beyler benim +6 rebirth shardım ve +5 rebirth shardım vardı aLdım onları r.e verdim ske belt verdim işte bişiler daha vermiştim aMa dupeymiş yoq oldu
gecmis olsun ama oyunu bırakmak icin iiyi bi bahane hic dizmeden bırakmanı tavsiye ederim ben bırakamadım ama :P
geçmiş olsun böle veletler çok oyundA oyuna
g.o bırakmak icin ii bi sebep
quote:
Orjinalden alıntı: DeJaVu00038
Böle veletler çok derken?Duperları velet mi sanıyorsun!
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLo_1905
quote:
Maksat Post kasmak. Belki basligi bile okumadi .
canını sıkma bırak oyunu veya geç yeni server a herkes gibi
yeni sörvır duruyo yeni sörvıra geç artı yedi ayrın kıroşbov al olurmu soru işareti
gecmıs olsun ya walla tahmın edemessın kı dupe oldugunu. serefsiz inş. allahından bulur cezasını
Ben oyunu çoktan bıraktım.Sadece 48 LVL bi bufferım var.Onlada ara sıra giriyom yeni bişi çıkınca filan.zaten knight bana zevk vermiyo.Sıkıyo beni.Kas Kas Kas Kas KAs Kas Kas Kas Nereye Kadar
quote:
Orjinalden alıntı: _19O7_
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLo_1905
quote:
Maksat Post kasmak. Belki basligi bile okumadi .
quote:
Orjinalden alıntı: gpgolemprty
yeni sörvır duruyo yeni sörvıra geç artı yedi ayrın kıroşbov al olurmu soru işareti
sörvır D:D::D
bu arada geçmiş olsun
Yeni s server aa fln geçme bırak bu nalet oyunu . Bu oyun adamı manyak ediyor. Beni örnek al bak bana ben bıraktım huzurluyum, ayağımı uzattım masaya ,hiç kasma derdi yok item derdi yok bişi yok
Knight onlıne hayat offlıne
iyi olmuş git bırak oyunu
walla yazık olmus emeklerıne
ama artık ınsallah akıllanıp bırakırsın oyunu bırakmassan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme