Şimdi Ara

#####BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BURAYA TOPLAŞSIN#### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük şehirden gelenler alışmakta biraz zorlanır. Çünkü sadece 1 caddesi var gezilebilecek. AVM, bütün mağazalar, dükkanlar vs. hepsi orada.

Sosyal aktivite olarak geniş imkanlara sahip değil. PS3 kafeler, sinema, bilardo, masa tenisi, bowling, go-kart, bisiklet kiralayıp Gölcük'e çıkmak. Yedigöller, Abant vs. gezmek. Aklıma gelenler bunlar.

Kampüste de aktivite merkezi var. Simit Sarayı, PS3, ŞOK, kırtasiyeler, restoranlar...

NOT: İlk geldiğimde bende çok yadırgamıştım. "Nereye geldim böyle?" demiştim. Ama arkadaş ortamı kurulduktan sonra her şeye alışıyorsun. Şehre alışıyorsun, uyum sağlıyorsun. Hatta şuan özledim bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Büyük şehirden gelenler alışmakta biraz zorlanır. Çünkü sadece 1 caddesi var gezilebilecek. AVM, bütün mağazalar, dükkanlar vs. hepsi orada.

Sosyal aktivite olarak geniş imkanlara sahip değil. PS3 kafeler, sinema, bilardo, masa tenisi, bowling, go-kart, bisiklet kiralayıp Gölcük'e çıkmak. Yedigöller, Abant vs. gezmek. Aklıma gelenler bunlar.

Kampüste de aktivite merkezi var. Simit Sarayı, PS3, ŞOK, kırtasiyeler, restoranlar...

NOT: İlk geldiğimde bende çok yadırgamıştım. "Nereye geldim böyle?" demiştim. Ama arkadaş ortamı kurulduktan sonra her şeye alışıyorsun. Şehre alışıyorsun, uyum sağlıyorsun. Hatta şuan özledim bile.

Tıp için iyi sayılır aslında.

• gıda mühendisliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizyoterapi ve rehabilitasyon

• diş hekimliği (:
  • Herkese tebrikler ve başarılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketballer_

Herkese tebrikler ve başarılar :)

teşekkürler sana da başarılar :)
  • makine mühendisliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut1137

makine mühendisliği.

tebrikler :)
  • teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: diküçgen

gıda mühendisliği

Müstakbel meslektaşım diyorum sana ben de gıdayı kazandm :) kaç binden girdn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasavaskurt

quote:

gıda mühendisliği

tebrik ederim :) 105598 sıralama. sürpriz oldu bana biraz ama çok sevindim açıkçası :)

• Hoşgeldiniz arkadaşlar. Siz gelin ben Sakarya'ya kaçıyorum. Tabiki Bolu kötü şehir olduğu için değil ailemin yanında üniversite okumak istemediğim için.

Merak ettiğiniz şeyler varsa şehirle ilgili, sorabilirsiniz.
  • Şirin, sevimli şehrimiz Bolu'ya hoş geldiniz.
  • quote:

quote:

quote:

gıda mühendisliği

tebrik ederim :) 105598 sıralama. sürpriz oldu bana biraz ama çok sevindim açıkçası :)

bende seni tebrik ederim :) pek süpriz dğl açıkçası ya ben 107000 den girdim pek te şaşırmadım :) çanakkaleye girmnek istyodm ama kılpayı kaçtı sanırım açıklanınca bakıcam artık umarım hepimiz için güğzel olur bolu :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

gıda mühendisliği

bende seni tebrik ederim :) pek süpriz dğl açıkçası ya ben 107000 den girdim pek te şaşırmadım :) çanakkaleye girmnek istyodm ama kılpayı kaçtı sanırım açıklanınca bakıcam artık umarım hepimiz için güğzel olur bolu :)

tebrikler görmeyeli bayağı çoğalmışız :D

• quote:

Orijinalden alıntı: taner.shn

quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Büyük şehirden gelenler alışmakta biraz zorlanır. Çünkü sadece 1 caddesi var gezilebilecek. AVM, bütün mağazalar, dükkanlar vs. hepsi orada.

Tıp için iyi sayılır aslında.

