Şimdi Ara

BÖLGESEL KAMPANYA ADANA- MERSİN KAÇIRMAYIN!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
6.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pmdas

quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

yinemi adana

Ben yıllardır Adanadayım bu tarz kampanyalar buralara pek uğramaz 40 senede bir uğradı o da milletin gözüne battı. Darty, Elektroworld, Saturn fiyat avantajlarını Adana hiç görmez Media Markt arada bir indirim diye katalog çıkartır Adana Mağazalarına 1'er tane düşer aslı var veya yok bilemem. Başka şehileri bilemem ama istanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya yine mi Adana demesin

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

1 yıl bu ücreti ödeyip sözleşmenin 2 yıl olmadığından emin olun. yoksa 12 ay sonra fatura birden 99 tl civarı gelirse şaşırmayın. iyice sorun. veya 1 yıllık sözleşme doğruysa 1 yıl sonunda ücretin ne olacağını sorun.

Sözleşmeyi okudum taahhüt 12 aylık fiyat konusunda ise bu tarife yeni olduğu için sonraki fiyatlandırma için bilmiyoruz diyorlar ama 11.ay içinde arayın bilgi alın kapatmak isterseniz o dönemde kapatın diye bilgi verdiler.
  • 2 yılık taahhüt vermiştim bu ayın sonunda doluyor bu tarifeye geçsem öteki ay aktif olurmu acaba karasız kaldım şimdi abone yaparlar sonrada taahhütünüz vardı bozmuşsunuz demesinler sonra
  • sözleşme 12 ay o konuda bir sıkıntı yok..

Cuma günü tivibu bağlamaya gelecekler.. İstanbuldan aradılar. Cuma müsaitseniz geleceğiz diye. Bende buyrun gelin dedim

Bir de kadın scart yada hdmı girişi var mı diye sordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

2 yılık taahhüt vermiştim bu ayın sonunda doluyor bu tarifeye geçsem öteki ay aktif olurmu acaba karasız kaldım şimdi abone yaparlar sonrada taahhütünüz vardı bozmuşsunuz demesinler sonra

o taahhüt dursun yeni müracaat yap istersen taahhüt bitince kapat
  • Hala ttnetin taahhüdüne güvenenler varsa buyursun.
    daha önce taahhütlü abonelerine zam yapmıştı biliyorsunuz.
    2 yıllık taahhüdü geçirip arkasından 1 mektup göndererek 55 liradan 59 liraya çıkardığını unutmayın.
  • tivibu harika.. lig tv için digi kullanıorum.. maç manyaklığım olmasa anında iptal ettirip bunu büyük tv de kullanırım..
  • tivibu yu modem nerde olursa olsun istediğin odaya çekiyor lar değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: divane2

tivibu yu modem nerde olursa olsun istediğin odaya çekiyor lar değilmi

• Karadenizde böyle kampanyalar neden olmaz?
  • BU kampanya Gaziantep te de var bende bugün başvurdum....Ama semtim tvbuyu desteklemiyormuş...Sadece internet içinde gayet güzel fiyat...
  • bu kampanya hataya ne zmaan gelir acaba bizde cukurova bölgesindeyiz ama burda henüz yok
  • ben adanadayım yararlandım ama temennim tümtürkiyede internet daha cazip hale gelsin
  • Başka bölgelere geleceğini sanmıyorum.
  • kampanya ne zaman bitiyor hafta içi. basvuracamda baglatmak için biterse kampanya hemen yarın gideyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhütnameyi paylaşabilecek olan var mı?
    bir de acaba bu kampanyaya mersinden katılıp mesela 1 ay sonra ankaraya nakil yaptırabilir miyiz? Şehir dışına nakli bağlayan bir madde var mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodowns -- 2 Ekim 2012; 2:30:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben smile dayım 4 ünde doluyo taahütüm ama sanırım ay sonuna kadar iptal etmiyorlarmış,bu kampanyaya başvuramazmıyım?Başvursam da hattımın aktif olduğu gün mü ücretlendirmelerim başlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest_99

Ben smile dayım 4 ünde doluyo taahütüm ama sanırım ay sonuna kadar iptal etmiyorlarmış,bu kampanyaya başvuramazmıyım?Başvursam da hattımın aktif olduğu gün mü ücretlendirmelerim başlar?

kardeş sen smile ile görüş hemen iptali yapsınlar yoksa ay sonunda yeni fatura çıkar uğraşır durursun. faturayı ay başında peşin kesiyorlar sen ay sonuna kadar smile kullanabilirsin. Bu arada istersen ttnete müracaat et yeni tel bağlasınlar nasıl olsa telefon için ekstra ücret ödemiyorsun smile ay sonunda kapandıktan sonra istersen mevcut telefonunu kullanmaya devam et istersen kapattır sen bilirsin. Yeni hat çekilmesi talebinde bulunursan sana yeni hat veriyorlar eski internetin varmış yokmuş ona bakmazlar bile
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.