Bildirim
Arabamı çizmişler, ne yapmam gerekiyor :(((
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu nasıl bir hainlik ya yazık ne istiyorlar insanların emeğinden.. Çalışan herkes yapabilir, yapmayın insanlara, mallara hatta hiç bir şeye zarar vermeyin.. O kadar Yoruldum ku su güzel ülkem de.........
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çocuk işi gibi duruyor.
Pasta falan kurtarmaz, korkarım boyatmanız gerekebilir. -
Malesef kişiler kadar öküzü yok.
Aracı aldığım ilk gün, ön çamurluğu çiz,
3. gün bagaj kapısını çiz,
1 hafta sonra da park halinde sürtme...
Bune yav, Aracın anasını ağlattılar 1 haftada, yaptırmadım hiç birini ellemicem öyle kalıcak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 9 Nisan 2016; 0:53:50 > -
Kamera felan varsa bul ve döv sonrada parasini al.
önce derin çizik pastasıyla bir deneyin sonuç alırsanız , hafif çizik pastasınıda uygulayın.
Bunu çocuklar yapmış belli, Çevredeki güvenlik kameralarından veya oynayan çocuklardan sorup soruşturun hangi çocuk yapmışsa ailesinden tanzim edin . Eğitmedikleri çocukları başıboş sokağa salmanın beledelini ödemeleri gerekiyor.
Sıfır aldığım siyah aracımı daha ilk haftasında çocuğun biri bisikletle yanından geçerken üstüne düşmüş. Bizikletin direksiyonu çamurluğu resmen delmiş, birsürü çizikte cabası. Beynimden vurulmuşa döndüm. Allah beterinden korusun . Fakat ahlaki olan kısmı ise, çocuğun bu durumu gidip ailesine bildirmesi ve ailesinin gelip araç sahibiyle temas kurması lazım. Tabi ne yaptım ettiysem çocuğu vs bulamadım. -
Cok gecmis olsun, igrenc bir durum ancak orayi cidden pasta kurtarmaz boya gerekebilir. Turkiye de metalik renk arac sahibi olmak cidden cok zor ya cizerler ya surterler kimsenin de umrunda olmaz, deger kaybiymis suyus buymus. Insan hakki yeme konusunda bir numarayiz. Sirf bu yuzden bu ulkede beyaz opak disinda renk almayacaksin
Bu şekilde kullanmaya devam et. Eğer yeniden boyatirsan falan, iki gün sonra tekrar cizerler.
Arabanızın çizilmemesini istiyorsanız, kirli olarak kullanın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapanı bulacaksın. Onun kaportasını bir güzel çizeceksin. Hatta yürüyen aksamını kıracaksın. -
Aynısını bizim araca yaptılar...Hem de iki tane kız çocuğu...Seksek oynarken ellerindeki seksek taşıyla yan kapıya şekiller çizmişler...Bariz belli onlar yapmış...
Yanlarına gidip sordum,"bunu siz mi yaptınız" diye? Tabii ki yalan söyleyip "biz yapmadık" dediler..."Kim yaptı,gördünüz mü?" dedim "Görmedik" deyip oyunu bırakıp uzaklaştılar yanımdan...
Geçmiş olsun size de... -
kaput boyansa bizim insanımızda boya takıntısı var kaput boyalı diye bi ton tantana çıkartır araba temiz boyalı olur almaz çürük boyasız olur orjinal diye alır -
bu videoda col guzel cizik gidermeyi anlatiliyor. eger ingilizce tercume isterseniz yazabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RotörHead -- 5 Nisan 2016; 10:08:10 >
Zippo yöntemi işinizi görür.
Olan olmuş artık yardımlarınız için çok teşekkür ederim. -
Yazıktır yahu. Üzülmeyecek gibi değil ki. Muhtemelen çoluk çocuk işi ama yine de çok üzücü bir durum. Geçmiş olsun. Yapacak pek birşey yok gibi gözüküyor. Kaputu boyatmak istemezseniz, arkadaşların da dediği gibi kalın bir pasta ile olabildiğince düzeltilip bu şekilde binmek mantıklı olacaktır.