özel damla yurdu hakkında bir görüş bildirirsen sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: M@RLEY

Pardon Lady is Centilmen demeliydim :)

Konuya göz gezdiriyordum da yazmadan geçemedim Lady is centilmen nedir gardaş?

• Arkadaşlar.Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tarih bölümünü 2010'da kazandım ve bıraktım.Tecrübelerimi sizinle paylaşacağım.Dikkatli okumanızı tavsiye ederi.
    Bu arada DAMLA yurdunda kaldım.

İstanbul ve İzmir gibi hayat dolu, büyük şehirlerden gidenlere öncelikle geçmiş olsun dilerim.İşiniz çok zor.
    Küçük şehirlerden gelenler ise çok mutlu oluyorlar.
    Okul fiziki anlamda oldukça iyi.Kampus büyük.İstediğinizde kullanabileceğiniz yarı olimpik yüzme havuzu dahi var.
    Havası çok güzel, sabah kampuste gezinti yapmak filan çok güzel.Okulun ormanı var istediğinizde gidip stres atabilirsiniz.

Arkadaş ortamı kuramazsanız Bolu merkezde yapılacak hiçbir şey yok.
    Bolu esnafı ve ev sahipleri çok aç gözlü.Ev fiyatları pahalı.
    Halkı zengin olduğunda doymuş, ucuza bişey vermezler.

Gelelim Damla yurduna.
    10 numara bir yurttur.Cemaat yurtlarına kendini kaptırmamak isteyenler burayı seçsinler zira diğer yurtlar cemaatin.
    Eğer bokunu çıkarmazsanız yediğinize, içtiğinize karışmıyorlar.
    Yemekleri vs gayet iyi.Sahipleri çalışanları on numara insanlar.
    Ben sene ortasında bırakmama ve senetleri olmalarına rağmen hiç bir sorun çıkartmayıp beni mağdur etmediler.Öperek sarılarak ayrıldık.
    Yalnız işinizi sona bırakırsanız, burada yer kalmıyor.

Sorusu olanlara yardım edebilirim.Mutlaka atladığım bir şeyler vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 21 Ağustos 2012; 2:57:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Arkadaşlar.Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tarih bölümünü 2010'da kazandım ve bıraktım.Tecrübelerimi sizinle paylaşacağım.Dikkatli okumanızı tavsiye ederi.
    Bu arada DAMLA yurdunda kaldım.

İstanbul ve İzmir gibi hayat dolu, büyük şehirlerden gidenlere öncelikle geçmiş olsun dilerim.İşiniz çok zor.
    Küçük şehirlerden gelenler ise çok mutlu oluyorlar.
    Okul fiziki anlamda oldukça iyi.Kampus büyük.İstediğinizde kullanabileceğiniz yarı olimpik yüzme havuzu dahi var.
    Havası çok güzel, sabah kampuste gezinti yapmak filan çok güzel.Okulun ormanı var istediğinizde gidip stres atabilirsiniz.

Arkadaş ortamı kuramazsanız Bolu merkezde yapılacak hiçbir şey yok.
    Bolu esnafı ve ev sahipleri çok aç gözlü.Ev fiyatları pahalı.
    Halkı zengin olduğunda doymuş, ucuza bişey vermezler.

Gelelim Damla yurduna.
    10 numara bir yurttur.Cemaat yurtlarına kendini kaptırmamak isteyenler burayı seçsinler zira diğer yurtlar cemaatin.
    Eğer bokunu çıkarmazsanız yediğinize, içtiğinize karışmıyorlar.
    Yemekleri vs gayet iyi.Sahipleri çalışanları on numara insanlar.
    Ben sene ortasında bırakmama ve senetleri olmalarına rağmen hiç bir sorun çıkartmayıp beni mağdur etmediler.Öperek sarılarak ayrıldık.
    Yalnız işinizi sona bırakırsanız, burada yer kalmıyor.

Sorusu olanlara yardım edebilirim.Mutlaka atladığım bir şeyler vardır.

damla yurdunda kalacam ben de tıp fakültesine ya da o kampüse servis var mı ulaşım hakkında bilgi verir misin?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.