Şimdi Ara

Fiesta 1.4tdci nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 1.4tdci motor nasıldır? Eski fiesta'da çok gürültülü olduğunu biliyorum mevcut kasadada o kadar gürültülümü çalışıyor? Performansı nasıldır? Yokuşta kaldırırken çok zorlandığı ve stop edebildiği gibi yorumlar okuyorum sağda solda. Aslında pek gönlümden geçen bir seçenek değil ama bizimkiler beğenmişler o yüzden bir araştırayım dedim ama sürebileceğim bir fiesta yok elimin altında bu yüzden size soruyorum bir ön fikir edinebilmek için.

2010 model 21.000'de sıfır hatalı titanium xpaket bulmuşlar bir tane 33500 istiyormuş sahibi. Bu arabaların piyasası nedir. Araç bordo-mor gibi koyu renkmiş ve içide kırmızıymış.

1.6tdci olaranlarıda var bu aracın ama pek tutulmuyor sanırım. ikinci elde pek fazla yok.

• 1.6 TDCİ ikinci elde daha çok tutuluyor ancak Türkiye'ye az sayıda geldi. Bu yüzden ikinci eli de az.
    1.6 TDCİ hem daha performanslı hem daha sessiz hem daha az yakıt tuketiyor hem de kullanımı daha kolay.
    1-2 daha verin temiz bir 1.6 tercih edin.
  • Hocam bir iki vermeninde bir sonu yok işte 36'ya falan çıktıktan sonrada 4-5 lira eklenip sıfır clio 4 alınabilir üstelik sıfır faizle kredide olacakmış. Yine 40,000 civarında 2010 megane coupe falan aklını çeliyor insanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 9 Ekim 2012; 20:24:10 >
  • Valla sıfır Clio 4 0.9 benzinli bu paralara var ise iki saniye düşünmeden Clio tercih edin derim.
  • hepsini sil at sen accent bluelere bak 1.6 crdi 128 bg yakıt tüketimindede yalıtımdada performanstada rahat rahat doyurur seni.fiyat o civarlarda 35-40 arası.
  • Stop ediyormuş falan saçma geldi bana.En zayıf atmosferikler bile yokuşta stop etmez arızası sıkıntısı yoksa.Yokuşta az gaz vererek kaldırmaya çalışırsan eder belki.Basarsan gaza kalkar hele ki dizel araba her türlü kalkar.
  • valla banada saçma geldi ama birden fazla yorum gördüm bu şekilde o yüzden bir kuşku düştü içime. tek kişiyle sorun olmaz elbette ama 4 kişi ile rampada bayılırsa sıkıntı olur. 1.5dci megane II 80hp kadar performanslı olduğunu bilsem yeterli aslında benim için.
  • 1.4 dizel trend fiesta var bizde.Dışı siyah içi bej. İçi bordo arabalara bakma bile diyebilirim bana çok boğuk geldi.Bej renkleride aman aman güzel değil fakat boğukluk yaşatmaz.Araç 14 temmuzda teslim alındı. 2000 km şuan 2026 civarıydı en son ben binmedim bilemiyorum.
    Alıcaksanız titanium alın.İşimize yaramaz falan demeyin çok büyük rahatlık sağlar hız sabitleyicisi yağmur sensörü ve ıvırı zıvırı.
    Siyah arabanın daha doğrusu koyu renkli arabanın bakımı zor kir toz belli oluyor direk. Ve yazın garajda durmazsa baya sıcak oluyor arabanın içi bej olmasına rağmen.Sizinki bordo olacak dışıda bordo.Sorun yaşayabilirsiniz.

Ve motor olarak aileye yetiyor.Hatta 1.4 swing 94 corsadan sonra bize çok lüks gelmişti eğer hız yapıcaksanız 1.6 daha iyi olur . Ama 1.4te gayet yeterli.Biz 36.250den almıştık.kaput koruma boya koruma falan 38-39 civarına geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.