Bildirim
Bold 9900 whatsapp durumu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Elbette çalışıyor hatta iki gün öncede güncelleme geldi... -
Şu an 3 ay garantisi kalmış cihaz var 280 lira ama kararsız kaldım alıp almama konusunda . -
quote:
Orijinalden alıntı: sezermert
Şu an 3 ay garantisi kalmış cihaz var 280 lira ama kararsız kaldım alıp almama konusunda .
Ben de Beyaz renkli çok temiz 1 sene daha garantisi olan bir cihaz bulup aldım yaklaşık 1 ay kadar önce...Oldukça memnunum tavsiye ederim...Bis paketide alırsan tam anlamıyla 9900 den faydalanmış olursun... -
Tam olarak bis in normal data paketinden ne farkı ve nasıl avantajları var. Ben normal 1 gb internet alıyordum paket içinde.. -
quote:
Tam olarak bis in normal data paketinden ne farkı ve nasıl avantajları var. Ben normal 1 gb internet alıyordum paket içinde..
Çoğu uygulama, blackberry 10 öncesi BİS paketi olmadan çalışmaz.Normal internet paketinizle ve wi-fi ile whatsapp sorunsuz çalışabilmekte diğer sosyal ağları ise normal internet paketinizle ancak telefonunuzun tarayıcısından girerek kullanabilirsiniz..! Yani size faceden,tweeterdan vs..gelen bildirimler ancak BİS paketi sayesinde gerçekleşir..Yani kısaca şunu söylemek isterim ki sadece whatsapp için kullanacaksanız sorun olmaz ama ekstra sosyal ağları kullacaksanız mutlaka bir BİS paketi edinin.. -
çalışıyor düzgün bi şekilde telefonu almanı öneririm ben de 9900 kullanıyorum gerçekten çok memnun kaldım çok iyi cihaz -
quote:
Şu an 3 ay garantisi kalmış cihaz var 280 lira ama kararsız kaldım alıp almama konusunda .
sakın alma hocam onu,eğer o kadar ucuzsa macar malıdır,macar malı yan sanayi olduğu anlamına gelir,macar malı alırsan bb den nefret edersin cihaz sürekli donar kendine reset atar çıldırırsın,bb den nefret edenler bu ayrıntıyı dikkate almaz ve bb nin sürekli donan reset atan bir cihaz olduğunu iddia ederler ama öyle eğil işte alacaksan mutlaka meksika malı al,meksika malı bb de en iyi üretim malıdır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X