Şimdi Ara

BÖLGESEL KAMPANYA ADANA- MERSİN KAÇIRMAYIN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
6.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müdürlükler açık olmayabilir ama bayiler açıktır heralde. çünkü kurulum için gelecek ekip yarın(c.tesi) çalışıyormuş..
  • şimdi 12 ay da, 8 ay kullanıp sonra iptal ettirsek sonraki 4 ayın da ücretini ödeyecek miyiz? yoksa kestirdiğin aya kadar olanını mı?( çok önemli )

bizim evde hiçbir şey yok telefon hattı falan hat döşeme gelip bağlantı kurma hepsi 41,5 tl nin içerisinde mi?

bağlantı tipi kablolu mu olacak kablosuz mu? kabloluysa bende ttnete uyumlu modem var onu kullansak aylık 2,5 tlik modemi yine de almak mı zorundayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makine433

şimdi 12 ay da, 8 ay kullanıp sonra iptal ettirsek sonraki 4 ayın da ücretini ödeyecek miyiz? yoksa kestirdiğin aya kadar olanını mı?( çok önemli )

bizim evde hiçbir şey yok telefon hattı falan hat döşeme gelip bağlantı kurma hepsi 41,5 tl nin içerisinde mi?

bağlantı tipi kablolu mu olacak kablosuz mu? kabloluysa bende ttnete uyumlu modem var onu kullansak aylık 2,5 tlik modemi yine de almak mı zorundayım?

senin evinde mi yeni binada :)

indirime tabii tutulan ayların parasını ödersin..

her şey dahil 41,5.. ama sadece ilk ay +14 tl bağlantı parası alıyorlar.. sonra 41,5 tl..

kablosuz modem veriyor.. dolayısıyla kablosuz internet kullanabiliyorsun..

modem olayını gidip sorman gerekir bence.. modem satmak için her durumda 2,5 tl ödetiyorlar bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corpo -- 15 Eylül 2012; 0:52:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Corpo

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Ben de dün kayıt yaptırdım. Makul bir fiyat.. Ancak tivibu bağlanması 5 gün sürüyormuş.. İnterneti bağlamaya gelen ekipten başka tivibu için ayrı ekip geliyormuş.. İnternet ise engeç 2 gün içinde bağlanıyormuş. Bugün yada en geç yarın gelip bağlarlar diye umuyorum

Bahsedildiği gibi sınırlı süreli ve az sayıda abone kayıt yaptırabilecekmiş. Superonline'a iyi bir ders olur umarım. Onlar da fiyatlarını düşürürler..

Ayrıca sözleşmeyi iyice okudum. Aynen anlatıldığı gibi 1 yıl taahüt. 39+2,5 toplam 41,5 lira fatura.. ilk ay 14 lira bağlantı ücreti varmış.. Birde eylül ayı faturası çıkmıyormuş ekimde 1,5 aylık fatura geliyormuş..

Ben baya bir sordum. Tekrar tekrar sormama rağmen hep aynı cevapları verdi. İkna oldum yani..

Bir de tivibu için verdikleri kutu+kumanda vs. ekipmanlara herhangi bir hasar vermemek gerekiyormuş. 1 yıl sonunda iptal ettirildiğinde kutuya fln geri istiyorlar. Hasarlı teslim edilirse yaklaşık 500 tl masraf istiyorlarmış.. Sözleşmede yazıyor zaten.

Güzel kampanya.. Yada olması gereken..

kutu 500 tl.oha ki ne oha

tivibu için verilen ekipmanın üstüne çıkıp oturmazsan hiç ohalık bir durum yok..

TTNET in hizmeti iyi olmayabilir ama bu kadar kötülemenin de bir alemi yok..

ttneti kötüleme ile akası yok.o cihaz 500 tl edecek akdar bi cihaz dewğil bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makine433

şimdi 12 ay da, 8 ay kullanıp sonra iptal ettirsek sonraki 4 ayın da ücretini ödeyecek miyiz? yoksa kestirdiğin aya kadar olanını mı?( çok önemli )

senin evinde mi yeni binada :)

indirime tabii tutulan ayların parasını ödersin..

her şey dahil 41,5.. ama sadece ilk ay +14 tl bağlantı parası alıyorlar.. sonra 41,5 tl..

kablosuz modem veriyor.. dolayısıyla kablosuz internet kullanabiliyorsun..

modem olayını gidip sorman gerekir bence.. modem satmak için her durumda 2,5 tl ödetiyorlar bence..

