Şimdi Ara

Kilo vermek istiyorum bunlar doğru haraketler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar 4-5 kilo fazlam var hem kilo vermek için hemde biraz olsun kasları belirginleştirmek için haraketler arıyorum sitemin fitness salonu var.

ben şu haraketleri 3-4 gündür yapıyorum sizce hem kilo vermek için hem kas yapmak için bu haraketler uygun mudur ?

100 squat
    50 burpees
    100 flutter kicks
    50 şınav ( ardı ardına değil ilk 20 tanesini aralıksız yapıyorum. diğerlerini 1 kere yapıp 1 kere yerde bekliyorum yüz üstü.)
    100 mekik
    50 plank up down ( bu çok zorluyor)

sizce bunlar derdime derman olacak hareketler mi ? değilse ne yapabilirim ?

• up
  • Muhtemelen göbeğini eritmek için bu hareketleri önermiştir ama bölgesel zayıflama diye bir şey yok. Çoğu karın sıkılaştırma hareketi evet karın kası oluşturur ama üstünde yağ olacağı için belli olmaz. Zayıflamana da pek yardımcı olmaz. Eğer zayıflayayım, kaslarım da belli olsun istiyorsan ağırlık çalış haftada bir bisiklet ve koşu bandıyla kardiyo yap. Sadece zayıflamak istiyorsan haftada 2-3 gün kardiyo yapabilirsin.
  • Yalnizca egzersiz degil, yedigine ictigine de dikkat etmelisin. Tuz, seker, undan uzak dur. Ekmegi hayatindan uzak tut, asitli icecekleri abur cuburu uzak tut, yuruyus yap bol bol. Bunlarla birlestirince kilo vermemek mucize olur zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu squat burpes ne türkçesini yazsanız bizde yapsak
  • bisikleti egzersiz olarak saymadım hayatım bisikletle geçiyor her gün en az 1 saat bisiklet sürerim. çok fazla sürdüğüm için artık vücudum alıştı tepki vermiyor. ayriyetten düz yolda değil dağlık alanda sürekli bayır yukarı doğru istikamette gidiyorum. ona rağmen şu 5 kiloyu veremedim. ilk bindiğim zamanlar vermiştim baya. dediğm gibi artık bünye alıştı o yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JensenAckles

şu squat burpes ne türkçesini yazsanız bizde yapsak

squat = çömelir pozisyonda eğilik kalkmak. tabi daha nizamisi.

burpee = ayaktasın sonra çömelip ayakları geri atıyorsun şınav çekiyorsun ayağa kalkıp zıplıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diyet yapmadan olmaz bu işler. Herşeyden önce diyetini yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Rager

Diyet yapmadan olmaz bu işler. Herşeyden önce diyetini yap.

ramazanda olduğumuz için olmuyor zaten. iftardan sonra yapıyorum bu haraketleri.
  • Sağlıklı beslenme + günlük 45 dakika kardiyo kilo vermek için yeterlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.