Şimdi Ara

Bold ve torch arasında kaldım sizce hangisi yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba iyi günler bi telefon almak istiyorumda aklımda aslında 9800 torch var ama dokunmatiğinde sorun var diyorlar doğrumu? bi arkadaşım bold 9780 satıyor 350tye bana vericek ama cebindeyken ekran kırılmış vede o yaptırmış sizce telefon alınırmı başka bir arızası yok ? eğer torch daha iyi diyorsanız boldu almayıp 450tl filan verip 9800 torchmu almalıyım yada önerebiliceğiniz 450-500tl aralığında bir blackberry varmıdır? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• Torch'un malzeme kalitesi için dandik diyorlar.9780 ekran değiştiyse ve yan sanayi takıldıysa ekran kalitesi pek iyi olmayabilir.
  • orjinali takıldı :) peki torchun ne gibi kötü yanları var acaba telefon çok hoşuma gidiyorda:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukcoban

orjinali takıldı :) peki torchun ne gibi kötü yanları var acaba telefon çok hoşuma gidiyorda:)

http://beta.eksisozluk.com/blackberry-torch-9800--2480351?p=7
    http://www.uludagsozluk.com/k/blackberry-torch-9800/2/

• bayabi şikayet edilmiş resmen soğudum :( blackberry almamın sebebi bbm, hızlı mesajlaşmak, internet, müzik dinlemek ve 3g ydi peki bana önerebiliceğiniz blackberry varmıdır şunu al pişman olmazsın gibi
  • Paran varsa 9900 al.Sıkıntı çekmezsin.
  • okadar çok çıkamam ya:) en fazla vericeğim 500-550 flan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana göre bi telefon tavsiye edicek yorum yapıcak yokmu? :(
  • BBM önemli değilse Nokia E72 al.Whatsapp'ta yüklersin mis gibi olur.Hemde sıfır telefon alırsın.
  • eski telefonum e72 ydi ahhh ahh hiç üzmedi kerata:D bbm önemli ama işte :)
  • Torch cok dandik kesinlikle bold

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman 9780 al.En iyisi o senin için.
  • dediğim 9780 bi sorun çıkarırmı ilerde yani 350 tl ye alınırmı ? bu arada size göre saçma sorualr sorabilirim af ola...
  • quote:

dediğim 9780 bi sorun çıkarırmı ilerde yani 350 tl ye alınırmı ? bu arada size göre saçma sorualr sorabilirim af ola...

Yok estağfurullah.Yalnız fiyat bana biraz ucuz gibi geldi.
  • samimi bi arkadaşım ve telefonu o yurtdışından almış ama pasaporta kayıtlı olarak ona gelmiş telefon cebindeyken ekranı kırılmış ve değiştirmiş o s3 alıcağı için satıyor bana telefoncu 400 demiş bende 350ye alırım dedim samimi olduğum için pek sorun çıkarmıcak :)
  • Tabi ki de bold 9780 hele ki 350 tl o telefon icin cok makul bir fiyat. Torchlarin dis cerceve soyulma sorunu var. Boldlar gayet saglam ve dayanikli kasaya sahip sizi yari yolda birakicagini pek sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada ekranı orjinal ile değişmemiş bi sorun olurmu yoksa 150 tl ekleyip 500e temizinimi alsam? teşekkürler boldlara yöneldi hatta 9780 e :)
  • quote:

bu arada ekranı orjinal ile değişmemiş bi sorun olurmu yoksa 150 tl ekleyip 500e temizinimi alsam? teşekkürler boldlara yöneldi hatta 9780 e :)

Orijinali gibi parlak ve canlı olmaz, güneş ışığında ekran tam gözükmeyebilir vs.
  • peki gerçekten teşekkürler ilginiz için:)
  • Bende zamanında bu ikilemde kalmıştım ama gerek forumlarda gerek ise yakın çevremde Torch kullananların çoğunun memnuniyetsizliği sebebiyle 9780 Bold'u tercih etmiştim ve iyikide öyle yapmışım.

9900 alamıyorsan tercihin kesinlikle Bold 9780 olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.