Şimdi Ara

BOLD 9780 MI TORCH MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR UZUN SUREDIR IPHONE KULLANICIYSIYM HEM TELEFONDAN SIKILDIM HEMDE EKRANI KIRILDI IYICE SOGUDUM.BLACKBERRY ALICAM 9700 LER ZATEN COK HOSUMA GIDIYORDU 9780 DE CIKINCA CILA OLDU :)) ASLINDA ARTIK DOKUNMATIK TELEFON KULLANMAK ISTEMIYORUM VE 9780 COK PRATIK GELIYO BANA.

1 .TORCHMU 9780 MI ALMALIYIM
    2. 9780 UYGUN FIYATA NERDE BULABILIRIM YURTDISI ISTEMIYORUM GARANTILI ALICAM.

SIMDIDEN TESEKKURLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnm11 -- 1 Şubat 2011; 16:20:53 >

• Artık dokunmatik telefon kullanmak istemiyorum demişsin. Kafadan ele o zaman torch'u. 9780 cok güzel bir telefon
    Şu an gold bilgisayara geldi ama orayı hic tavsiye etmiyorum. Geçen sene ordan 9700 aldım kullanılmıs geldi + olarak garantiyi kendileri veriyorlar kasko yapmaya zorluyorlar vs vs. Tabi içine sinerse alırsın ama bence uzak dur. 1 aya kadar operatörler getirecekler telefonu. Golddan alıcagına dogubanktan al daha iyi en azından 0 telefon alırsın
  • bende 9700 kullanıcısıyım gayet memnumun fakat dayı oğlunda 9800 var
    kafanı karıştırmak istemem fakat 9800'e hayran kaldım elime biraz para geçse 9800 alırım sanırım =)
  • Su anda torch sahibi olarak internette gezinmeyi seviyorsan torch'u oneririm. Sadece bbm, mail icin falan kullanacaksan bb 9780 oneririm.
  • Sürekli priz aramak istemiyorsan 9780 veya 9700 Ayrıca malzeme kalitesi olarak 9800 için BB'ye yakışmadığı söyleniyor, ben BB kullanan biri değilim o yüzden sadece kullanıcılarının ve meraklılarının düşüncelerini aktarıyorum...
  • Torch bence çok daha kullanışlı bir cihaz ama dokunmatik olmasın diyorsanız 9780 de olabilir.Ancak torchta dokunmatiği kullanmadan kullanabileceğiniz bir cihaz.Klavyesi var sonuç olarak
  • Torchun klavyesi guzel degil, ayrica sistemi bold'a gore yavas, dokunmatik olmasinda iphone gibi olmasini bekleme cunku oyle degil, tavsiyem bold'dan yana. Simdi Bold'da OS 6.0 da yapabiliyorsun galiba, onu denersin.
  • (PARDON ARKADASLAR YANLIS YERE YAZDIM OZUR)))ilk once hepinize yeni telleriniz hayirli olsun arkadaslar)) herkes memnummu 9780lerden bende almayi dusunuorumda beyazindan pesinmi alsam 12yada24 ay kampanyali turkcelldenmi alsam acaba henuz kararda vermedin pesin para baglamak sacmami olur acaba diye tereddutdeyim cunku pesin alip bide bise abonelii 30tl kampanyada ayni gibi oluo bi arti hafta sonu bedava konusma ve msjlasma, sizce arkadaslar kampanyali almak mantiklimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b2by -- 26 Şubat 2011; 20:05:00 >
  • torch alma derim onunda nedeni sürgülü tasarımlar zamanla sorun çıkartıyor ve servisle uğraşman gerekebiliyor bar tarzı cihazlardan asla şaşma (bence)
  • 3gs var bende 16 gb bunu verip 9780 alsam mı diye düşünüyorum blackberry konusu olduğu için bu subjektif yorum yapmassanız sevinirim.
  • 9780 aldım bir hafta oldu inanılmaz memnunum!! İş telefonu o ne yapıcan safsatasını kesinlikle unutmanızı öneriririm. Çok keyifli, kullanışlı bir telefon Hayatımda ilk kez blackberry kullanıyorum. Neden bu kadar kıymet verilen bir cihaz olduğunu kullanınca anladım.
  • ya bende de iphone 3g 8gb var ama artik ios 4 ile beraber cok yavasladi ve iphone dan da skildim artik ama blackberry bold mu alsam torch mu alsam yoksa htc mi alsam die dsnuorm ne dersiniz iphone mu blackberry mi ? ikisini de kullananlar varsa lutfen yardim etsinler
  • bence 9780 daha kullanışlı ben 9780 al derim ama yinede sen bilirsin tabi
  • arkadaşlar bende bu 2 telefon arasında kaldım. 9800 almak istiyorum ama kafama takılan şarj süresi. 9780 ile arasında şarj olarak fark nasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.