı olabileceğini tahmin ediyorum bir dene istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Türkcell Abone merkezlerinde, cihaz gövdesindeki ve cihaz içindeki numaralara bakılıyor, ikiside aynı ise kayıt yapılıyor.

Eminmisin?

Arastirmalarima gore N95 lerin imeileri ile oynamak simdilik hayal.... Cihaz govdesindeki etiketi tamamen sokeyim madem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 16 Temmuz 2008; 13:30:11 >
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.