Şimdi Ara

bold 9900 hala alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar galaxy s2 sahibiuyim androiddin takılmasından falan bıktım . son günlerde blackberry çok aklıma takılıyor bold 9900 modeli çok güzel aşırı şık duruyor şuan kadiköyde telefonları kafa kafaya değiştirebilirim ama sizce değiştiriyimmi ay sonu tanıtılcak bb 10 larımı bekliyim yoksa ? siz olsanız alırmıydınız çok kafam karışık . yardım edin arkadaşlar

• 9900 kullanıcısıyım, Android'den OS7'ye geçersen okyanustan göle geçen balık gibi olursun. Uygulama yok adam gibi, telefon özellik, tasarım vs. iyi ancak uygulama olmadığında tüm artıları gidiyor. Tavsiyem kesinlikle BB10'u beklemen, yoksa pişman olursun.
  • başlığı kudum içeriği okumaya lüzum bile görmden cevabıı yapıştırayım. kesinlikle alınmaz. yeni bb 10 klavyeli modelinden alın madem aam tani 9900 ler düştü baya yeni seri yüksel fiyattan girer ülkeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler bb10 ları bekliyeceğim sağolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: wiseoflex

merhaba arkadaşlar galaxy s2 sahibiuyim androiddin takılmasından falan bıktım . son günlerde blackberry çok aklıma takılıyor bold 9900 modeli çok güzel aşırı şık duruyor şuan kadiköyde telefonları kafa kafaya değiştirebilirim ama sizce değiştiriyimmi ay sonu tanıtılcak bb 10 larımı bekliyim yoksa ? siz olsanız alırmıydınız çok kafam karışık . yardım edin arkadaşlar

9900 'den Note 2 ye geçmiş birisi olarak kesinlikle alma derim.
  • Alma diyen arkadaşlar olmuş ama şu var hocam. Bir kere yeni gelecek cihazları boşuna bekleme 1000 liradan piyasaya girecek degiller. Bb yeni cihazları çıkardığı gün 9900 üretimini bitirecekte degil. Bunun yanında s2'nin üstünede s3 çıktı s2 öldü mü ?
    Pişman olmaya gelince ben blackberry kullanmış. Son dönemde android kullanmış biri olarak.
    -Blackberry çok farklı bir cihaz şarjı fena gitmez en azından 1 günü rahat çıkartır. Ama blackberry oyun oynamak için degil zaten o ekranda en mükemmel oyunlar markette olsa bile bir şey degişmez telefonun amacı oyun degil.
    -Sen eger uygulama istiyorsan evet s2de kalmalısın
    -Ama oyunla işim olmaz sms,whatsapp,foursquare vb programlarla işim dersen bb en doğru telefondur benim görüşüm.
    Son olarak başabaş takas senin cihazın temiz yurt içi bir cihazsa zararına olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

Alma diyen arkadaşlar olmuş ama şu var hocam. Bir kere yeni gelecek cihazları boşuna bekleme 1000 liradan piyasaya girecek degiller. Bb yeni cihazları çıkardığı gün 9900 üretimini bitirecekte degil. Bunun yanında s2'nin üstünede s3 çıktı s2 öldü mü ?
    Pişman olmaya gelince ben blackberry kullanmış. Son dönemde android kullanmış biri olarak.
    -Blackberry çok farklı bir cihaz şarjı fena gitmez en azından 1 günü rahat çıkartır. Ama blackberry oyun oynamak için degil zaten o ekranda en mükemmel oyunlar markette olsa bile bir şey degişmez telefonun amacı oyun degil.
    -Sen eger uygulama istiyorsan evet s2de kalmalısın
    -Ama oyunla işim olmaz sms,whatsapp,foursquare vb programlarla işim dersen bb en doğru telefondur benim görüşüm.
    Son olarak başabaş takas senin cihazın temiz yurt içi bir cihazsa zararına olur...

benim cihaz sıfıra çok yakın değil ya yurt dışından alınma ama taş gibi her özelliği varda böle üst köşede falan biraz çatlak var sizce takas ediyimmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O cihazın durumu ne peki? Yurt dışı mı 9900 da?
  • quote:

O cihazın durumu ne peki? Yurt dışı mı 9900 da?

tam bilmiyorum 2.el bu cumartesi bakıcağım telefona yazarım
  • Amacına bağlı bir blackberry kullancısı olarak şöyle söyliyim:
    -Android deki gibi çok uygulama bekleme
    -Facebook twitter whatsapp viber foursquare falan yeter diyorsan al
    -Müzik kalitesi iyidir(ben 9700'ümden gayet memnum tabiki burası görecelidir)
    -Oyun pek yoktur.Olan oyunlar genelde S40 tadında 2boyutludur

