Şimdi Ara

Bold 9780 Internet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar twitter facebook gibi uygulamalara giremiyorum. "Bu uygulamayi desteklemeyen bir servis plani kullanmaktasiniz. Bu uygulamayi kullanmak istiyorsaniz veri planinizi yukseltmek icin lutfen servis saglayicinizla iletisim kurun" diye bildirim geliyor. Wifi ile de baglanamiyorum. Ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetakfklnc

Arkadaslar twitter facebook gibi uygulamalara giremiyorum. "Bu uygulamayi desteklemeyen bir servis plani kullanmaktasiniz. Bu uygulamayi kullanmak istiyorsaniz veri planinizi yukseltmek icin lutfen servis saglayicinizla iletisim kurun" diye bildirim geliyor. Wifi ile de baglanamiyorum. Ne yapmaliyim ?

Üstad lütfen sakın dediklerimi üstüne alma, blackberry öyle lap diye alınacak bir telefon değil.. bu telefon bis yani blackberry internet service aboneliği olmadan internetini kullanamazsın. Ama bu blackberry 7.1 işletim sistemli telefonlarında geçerli 10 serisinde bu sorun yok.. çevremde forumlarda çok görüyorum adam adam bold veya curve serisi almış nete giremiyorum diyor.. ee araştırılmadan alınırsa sonuç böyle oluyor

• Telefonu satin aalmadim hediye geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    blackberry bold hard reset
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.