Sağolasın.

• şİMDİ BEN UYDUNET KULLANIYORUM 2 YIL BOYUNCA İŞKENCE GİBİ 1 mbps internet kullandım sözleşme bitti bu kampanyaya geçmek istiyorum.kablolu tv vardı evde ikisi beraber 38 tl idi bunda 2 si beraber 41.5 olacak modemle toplam hemen hemen aynı fiyatta çok uygun benim takıldığım konu telefonuda aynı faturaya katmaları o saçmalık oluyor.benim zaten telefon hattım var biliyorsunuz 7 den 7 ye bedava konuşması var ve tarifemde güzel bu yüzden iş sıkıntılı oldu.Buna geçersek eğer dksı 10 krş tan akşam 7 sabah 7 felan olmayacakmış.alternatif olarak ne yapabilirim acaba.bu kampanyayı alıp yeni telefon hattı alayım diyorum eve hiç kullanmyayım. diğer telefonda aylık 15 gelse 55 tl ye gelecek.Diğer internet şirketlerinin 8 mpbs e kadar olan tarifeleri 59 civarı ne yapacağım kararsızım mantıklı olan sizce nedir ?
  • internetini bağlatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmdas

dün müracaat ettim bugün bağlandı ama net açık mı bilmiyorum eve gidince bakacağım

internetin açıldı mı?
  • Yine mi ADANA! İstanbul'da da görmek istiyoruz bu şeyleri
  • Kampanya Gaziantep'te de geçerli, yani işin içinde 3 il var.
    O 2,5 tl modem için değil, 30 tl lik bağlantı ücreti ki onu da 12 aya bölüyorlar. 4 portlu wifi modem için bir ücret yok.
    Ayrıca bölgenizde fiber internet varsa bağlantı 20mbps hızında oluyor. Eğer fiber altyapısı yoksa 8mbps e kadar oluyor.
    Adil kullanım sınırı da 50 gb, sınırı aştığınızda ise hız 3mbps e düşüyor. Farklı bayilere sordum ve hep aynı cevabı verdiler. Mahkemelik gibi bir durumdan da bahsetmediler ama olabilir de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pmdas

dün müracaat ettim bugün bağlandı ama net açık mı bilmiyorum eve gidince bakacağım

internetin açıldı mı?

internet açıldı mesaj geldi ama hala bağlamadım evde iş çoktu eski vınndan yazıyorum şimdi
  • yinemi adana
  • Şuanda 4 port + wireless modem olarak ttnet in verdiği en iyi marka model hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

yinemi adana

Bari burda yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

yinemi adana

Ben yıllardır Adanadayım bu tarz kampanyalar buralara pek uğramaz 40 senede bir uğradı o da milletin gözüne battı. Darty, Elektroworld, Saturn fiyat avantajlarını Adana hiç görmez Media Markt arada bir indirim diye katalog çıkartır Adana Mağazalarına 1'er tane düşer aslı var veya yok bilemem. Başka şehileri bilemem ama istanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya yine mi Adana demesin
  • Eyt bee

Valla adam haklı, adanada yaşıyoruz, kırk yılın başı böyle bir kampanya denk geldi.
  • bağlattım, internet açıldı... 7mbitin altına hiç düşmüo hız.. beğendim..
  • bağlatacak olan arkadaşlar yeni hat talebinde bulunurlarsa daha sağlıklı olur yeni hatlar ertesi gün bağlanırken eski numaraya olan bağlantılar hala bağlanmadı bir eve bir işe müracaat etmiştik ev bağlandı iş hala bekliyor
  • 1 yıl bu ücreti ödeyip sözleşmenin 2 yıl olmadığından emin olun. yoksa 12 ay sonra fatura birden 99 tl civarı gelirse şaşırmayın. iyice sorun. veya 1 yıllık sözleşme doğruysa 1 yıl sonunda ücretin ne olacağını sorun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.