Bunları düşünerek al okadar özgürlükçü değildir.Tabi BB10 geldiğinde değişicek herşey
  • temiz bir 9900 almaya özen gösterin
  • Arkadaslarinda dedigi gibi bencede alinmaz bb10u bekleyin cok yakinda gelicek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Amacına bağlı bir blackberry kullancısı olarak şöyle söyliyim:

Bunları düşünerek al okadar özgürlükçü değildir.Tabi BB10 geldiğinde değişicek herşey

Duzgun photoshop programi varmi ? Ne biliyim fotograf cektikten sonra efek falan koycagim yada farkli efektle fotograf cektigim programlar varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: wiseoflex

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Amacına bağlı bir blackberry kullancısı olarak şöyle söyliyim:

Duzgun photoshop programi varmi ? Ne biliyim fotograf cektikten sonra efek falan koycagim yada farkli efektle fotograf cektigim programlar varmi

InstaPhoto vardır ki adından da anlışlcağı gibi instagrama benzer
    Lens Bosst var kullandığım 11 efekt vardır
    http://bestdesignoptions.com/?p=19041 geri kalan programlarıda bu sayfan inceliyebilrisiniz

• Suan canim varya acayip derecede bir blackberry telefon istedi zaten dusununce ben telefonda bi mesajlasiyorum falan photoshop programida varmis hemen gidip bold 9900 alasim var ama bb 10 da var artik bi turlu dayanicam sunata kadar turkuyeye avea subat sonuna dogrumu ne getirecekmis insss fiyatida uygun olur

• Hocam şunu anlayamadım ben sizin cihazınız 600-650 ediyor. 9900 ida aynı fiyatlara alabileceksiniz Yeni gelecek cihazlar 0 alacaksanız 1600-1800 aralığında olacak diye düşünüyorum şimdi 9900 alsanız Oda o fiyatları edecek yeni gelicek cihazları 2.el alacağınızı düşünürsek piyasada yayılmasi oturması falan 1 yıla yaklaşacak ha belki onlar gelince sanmıyorum ama 9900leri 800 lere çekerlerse aldığınız 9900 zarariniza olur. Yani beklemenin size Tam olarak faydası ne olacak?
  • quote:

Hocam şunu anlayamadım ben sizin cihazınız 600-650 ediyor. 9900 ida aynı fiyatlara alabileceksiniz Yeni gelecek cihazlar 0 alacaksanız 1600-1800 aralığında olacak diye düşünüyorum şimdi 9900 alsanız Oda o fiyatları edecek yeni gelicek cihazları 2.el alacağınızı düşünürsek piyasada yayılmasi oturması falan 1 yıla yaklaşacak ha belki onlar gelince sanmıyorum ama 9900leri 800 lere çekerlerse aldığınız 9900 zarariniza olur. Yani beklemenin size Tam olarak faydası ne olacak?

Şahsen ben piyasaya 1 yılda yayılcağını düşünmüyorum çünkü avea rimle anlaşma yapmış en geç şubat sonu bb 10 lar avea bayşlerinde oluyormuş şimdi 9900 almassam o telefonların ( şahsen o full dokunmatık yenı cıkan klavyelıye gore daha pahalı olcagını dusunuyorum ) 2. El o klavyelı bb 10 da 1500 falan olur 500 tl benım tel desem 1000 lira olur ama bakıcam eyer bb10 çok öle yenilik getirmesse 9900 alıcam

• Oyle düşünüyorsuniz beklemek çok mantıklı bir yıl derken fiyat olarak ucuzlaması 2.elin artması çok beklemeden alacaksanız mantıklı bir hareket olur beklemek
  • Sakin blackberrye gecmeyin pisman olursunuz.

• hocam klavyeli bb10 dokunmatikten daha pahalı olacaktır, çünkü klavye üretmek sanılanın aksine ekrandan daha pahalı (ki üst düzey blackberry cihazların malzeme kalitesi cidden yüksektir.)

ikinci olarak blackberryo os7 (9900 9350 9360 9380 9980 etc) 2 sene daha destek alacak, bazı bölgelerde reklamları devam ediyor. ki blackberry10 dokunmatik cihaz minimum 1800 tl'ye çıkacaktır. (nexus 4 turkcell fiyatı, s3 ile aynı fiyata satıyorlar yazdım yabancı bir foruma, troll dediler sildiler. ülkemizde fiyatlandırmalar vergiler sebebi olmadan bile saçma sapan.)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.