Şimdi Ara

BoldTeaM Ekibi Yeni Server Düşüncemiz[ORJ FİLES]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Hepinize Uzun Bir Aradan Sonra Merhabalar İyi Forumlar Arkadaslar Kiminiz Tanır Kiminiz Hatırlar Bilmiyorum Bizde Bu Oyunun Emektarlarıyız Yeni Basladıgımız Yıllarda Daha Kücücükten Aradan 9-10 Sene Geçti Kadromuzu Dagıtmadık.2002 Yılından Beri Açık Bir Grubuz Çeşitli Online Oyunlarda Beraberce Büyük Başarılara İmza Attık Azimli Ve Düzenli Çalışan Bir Ekibimiz Var Reklam Amaclı Olmasın Yöneticilerimiz Kontrol Edebilir Forum Sitemiz Kapalıdır.. Türkiyenin Sayılı Mu Online Forumlarından BoldTeaM.net'in Oldugu Yıllarda Sayısız Başarılara İmza Attık Ve Yerli Oyuncularımızdan Cok Yabancı MuOnline Oyuncuların Büyük Bir Şekilde Dikkatini Çekmeyi Başardık..Şuanda Kurmuş Oldugumuz Güzel Bir Plan Var Türk MuOnline Tarihinin Diger Oyunlara Bakarsak Her Geçen Gün Yok Oldugu Bu Sıralarda Tekrar Canlandırmayı Hedefliyoruz Ve Başaracagımıza Playerlarımızın Emeklerini Boşa Cıkarmicagımıza İnanıyoruz.Lakin Sizden 1-2 Yardım İstemek İçin Burada Bulunuyorum Öncelikle Takdir Edersinizki Orjinal Files Olmadan Bazı İşler Yürümüyor Orjinal Filesı Biz Temin Edecegiz Ancak Kurulum Bilgilerimin Cok Eskide Kalması Dolayısıyla Bizimle 1-2 Gün Calısacak Yardımına İhtiyaç Duyacagımız 1-2 Arkadaşımıza İhtiyacımız Var.Server Domain Olarak BoldTeaM.Net ve Forum Olarak BoldTeaM.Org Domainlerini Kullanmayı Düşünüyoruz Eski Bir Versiyon Ve Zor Exp Drop Secenegiyle Serverımızın Daha Dikkat Cekecegi Üzerinde Düşünüyoruz.Maddi İmkanlarımızın Yeteri Kadar Mevcut Suanda Bize Yardımcı Olucak Arkadaslar Benimle İrtibata Geçerlerse Sevinirim...

www.facebook.com/cankut.yildirim0

Her Türlü Tavsiyelerinize Yardımcı Olacagınız Konularda Mesajlarınıza Ve Eleştirilerinize Açığız Arkadaslar.

Copyright ©2002 - 2012, BoldTeaM MuOnline Groups.

BoldTeaM Forumlari Administrator Bold_Mg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopOnlyHeLLMe -- 27 Kasım 2012; 17:21:35 >

• Hayirlisi
  • Maddiyattan bahsetmişsiniz fakat güzel bir sisteminiz olmadan pek başarılı olabileceğinizi sanmıyorum. Buna örnek olacak birçok server var. Öncelikle başarılar diliyorum, ama önce "neden bizim serverda oynamalılar" mantığıyla hareket ederseniz birşeyler ortaya koyabileceğiniz kanısındayım.

Başarılar.
  • Mu Online'i canlandirmak eski haline getirmek bugunlerde bu bolumde cok konusulan bir dusunce. Umarim basarili olursunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Arkadaslar Oynadıgımız Serverlarda Elimizden Geldigince Kimseyi Mahcup Duruma Düşürmedik Emeklerine Saygı Duyduk Elimizden Gelenin En İyisini Yapıcagımızı Temenni Ederiz.
  • 10 Senelik Playerlık Yapmış Biri Olarak Her Türlü Admine Taş Cıkartırız Dedik Koyulduk Yola Playerın Hakkından Playerdan Baska Kimse Anlayamaz O Emekler O Büyük Dostluklar Ebedi Dostluk Ve Ezeli Rekabeti Bir Arada Barındıracak Allah İzin Verirse Cok Uzun Ömürlü Bir Server Yapalım Dedik Hayırlısı :)
  • Hakkımızda Hayırlısı Eski Muhabbetler Olsun Benim İçin Yeterli
  • Hadi bakalım hayırlısı.Muonline yavaş yavaş uyanmaya başladı sanırım yeniden.ne güzel...Türkiyede Mu online ölmesin,Yabancı serverlere mahkum olmayalım.
  • Benim de 10 yıllık yolculuk hayatım olduğuna göre her türlü şoförden çok daha iyi bir şoför olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yöneticimize Xobi'ye ulasabilecegimiz bir yer veya yardımcı olucak bir arkadasımız varmı beyler?
  • Buralardayız.
  • konu güncel
  • Herşeyi anladımda Facebook profilini neden paylaştın onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

Herşeyi anladımda Facebook profilini neden paylaştın onu anlamadım

Artik msn kullanimi bitti herkez facebookda oldugundan dolayi forumlada cok ilgilenilmediginden dolayi olabilir ;)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.