Şimdi Ara

bold 9900 hala alınırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle bir alinir ki.. Rahat 2 yil daha goturur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynı sürüncemedeyim. yeni modelleri beklesem mi diye düşünüyorum. bu arada 9900 için verilecek maksimum rakam nedir? şimdi alıp bb10 çıktığında birkaç ay sonra satmaya çalışsam piyasası tahmini ne olur? zarar edermiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The West

ben de aynı sürüncemedeyim. yeni modelleri beklesem mi diye düşünüyorum. bu arada 9900 için verilecek maksimum rakam nedir? şimdi alıp bb10 çıktığında birkaç ay sonra satmaya çalışsam piyasası tahmini ne olur? zarar edermiyim?

Bende merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The West

ben de aynı sürüncemedeyim. yeni modelleri beklesem mi diye düşünüyorum. bu arada 9900 için verilecek maksimum rakam nedir? şimdi alıp bb10 çıktığında birkaç ay sonra satmaya çalışsam piyasası tahmini ne olur? zarar edermiyim?

sıfır alırsanız elbette zarar edersiniz, ikinci eli iphone kadar güçlü değil, temiz, 10 küsür ay garantili cihazlar 700 lira civarında gidiyor genelde.
  • İkinci el temiz bir 9900 işinizi görür hocam. 700-800 tl arasına bulunabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiseoflex

merhaba arkadaşlar galaxy s2 sahibiuyim androiddin takılmasından falan bıktım . son günlerde blackberry çok aklıma takılıyor bold 9900 modeli çok güzel aşırı şık duruyor şuan kadiköyde telefonları kafa kafaya değiştirebilirim ama sizce değiştiriyimmi ay sonu tanıtılcak bb 10 larımı bekliyim yoksa ? siz olsanız alırmıydınız çok kafam karışık . yardım edin arkadaşlar

Telefonunuz garantili mi? Degilse root atıp jellybean yükleyebilirsiniz. problemler ortadan kalkacaktır. Amqa androidin her sürümünde oldugu gibi nexus dışında genellikle cogo telefon takıluır bb10 hızlıdır isterseniz alabılırsınız z10 u onerırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

Alma diyen arkadaşlar olmuş ama şu var hocam. Bir kere yeni gelecek cihazları boşuna bekleme 1000 liradan piyasaya girecek degiller. Bb yeni cihazları çıkardığı gün 9900 üretimini bitirecekte degil. Bunun yanında s2'nin üstünede s3 çıktı s2 öldü mü ?
    Pişman olmaya gelince ben blackberry kullanmış. Son dönemde android kullanmış biri olarak.
    -Blackberry çok farklı bir cihaz şarjı fena gitmez en azından 1 günü rahat çıkartır. Ama blackberry oyun oynamak için degil zaten o ekranda en mükemmel oyunlar markette olsa bile bir şey degişmez telefonun amacı oyun degil.
    -Sen eger uygulama istiyorsan evet s2de kalmalısın
    -Ama oyunla işim olmaz sms,whatsapp,foursquare vb programlarla işim dersen bb en doğru telefondur benim görüşüm.
    Son olarak başabaş takas senin cihazın temiz yurt içi bir cihazsa zararına olur...

Arkadas cok guzel ozetlemis valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ittersweet

hocam klavyeli bb10 dokunmatikten daha pahalı olacaktır, çünkü klavye üretmek sanılanın aksine ekrandan daha pahalı (ki üst düzey blackberry cihazların malzeme kalitesi cidden yüksektir.)

ikinci olarak blackberryo os7 (9900 9350 9360 9380 9980 etc) 2 sene daha destek alacak, bazı bölgelerde reklamları devam ediyor. ki blackberry10 dokunmatik cihaz minimum 1800 tl'ye çıkacaktır. (nexus 4 turkcell fiyatı, s3 ile aynı fiyata satıyorlar yazdım yabancı bir foruma, troll dediler sildiler. ülkemizde fiyatlandırmalar vergiler sebebi olmadan bile saçma sapan.)

Os7 2 sene daha destek alacak derken? Facebook, twitter vb. uygulamalarını mı kast ediyorsunuz? Os6 ne kadar sure destek alacak bilginiz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi fikrim, Mart ayından itibaren BlackBerry Z10'un yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte (mevcut BB kullanıcılarının bir kısmının geçişinden kaynaklı) 2. el BB fiyatları, bugünkünden farklı olacaktır. Bu sürede, seçenekleri değerlendirme ve içine sinen bir cihazda yoğunlaşma şansın olur.

9900 doğru cihaz mıdır dersen.. Önceliğin oyun veya uygulama çeşitliliği değilse.. bu cihazın iletişim ve (mail başta olmak üzere) mesajlaşmadaki verimli, pratik ve etkin kullanımı ise (ne istediğini ve ne bulacağını bilerek) bu cihaz alınır.
  • Yenı model cıkmıs alınmaz artık

• Ben de s2 kullanıyordum. Bu sene üniversiteye hazırlanacağım için bıraktım. Nokia 6100 kullanıyorum. İkinci el fiyatları baya düşük arama kalitesi iyi olsun yeter. Alınır herhalde benim için?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.