Şimdi Ara

Böle Kilo Vermem Mümkünmü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Tane 3 Kglik dambıl var çalışma yapsam / her sabah 25 dk koşuyorum / 3 haftadır hiç ekmek yemedim artık yemiyorum böle kilo vermek mümkünmü ?

• Böle veremezsin.
  • Kilo vermek için düzenli spor şart.Böyle veremezsin...
  • la bogazını sık tamamdir
  • Bicakla yaglaribi doner keser gibi kes ince ince. kisayol.

Saka bi yana boyle veremezsin. kosuyu arttir ve yiyecek duzeni belirle kendine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle verirsin.Ama istedigin kadar veremezsin.Ayrica sadece ekmegi kesmekle olmaz.Tuz,seker ve undan uzak dur

• Valla kilo vermek için düzenli spor ve diyet şart 1.5 yıldır dükkanın başında ben duruyordum ve baya kilo aldım boy 1.78 kilo 94 geçen hafta spor + diyete başladım salona yazıldım pzt-salı-perşembe-cuma spora gidiyorum günde 3 saat hocayla berabere çalısıyoruz ve diet yapıyorum yediğim şeyler sabah 10 gibi spor a gittiğim için bişey yemiyorum 13:30 da spordan geliyorum 1 kutu dardanel ton salatayla birlikte akşam haşlanmıs tavuk+salata ve film izlerken eti form yiyorum günde 2.5 litre light kola 3 litre su içiyorum 1 haftada 94 den 88 e düştüm ve vucudum toparlamaya başladı kio vermek istiyorsan sana tavsiyem git bir spor salonuna yazıl baya işe yarıyor eylül'e kadar gidicem bende eylülde aof ye kayıt yaptırıp yaza kadar kurs + işe girmek istiyorum birazda onun için spor a yazıldım sana tavsiyem dambıl la felan olucak iş değil bu gidip bir spor salonuna yazıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Kilo Vermem LAZIM ACİL.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öle veremezsin.
  • Her gün 25 dk HITT Cardio + düzgün bir beslenme ile kilo verirsin. Şekeri tuzu ekmeği kes. Tuz su tutar, ekmek ve şeker insülini fırlatır. Kompleks karbonhidratlardan abartmamak şartıyla yiyebilirsin. Kilo vermek istiyorsan akşamları yeme KH. Protein ağırlıklı bir diyet yap. Mesela tavuk gögğsü iyidir yağsızdır ve protein oranı yüksektir.
  • boyunu kilonu yazarsan yardımcı olabilirim
  • haftada en az 6 litre kola içiyorum malesef çok yağlı yiyorum ve spor salonuna gitmeyi planlıyorum ama yaşımdan dolayı bilmiyorum takarlarmı dışlanma olurmu diye

yaş 15

boy 1.73

kilo 83
  • 1.76 boy 85 kg ye kadar çıkmıştım

şimdi 66-67 kiloyum

ne yaptım

-gece yemeklerini tamamen bitirdim
    -bol su tükettim
    -abur-cuburdan kaçındım
    -protein ağırlıklı beslendim
    -ekmeği hemen hemen hiç tüketmiyorum
    -şeker en fazla 1 küp çaya. hatta hiç atmıyorum ne zamandır tadına alışınca inanın daha lezzetli oluyor
    -kendimi bildim bileli tuz aramam. ekstradan tuz kullanmıyorum. yemeğin yapılışından atılan tuz yetiyor, bazen rahatsız olduğum bile oluyor tuzdan ötürü.
    hareket etmek çok önemli. yiyip içip yatmak asla yok. yemek yediyseniz en azından bi 20 dk dolaşın. yapamadınız bişeylerle meşgul olun. ama yatmayın yemekten sonra..

spora yüklenmedim açıkçası. kafama estikçe şınav-mekik çekiyorum. dumbell ile çalışıyorum bazı hareketleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcunIlıcanınParası

haftada en az 6 litre kola içiyorum malesef çok yağlı yiyorum ve spor salonuna gitmeyi planlıyorum ama yaşımdan dolayı bilmiyorum takarlarmı dışlanma olurmu diye

yaş 15

boy 1.73

kilo 83

spor salonuna yazıl yağlı yemekleri kes demiyorum ama olabildiğince azalt kolanın da lightını iç o da çok canın çekerse meyve suyunun %100 olanını al ve salonda hergün 20 dakika koş 10 dakika yürü 10 dakika da bisiklete bin ben böyle haftada 5 kilo filan vermiştim
  • quote:

haftada en az 6 litre kola içiyorum malesef çok yağlı yiyorum ve spor salonuna gitmeyi planlıyorum ama yaşımdan dolayı bilmiyorum takarlarmı dışlanma olurmu diye

yaş 15

boy 1.73

kilo 83

kolanın light ını içmeye çalış birde yağlı yemekleri bırak haşlanmış tavuk ye baya güzel oluyor 1-2 gün alışmak zor oluyor ama sonra alışıyorsun acıktıkca yersin spor salonuna gidince zaten hoca sana göre program yapar ona göre zayıflarsın
  • Spor salonu fiyatları ne kadar bilen varmı abiler
  • quote:

Spor salonu fiyatları ne kadar bilen varmı abiler

valla ben aylık 100 tl veriyorum haftada 4 gün gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

1.76 boy 85 kg ye kadar çıkmıştım

şimdi 66-67 kiloyum

ne yaptım

-gece yemeklerini tamamen bitirdim
    -bol su tükettim
    -abur-cuburdan kaçındım
    -protein ağırlıklı beslendim
    -ekmeği hemen hemen hiç tüketmiyorum
    -şeker en fazla 1 küp çaya. hatta hiç atmıyorum ne zamandır tadına alışınca inanın daha lezzetli oluyor
    -kendimi bildim bileli tuz aramam. ekstradan tuz kullanmıyorum. yemeğin yapılışından atılan tuz yetiyor, bazen rahatsız olduğum bile oluyor tuzdan ötürü.
    hareket etmek çok önemli. yiyip içip yatmak asla yok. yemek yediyseniz en azından bi 20 dk dolaşın. yapamadınız bişeylerle meşgul olun. ama yatmayın yemekten sonra..

spora yüklenmedim açıkçası. kafama estikçe şınav-mekik çekiyorum. dumbell ile çalışıyorum bazı hareketleri.

Bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdiniz acaba ve sporsuz bu ani değişim herhangi bir rahatsızlığa sebep olmadı mı?

• quote:

Burada 3 ay 150 TL , 1 ay 60 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Lord

quote:

Burada 3 ay 150 TL , 1 ay 60 TL

ben gittigim salona 3ay icin verdigim parayla senin salona 6ay gelebilirim vay anasini kazik yemisiz

• sebze yemekleri ye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.