Şimdi Ara

Bölgesel Engel Yüzünden İndirlemeyen Xbox360 İçeriklerini İndirmek (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
5
Favori
14.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AfterShave

5. adımın d bölümünde takıldım, arkadaşın anlattığı resimde sharing butonu var ancak benim işletim sistemim Windows 7 starter ve Türkçe . Bende Sharing kısmı yok,paylaşma vs. o tarz bir sekme bile yok, VPN Bağlantısı özelliklerinde sadece 4 seçeneğim var ; Genel - Seçenekler - Güvenlik - Ağ iletişimi ...

win7'nin starter sürümünde sharing özelliği yok ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frosties

quote:

Orijinalden alıntı: AfterShave

5. adımın d bölümünde takıldım, arkadaşın anlattığı resimde sharing butonu var ancak benim işletim sistemim Windows 7 starter ve Türkçe . Bende Sharing kısmı yok,paylaşma vs. o tarz bir sekme bile yok, VPN Bağlantısı özelliklerinde sadece 4 seçeneğim var ; Genel - Seçenekler - Güvenlik - Ağ iletişimi ...

win7'nin starter sürümünde sharing özelliği yok ne yazık ki.

4200 puan boşa gitmesin bari win 7 ultimate al

bunu macde yapmayı bilen yok dimi
  • Bu işlem için ille de laptop gerekiyor mu?Bende laptop yok masaüstüyle bu işlemi gerçekleştiremem mi?
  • Ultimate kuramam böyle bir zamanda bir sürü yedeklenicek dosya vs. var zaten :) neyse live'da güzel şeyler buldum bir kısmını aldım yine 2000 civarı puanı bir köşede tutuyorum ilerde kullanırım. Bu arada aslında xbox 360 alan herkese bunu söylemek lazım bir şekilde,çünkü çoğu kişi mağdur bu durumdan ve potansiyel mağdur olacak olan binlerce insan var.

moraldecay ; hocam sanırım olabilir eğer wireless bağlantı kullanıyorsan,laptop kullanmanın tek sebebi internete bağlanmak için ethernete ihtiyacı olmamasından dolayı,ethernet girişine lan kablosunu takıyoruz çünkü,sen yine de bir dene hocam.
  • ben de su hata kodunu alanlardanim, su 8'le baslayan hata kodunu... oyunlari web uzerinden, marketplace.xbox.com adresinden almaya calistigimda da sayfayi acmiyor ve hata mesaji veriyor. acaba xbox burada onerilen vpn adreslerini bloklamis olabilir mi? bildiginiz (ve calisan) free trial vpn hizmeti sunan diger siteler var mi? ozellikle red dead redemption'i indirmeye calisiyorum ve basarili olamadim.
  • Eline koluna aklına fikrine sağlık .

Akşam eve gidince deneyeceğim . Call Of Duty Black Ops Hardened Edition aldım ve içeresiden zombie mod kodu çıktı redeem code bölümünde malum hatayı alıyorum işe yarar umarım .
  • VPN yöntemi ile işe yarıyor merak etme.
  • merhaba, bende benzer durumları yaşıyorum.
    Anlatmış olduğunuz gibi bir VPN bağlantsı oluşturabilidim PC ve konsoldan internete çıkabiliyorum.. Çıkış IP adreside USA olarak görünüyor.
    Fakat konsol bir türlü live oturumunu açamıyor. test ettiğimde internete kadar ok.

benzer bir durum ile karşılaşan var mı acaba ?

bunun nedeni; demo hesap ile bağlandığım için olabilir mi ? yada konspl ile notebook arasında crossover kablo kullanmam mı gerekir ?

teşekkürler..
  • Laptop u wirelessla bağladıktan sonra da tekrar modemden ethernetle bağlamak gerekli mi? Yani tek ethernet çıkışlı bir modemle, laptopu sadece wireless la bağlayıp, xbox ı ethernetle bağlasak veya tam tersi xbox ı wireless la bağlayıp, laptopu ethernetle bağlasak bu işlemi gerçekleştirmek mümkün mü? Yoksa birden fazla ethernet çıkışlı bir modem şart mı?
  • Nedense şu aralar Live'da VPN bağlantısı ile download ekranı gelmiyor. Bu yüzden bugün Gears Of War 3 COG Gamer Picture paketini alamadım. Birkaç gün sonra tekrar deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Legend

Laptop u wirelessla bağladıktan sonra da tekrar modemden ethernetle bağlamak gerekli mi? Yani tek ethernet çıkışlı bir modemle, laptopu sadece wireless la bağlayıp, xbox ı ethernetle bağlasak veya tam tersi xbox ı wireless la bağlayıp, laptopu ethernetle bağlasak bu işlemi gerçekleştirmek mümkün mü? Yoksa birden fazla ethernet çıkışlı bir modem şart mı?

?
  • ben de kablosuz agla modeme baglandim,
    demo vpn ile kurdum baglantimi,
    ip adresim de amerika cikiyor

ancak ethernet kabloyu xbox a taktigimda sinirli baglanti uyarisi veriyor.
    kablo düz, cross mu olmasi lazim ?

bu sorunu asabilen var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rj2k -- 5 Haziran 2011; 14:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Nedense şu aralar Live'da VPN bağlantısı ile download ekranı gelmiyor. Bu yüzden bugün Gears Of War 3 COG Gamer Picture paketini alamadım. Birkaç gün sonra tekrar deneyeceğim.

Kendi soruma kendim cevap vereyim. :)

Yukarıda download ekranı gelmiyor demiştim. Nedeni ise; free VPN kullandığım içinmiş. 1 günlük ücretli VPN alınca download ekranı hemen geldi. ^_^
  • Arkadaşlar ben önce vpn kurduğum zaman ağ bağlantısı ile kablosuzu köprüleyemiyorum . önce köprüyü kurduğumda da internet bağlantısı kopuyor bi yardım edebilirmisiniz 4200 puan öyle yatıyor kuzu gibi.
  • Mesajım bulunsun tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köprücü

Arkadaşlar ben önce vpn kurduğum zaman ağ bağlantısı ile kablosuzu köprüleyemiyorum . önce köprüyü kurduğumda da internet bağlantısı kopuyor bi yardım edebilirmisiniz 4200 puan öyle yatıyor kuzu gibi.

Öyle nick alırsan tabi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: Köprücü

Arkadaşlar ben önce vpn kurduğum zaman ağ bağlantısı ile kablosuzu köprüleyemiyorum . önce köprüyü kurduğumda da internet bağlantısı kopuyor bi yardım edebilirmisiniz 4200 puan öyle yatıyor kuzu gibi.

Öyle nick alırsan tabi olmaz.

Efsane köprücü.
  • Sanırım serverda problem var ne yaptıysam olmadı yapcak yada yardım edebilecek bi arkadaş yok mu ?
  • yav birde konsolu 3 kere kapatıp-açma mevzusu var, bunun hakkında bilgisi olan bir arkadaş varsa -kural dışıysa- bana p.m yoluyla kaynak ya da vs. atabilir mi?
  • Merhaba arkadaşlar,

Sanırım Windows 7'de VPN Sharing sekmesi yok. Buna alternatif bir yol bileniniz var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.