Şimdi Ara

böle deli bir modifie edilmiş xbox360'a kim sahip olmak ister yada istemezki :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oyun konsollarını kesip biçip taşınabilir hale getirdiği özel modifikasyonlarıyla tanınan Ben Heckendorn, yeni projesiyle Xbox360&l8242;ı gayet şık bir dizüstü bilgisayar haline dönüştürmüş.

Aynı çalışmayı daha önce de gerçekleştiren Heckendorn, bu ikinci denemesinde çok daha hafif ve kompakt bir ürün oluşturmayı başarmış. Sistem, büyükçe bir dizüstü bilgisayar boyutuna indirgenmiş komple Xbox360 ve HD destekli LCD ekrandan oluşuyor. Tüm sistemin güç gereksinimi tek kabloyla sağlanmakta. Sistemin daha önceki sistem gibi suyla soğutmayla donatılıp donatılmadığı henüz belli değil.

Bu tür değişikliklere meraklılar için asıl güzel haberse, Engadget sitesinin bu sistemin yapılış sürecini tüm detayları, fotoğrafları ve teknik çizimleriyle birlikte yayınlayacak olması. Böylece konunun meraklıları, benzer denemelere girişmek gerekli bilgi birikimini edinebilecekler

Uses a 17″ wide (diagonal) 1280×720 progressive-scan LCD VGA monitor (for HD-level resolutions) Thus you can actually read the text in Dead Rising.
    Water-cooled with custom-built radiator. Allows for a slimmer main body versus the mammoth heat sinks in a stock 360.
    Built-in keyboard and Wi-Fi.
    USB hub allows original number of 3 USB ports for user.
    All-aluminum case, except for plastic keyboard / ring of light / screen control area.
    Uses single customized “expanded” power supply brick for both screen and Xbox 360.
    Breakout ports on back allow hookup to component TV, VGA monitor, sound system (analog or TOSlink) and even crummy composite video.
    Size: 16.75″ x 10.75″ x 2.8″ Weight: 14 pounds (with water loaded)

İŞTE BU ALETE PARA VERİLİR !!!

bide canlı canlı görün bakalım ;

http://www.youtube.com/watch?v=qqcLjwRR41A

http://www.youtube.com/watch?v=6ckzd0sYqPo

alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_mert -- 1 Nisan 2008; 22:56:30 >

• Bu çok eski bir haber.Daha önce bunun ile ilgili birçok konu açıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keteor

Bu çok eski bir haber.Daha önce bunun ile ilgili birçok konu açıldı.

valla okadar aradım bulamadım kardeş bilseydim açmazdım
  • Başlık açmadan önce forumda arama yapınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.