Şimdi Ara

fit olmak için boy ile kilo farkı ne kadar olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyum 1.90 86 kiloyum bi 70-75 olmam lazım diye düşünüyorum

• ağırlık çalış vücudunun kas kütlesi artsın, kilon iyi bence. 70 kilo olursan kemik torbası gibi görünürsün.
  • 10 kilo fark olunca göbek cıktı çıkacak gibi oluyor, tabi kas çalışilmadığı düşünülürse
  • Yağ oranına bağlı o zaten insanın doğal olarak boy üstü +1 +2 kilo olabilir Full kaslı olursa
  • 9 aydır düzenli spor yapıyorum 120 kilodan düştüm zaten
  • Kilo önemli değil, vücüt yağ oranı önemlidir. Detayları google dan arat.
  • Ağırlık çalışıyorum düzenli olarak ama çok hafif bi gobek var bide deri sarkması var o cok kotu gorunuyor ama calıştıkça düzelir zaten
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ama yağ oranını hesaplıyabilme imkanım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smashed

Biliyorum ama yağ oranını hesaplıyabilme imkanım yok

Gobegın yoksa ve bırazda kas yaparsan zaten fit gorunursun.
  • 185 boy kaç kilo olmalı fitten biraz ağır olmak istiyorum
  • ideal kilo bence boyla aynı olması lazım 20den düşükseniz 10 kilo az olmalı yani

1.75 boy 65 kilo - 20 yaş altı
    1.75 boy 75 kilo - 20 yaş üstü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

ideal kilo bence boyla aynı olması lazım 20den düşükseniz 10 kilo az olmalı yani

1.75 boy 65 kilo - 20 yaş altı
    1.75 boy 75 kilo - 20 yaş üstü.
    İnşallah kardeş...
  • Kas-yağ oranına bağlı. 167 boy var 70 kiloyum ama fitim. Senin boyda olsam dört kolla spora sarılır 100+ kiloya kasarım. Canavar gibi gezerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 8 Mayıs 2016; 18:30:30 >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Gobek var ama eriyor yavaş yavaş
  • Zaten 9 aydır sprou hiç aksatmadan gidiyorum yemem de duzenli hayatımda hiçbir şeye bu kadar onem ve azim gostermemiştim
  • 1.70 civarı boyum var 70-72 kiloyum ama göbekliyim. Kilo verince en son göbekten gittiği için çok eridim herkes çok zayıfladin dedi ama göbek vardı hala. Spordan başka çarem yok sanırım
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Spor yapmadan sadece diyet ile kilo vermek çok zor ya ben diyet ile en fazla 8 kilo vermişimdir spor ile 35 e yaklaşıyor
  • Yavaş yavaş veriyordum herkes kurudun dedi daha kilo verme dedi. Şimdi daha az dikkat ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3708045A4

Spor yapmadan sadece diyet ile kilo vermek çok zor ya ben diyet ile en fazla 8 kilo vermişimdir spor ile 35 e yaklaşıyor
    https://www.sbn.gov.tr/BKindeksi.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta

Yağ oranına bağlı o zaten insanın doğal olarak boy üstü +1 +2 kilo olabilir Full kaslı olursa

Hocam böyle bi genelleme yapılamaz. 185e 110 olup gayet kaslı fit olanlar da var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.