Şimdi Ara

Böle Kilo Vermem Mümkünmü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

1.76 boy 85 kg ye kadar çıkmıştım

şimdi 66-67 kiloyum

ne yaptım

-gece yemeklerini tamamen bitirdim
    -bol su tükettim
    -abur-cuburdan kaçındım
    -protein ağırlıklı beslendim
    -ekmeği hemen hemen hiç tüketmiyorum
    -şeker en fazla 1 küp çaya. hatta hiç atmıyorum ne zamandır tadına alışınca inanın daha lezzetli oluyor
    -kendimi bildim bileli tuz aramam. ekstradan tuz kullanmıyorum. yemeğin yapılışından atılan tuz yetiyor, bazen rahatsız olduğum bile oluyor tuzdan ötürü.
    hareket etmek çok önemli. yiyip içip yatmak asla yok. yemek yediyseniz en azından bi 20 dk dolaşın. yapamadınız bişeylerle meşgul olun. ama yatmayın yemekten sonra..

spora yüklenmedim açıkçası. kafama estikçe şınav-mekik çekiyorum. dumbell ile çalışıyorum bazı hareketleri.

Bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdiniz acaba ve sporsuz bu ani değişim herhangi bir rahatsızlığa sebep olmadı mı?

yaklaşık 11 ayda verdim. kısa bi sürede değil. tam tersine bel fıtığı rahatsızlığım olduğu için ağrı yapıyordu malum bünye kilolu olunca bele vuruyor. şimdi vücudumdan dolu bir su damacanası koptu gibi oldu. çok rahatım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

quote:

Orijinalden alıntı: AcunIlıcanınParası

Spor salonu fiyatları ne kadar bilen varmı abiler

Burada 3 ay 150 TL , 1 ay 60 TL

ben gittigim salona 3ay icin verdigim parayla senin salona 6ay gelebilirim vay anasini kazik yemisiz

Hemide bizim salonda internet ücretsiz Bazıları sadece geliyor öyle bir dolanıyor internete falan bakıyor gidiyor. Ben gittiğimden beri bir kere bakmamışımdır. Full yağları eritmek için çalışıyorum

• günde 5 km koşu + tam buğday ekmeği yiyerek 1.5 ayda 7 kilo verdim. (koşu bandı ile)
  • quote:

quote:

quote:

şimdi 66-67 kiloyum

ne yaptım

-bol su tükettim
    -abur-cuburdan kaçındım
    -şeker en fazla 1 küp çaya. hatta hiç atmıyorum ne zamandır tadına alışınca inanın daha lezzetli oluyor
    -kendimi bildim bileli tuz aramam. ekstradan tuz kullanmıyorum. yemeğin yapılışından atılan tuz yetiyor, bazen rahatsız olduğum bile oluyor tuzdan ötürü.
    hareket etmek çok önemli. yiyip içip yatmak asla yok. yemek yediyseniz en azından bi 20 dk dolaşın. yapamadınız bişeylerle meşgul olun. ama yatmayın yemekten sonra..

spora yüklenmedim açıkçası. kafama estikçe şınav-mekik çekiyorum. dumbell ile çalışıyorum bazı hareketleri.

Bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdiniz acaba ve sporsuz bu ani değişim herhangi bir rahatsızlığa sebep olmadı mı?

yaklaşık 11 ayda verdim. kısa bi sürede değil. tam tersine bel fıtığı rahatsızlığım olduğu için ağrı yapıyordu malum bünye kilolu olunca bele vuruyor. şimdi vücudumdan dolu bir su damacanası koptu gibi oldu. çok rahatım.

Aynı rahatsızlıktan muzdaribim, hocam.Bu yaz en az 10 kilo vermeyi düşünüyorum.

• fluox kullanıcısına yanıt
    verdiniz mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

quote:

quote:

şimdi 66-67 kiloyum

ne yaptım

-bol su tükettim
    -abur-cuburdan kaçındım

Aynı rahatsızlıktan muzdaribim, hocam.Bu yaz en az 10 kilo vermeyi düşünüyorum.

Şuana kadar 5 kilo verdim hocam, yaz sonuna kadar inşallah 5 kilo daha verip 75'e inicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder88

verdiniz mi hocam

Henüz 5 kilo verdim hocam.Ama daha yaz bitmedi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.