Telefonu aldım ilk gün şarjı sıfırlamamı daha sonra 8-9 saat arası sarj etmemi söylediler. Dediklerini harfiyen yerine getirdim. İlk gün pil sürem 12 saat. Dedik herhalde ilk
günün heyecanı çok kurcaladık normal. 2. gün gece yatarken sarjı fulledim sabah kalktım 7-8 saat gibi bir sürede sarjın yarısı boşalmış hiçbirşey yapmamama rağmen bu
sorunla karşılaşan başka arkadaş varmı acaba ya da telefon yeni olduğu için sarjın bu kadar kısa sürede bitmesi normal mi? kaderimize razı olup bu sekilde kullanılmaz bu
telefon en kotu 2 batarya tasımak zorunda kalabiliriz.
3G'yi kapat
3G'yi kapattığınzda internet bağlantısı yavaşlamıyor mu?
3gyi kapatıp 2gyi açtığımda internet hızı yavaşlamıyor fakat bulduğu wifi sayısı azalıyor, başka bi fark göremedim. 2g deyken 1,5-2 gün dayanıyor benim. 3g deykende 10-12 saat sanırım. Bu telefonun tek eksisi bence az dayanan şarjı ama kesinlikle almaya değer çünkü zaten çok çabuk şarj oluyor, diğer telefonlar gibi değil
3g full açık + facebook + bbm + sms + 1 saat 43 dk lık arama = 38 saat oldu kırmızıda daha :)
memunum valla torchumdan iyi :D
quote:
Orijinalden alıntı: egemen1903
3G'yi kapattığınzda internet bağlantısı yavaşlamıyor mu?
Ben bir farkını göremedim 3G ve 2G 12 saat,3G 16 saat,2G 24 saatlik ömür sağlıyor benim 9780'de.