Şimdi Ara

#####BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BURAYA TOPLAŞSIN#### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
9.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Bolu'da okudum vay be üç sene oldu mezun olalı ama daha dün gibi...
  • Okuldan zarf gelme olayı vardı nooldu bana hala ulaşmadı size ulaşan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@RLEY

Okuldan zarf gelme olayı vardı nooldu bana hala ulaşmadı size ulaşan var mı ?

Aynen ya hala gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosya okuldan geldi bugün postayla elime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut1137

yüksek ü. erkek yurdunda yer kalıyor mu? yoksa girmesi zor mu?

Torpilin ve özel durumun -anne ya da babanın boşanması ya da ölmesi- yoksa biraz zor girmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

quote:

Torpilin ve özel durumun -anne ya da babanın boşanması ya da ölmesi- yoksa biraz zor girmek.

fakir olsak olmaz mı?bu olmazsa genel yurt damı olmaz.vay arkadaş işe bak.
  • quote:

quote:

quote:

Baya bi fakir -maddi durumun yetersiz- olman gerekir. Genel yurt -köroğlu yurdu diye geçer- olur ama fakirlikte ama yedek de olabilir. Bolu'nun yurtları öyle. Kızlara nazaran girmesi daha kolay. Herkes eve çıkıyor. Dolu gibi görünür yurtlar ama boş yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Baya bi fakir -maddi durumun yetersiz- olman gerekir. Genel yurt -köroğlu yurdu diye geçer- olur ama fakirlikte ama yedek de olabilir. Bolu'nun yurtları öyle. Kızlara nazaran girmesi daha kolay. Herkes eve çıkıyor. Dolu gibi görünür yurtlar ama boş yani.

kuzen var orda erkeklerin girmesi kolay diyordu.umarım kör talihim döner.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kuzen var orda erkeklerin girmesi kolay diyordu.umarım kör talihim döner.

Evet, erkeklerin girmesi kolay. Umarım.

• Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Okulun yollamış olduğu dosyayı biz mi dolduruyoruz yoksa okul mu ? Yani sadece o klasör diploma,fotoğraflar vs için hazırlanmış ve sadece onları bir şey mi bizim için ? Doldurmamız gerekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm-@

Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Okulun yollamış olduğu dosyayı biz mi dolduruyoruz yoksa okul mu ? Yani sadece o klasör diploma,fotoğraflar vs için hazırlanmış ve sadece onları bir şey mi bizim için ? Doldurmamız gerekiyor mu ?

Siz dolduracaksınız. Fotoyu da yapıştırın. Yalnız bir bölümde "burayı okul dolduracak" tarzı bir yazı olacak, orayı boş bırakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

quote:

Orijinalden alıntı: Ahm-@

Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Okulun yollamış olduğu dosyayı biz mi dolduruyoruz yoksa okul mu ? Yani sadece o klasör diploma,fotoğraflar vs için hazırlanmış ve sadece onları bir şey mi bizim için ? Doldurmamız gerekiyor mu ?

Siz dolduracaksınız. Fotoyu da yapıştırın. Yalnız bir bölümde "burayı okul dolduracak" tarzı bir yazı olacak, orayı boş bırakın.

Teşekkür ederim.
  • Bende gıda mühendisliği kazandım. :) yurtta kalıcam ama yurtlar hakkında pek bi bilgim yok. şehir merkezindeki yurtlar nasıl? bilgi verirseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kübra~

Bende gıda mühendisliği kazandım. :) yurtta kalıcam ama yurtlar hakkında pek bi bilgim yok. şehir merkezindeki yurtlar nasıl? bilgi verirseniz sevinirim :)

Hayırlı olsun.Valla dertler bitmiyor.Sıralamalar,sonuçlar,okula kayıt,yurtlar derken vizeler,finaller diye devam eder Ben de Bolu dışından geliyorum,aynı dertten muzdaribiz ama Allah'tan arkadaşım var aynı bölümde onun yardımı baya dokunacak gibi bakalım.İnşallah sizin de en kısa zamanda hallolur
  • Ben de yurtta kalıcam ancak fiyatları biraz pahalı ve çoğu akademik takvimden dolayı diş hekimliği öğrencilerini almıyo.sadece çetinkaya,arba ve muradiye (cemaatin yurduymuş) kız yurtları diş öğrencilerini kabul ediyomuş. o yüzden bunlardan birini seçicem.
    en ucuzu Muradiye.Aylık 475 tlymiş.odalar 5-6 kişilik
    Arba :2 kişilik 850 tl/ 3ve 4 kişilik 750 tl
    Çetinkayanın fiyatı da arbayla aynıydı sanırım
    Bu yurtlar hakkında bilgisi olan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@RLEY

Pardon Lady is Centilmen demeliydim :)

inşallah hazırlık vardır

• Arkadaslar yurt fiyatlari aylik ortalama ne kadar? Bilgi verir misiniz lutfen. Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Köşeli Jeton

Arkadaslar yurt fiyatlari aylik ortalama ne kadar? Bilgi verir misiniz lutfen. Tesekkurler.

Özel yurtlar 350-700 TL arası. Yani 350'ye de var 700'e de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FikirLideri -- 2 Eylül 2012; 12:02:24 >
  • bnde çetinkaya kız yurduyla konuştum. okula kayıt yaptırınca görüşmeye gidicem. ama cemaat yurdu demişsiniz. cemaat yurdu olduğuna eminmisiniz? ve hangi cemaate bağlı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.