Şimdi Ara

Bold ve torch arasında kaldım sizce hangisi yardım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkürler gerçekten inceledm çok güzel ve hoş telefon böyle bi ikilemde kalan arkadaşlarında bilgisi olsun beyaz ekran sorunu çıkabliyomuş :)
  • 9800 kullanıyorum,yazılımsal donanımsal acayip memnunum + telefonun bir duruş karizması var bence(beyaz 9800) fakat dedikleri gibi malzeme tırt ben çok dikkatli kullandığımdan pek soyulma falan yok ama yavaş yavaş yanlardan beyazlamalar olmaya başladı.bold'lar da böyle bir şey var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukcoban

teşekkürler gerçekten inceledm çok güzel ve hoş telefon böyle bi ikilemde kalan arkadaşlarında bilgisi olsun beyaz ekran sorunu çıkabliyomuş :)

Ekran ile tuş takımı arasındaki bağlantıyı sağlayan film-flex denilen bağlantı bantı koparsa ekrana görüntü gelmez.Kızaklı telefonların çoğunda olur bu sorun.Kızağı çok sert açıp kapamamak gerekir.
  • sonuç olarak galiba 9800da soyulma haricinde bi sorun yok :) arkadaşlar çok teşekkürler gerçekten çok yararlı oldu:)
  • Ekran orjınal degıl demıssın. Eger orjınal ekranlı temız bı bold bulursan boldların ekranları torchlara gore daha kalıtelı ve renkler daha doygun. Ama 9780 ekranı bıraz kucuk. Buyuk ekran takıntın yoksa ben 9780 al derım. Ama torchda karızma bı telefon. BB torch ya da bolddan sasmada ne alırsan al. bn bold 9000 kullanıyorum Blackberry rahatlıgı hıcbır markada yok. Sımdıden hayırlı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.