Yapan çoluk çocuk da olsa yazık ya. Ahlak yoksunluğunun moda olduğu şu devirde anne-baba faktörü çok önemli. Anne-babanın aynası çocuklar. Ne gördülerse onu yapıyorlar. 90'ların başında daha küçücük çocukken, sokakta yanlışlıkla topa sertçe vurmam sonucu, bir arabanın ön plakasını düşürmüştüm. Arabada nokta çizik yoktu ama plakalığı kırılmış, plakası da yere düşmüştü. Eve gidip anneme söylediğim zaman, benimle aşağı indi arabaya baktı, düşen plakayı elime tutuşturup sahibini bulmamı istedi. Ben daha 7-8 yaşındayken 3-4 apartman gezip kapı kapı zil çaldım ve sahibini bulup plakayı verdim. Sonrasında özür diledim. Sahibi olan amca gülümseyerek benimle aşağı indi, plakayı bir şekilde geri taktı, daha dikkatli oynayın çocuklar dedi ve gitti.
Şimdi ne kadar azdır bunu çocuğunda isteyecek anne-baba.
-
bostancı oto sanayine git... oto boyası satan yerler var sanırım köprünün o taraftan girince sağda bir tane olması lazım... pasta iste... ama incede olmasın kalında... pasta işin üstübü de al... ufak bir kutuda cila al...
pastayı parmağınla boyanın çizik kısımlarına yedir... krema gibi sür fazla kalında olmasın incede olmasın... pasta kuruyana kadar bekle... sonra daire şeklinde ovala... çiziğin büyük kısmı kaybolacak... bir 10-15 dakika bu işlemi devam et...
daha sonra cila sür boyanın üzerine kuru bezle onuda daire çizerek yedir... -
Beddua etmeyelim, çocuk işi gibi duruyor. Geçmiş olsun üzücü maalesef...
Benim de eski aracın bagaj kapağına zarar vermişlerdi. -
Çocuklar yapmış gibi duruyor ama birşeyler çizmeye çalışmışlar ama olmamış galiba -
bebeler çizmiş belli ki, ne diyelim, garaj olsa bunların çoğu başımıza gelmezdi. -
Yazıktır yahu. Üzülmeyecek gibi değil ki. Muhtemelen çoluk çocuk işi ama yine de çok üzücü bir durum. Geçmiş olsun. Yapacak pek birşey yok gibi gözüküyor. Kaputu boyatmak istemezseniz, arkadaşların da dediği gibi kalın bir pasta ile olabildiğince düzeltilip bu şekilde binmek mantıklı olacaktır.
Yapan çoluk çocuk da olsa yazık ya. Ahlak yoksunluğunun moda olduğu şu devirde anne-baba faktörü çok önemli. Anne-babanın aynası çocuklar. Ne gördülerse onu yapıyorlar. 90'ların başında daha küçücük çocukken, sokakta yanlışlıkla topa sertçe vurmam sonucu, bir arabanın ön plakasını düşürmüştüm. Arabada nokta çizik yoktu ama plakalığı kırılmış, plakası da yere düşmüştü. Eve gidip anneme söylediğim zaman, benimle aşağı indi arabaya baktı, düşen plakayı elime tutuşturup sahibini bulmamı istedi. Ben daha 7-8 yaşındayken 3-4 apartman gezip kapı kapı zil çaldım ve sahibini bulup plakayı verdim. Sonrasında özür diledim. Sahibi olan amca gülümseyerek benimle aşağı indi, plakayı bir şekilde geri taktı, daha dikkatli oynayın çocuklar dedi ve gitti. Şimdi ne kadar azdır bunu çocuğunda isteyecek anne-baba. |
Kamera felan varsa bul ve döv sonrada parasini al.
|
Bu nasıl bir hainlik ya yazık ne istiyorlar insanların emeğinden.. Çalışan herkes yapabilir, yapmayın insanlara, mallara hatta hiç bir şeye zarar vermeyin.. O kadar Yoruldum ku su güzel ülkem de.........
|
Bu şekilde kullanmaya devam et. Eğer yeniden boyatirsan falan, iki gün sonra tekrar cizerler.
Arabanızın çizilmemesini istiyorsanız, kirli olarak kullanın. |
bunu yapan çocuk olduğu belli ama ne çocuğu olduğunu söyleyip uzaklaştırma almak istemiyorum
|
Benzer içerikler
- 1.4 tdci motor
- etkileyici ilan başlıkları
- dacia dokker 1.6 eco-g yorumları
- marş basıyor ama geç çalışıyor
- egea 1.4 yakıt tüketimi
- byd menzil
- renault 2024
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- ford puma gen e
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X