quote:Orijinalden alıntı: karabasan07var mi böyle bişi yoksa ps mi :?Alıntıları Göster eskiden verilmişti yeni 80 lvl Atı diye bir konu altında ama yinede saol
quote:Orijinalden alıntı: Bjenigeeskiden verilmişti yeni 80 lvl Atı diye bir konu altında ama yinede saolAlıntıları Göster dayı koptumyaw
quote:Orijinalden alıntı: OfHelldayı koptumyawAlıntıları Göster ps deil pk2 editi + werildi başka bir konu başlığıyla
quote:Orijinalden alıntı: FireBrakerhehe koptum yauwwAlıntıları Göster Yaratıcı düşünceSüpermiş ama yaa
quote:Orijinalden alıntı: Bjenigeeskiden verilmişti yeni 80 lvl Atı diye bir konu altında ama yinede saolAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ||Slayer|| eskiden verilmişti yeni 80 lvl Atı diye bir konu altında ama yinede saol konuyla alakası yokta imzaya bak yaw ekranda böcek var diye operasyon hazırlığı yapıyordum bi baktım imzaymış
quote:Orijinalden alıntı: byserserimquote:Orjinalden alıntı: ||Slayer|| eskiden verilmişti yeni 80 lvl Atı diye bir konu altında ama yinede saol konuyla alakası yokta imzaya bak yaw ekranda böcek var diye operasyon hazırlığı yapıyordum bi baktım imzaymış Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: byserserimquote:Orjinalden alıntı: ||Slayer|| eskiden verilmişti yeni 80 lvl Atı diye bir konu altında ama yinede saol konuyla alakası yokta imzaya bak yaw ekranda böcek var diye operasyon hazırlığı yapıyordum bi baktım imzaymış Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: byserserim quote:Orjinalden alıntı: ||Slayer|| eskiden verilmişti yeni 80 lvl Atı diye bir konu altında ama yinede saol konuyla alakası yokta imzaya bak yaw ekranda böcek var diye operasyon hazırlığı yapıyordum bi baktım imzaymış lol aynısını bende yaşadım
quote:Orijinalden alıntı: Werner Heisenbergquote:Orjinalden alıntı: byserserim quote:Orjinalden alıntı: ||Slayer|| eskiden verilmişti yeni 80 lvl Atı diye bir konu altında ama yinede saol konuyla alakası yokta imzaya bak yaw ekranda böcek var diye operasyon hazırlığı yapıyordum bi baktım imzaymış lol aynısını bende yaşadımAlıntıları Göster zık zık kıh kıh yıh yıh muhaha zuhahah puahah
quote:Orijinalden alıntı: nanİHlalzık zık kıh kıh yıh yıh muhaha zuhahah puahahAlıntıları Göster Bizde bu telekom warken daha çok güreşir bizim çarlar
quote:Orijinalden alıntı: şehinşahBizde bu telekom warken daha çok güreşir bizim çarlarAlıntıları Göster hacı mütişş olmuş yaw
quote:Orijinalden alıntı: KARA_ŞEYTANolm ne deve güreşi bu bizim yeni 80 lvl atı deilmi yawwwquote:Orjinalden alıntı: KARA_ŞEYTAN olm ne deve güreşi bu bizim yeni 80 lvl atı deilmi yawww manyak bişi söz bulamıyom