EN DETAYLI BAİBÜ TANITIM VİDEOSU FAKÜLTELER, BÖLÜMLER, AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİ SAYILARI, YURTLAR VE DİĞER HER ŞEY için dikkatle izleyin. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde hangi fakülte ve bölümler var? Kaç öğrenci ve akademisyen mevcut? Kampüs merkeze ne kadar mesafededir? Nasıl ve ne kadar sürede ulaşılır? Fakülte ve Yüksekokullarda kaç tane Profesör, Doçent, Dr. Öğretim Üyesi, Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi var? Kampüste kaç alışveriş merkezi var? Spor salonu, yüzme havuzu, futbol sahası, basketbol ve tenis kortları var mı? İklimi nasıl? Hangi fakülte yeni açılacak? Yurtları nasıl ve kampüsün neresindedir? Aktivite merkezi, kampüs içi ulaşım imkanları, hazırlık okulu, kütüphane, yemekhane, kültür merkezi ve merak ettiğiniz diğer tüm detaylar bu videoda. Bu videoyu, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden mezun olanlar ve halen öğrencisi olup karantina nedeniyle bir buçuk yıldır uzakta olan öğrencilerin hatıralarını tazelemesi ve yeni gelecek öğrencilerin üniversite tercih dönemlerinde yararlanması ve üniversitemiz hakkında bilgilenmeleri için hazırladık. İyi seyirler. Video içeriği: 1- Baibü Tıp Fakültesi 2- Baibü Diş Hekimliği Fakültesi 3- Baibü Mehmet Tanrıkulu Sağlık Meslek Yüksekokulu 4- Baibü Sağlık Bilimleri Fakültesi 5- Baibü Ali Ericek İlahiyat Fakültesi 6- Baibü Ziraat Fakültesi 7- Baibü Mühendislik Fakültesi 8- Baibü Spor Bilimleri Fakültesi BESYO 9- Baibü Fen Edebiyat Fakültesi 10- Baibü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 11- Baibü Eğitim Fakültesi 12- Baibü Yabancı Diller Yüksekokulu 13- Baibü İngilizce ve Arapça Hazırlık 14- Baibü Güzel Sanatlar Fakültesi 15- Baibü Mimarlık Fakültesi 16- KYK Seyyide Nefise Kız Öğrenci Yurdu 17- KYK İzzet Baysal Kız Öğrenci Yurdu 18- Gölköy Kız Öğrenci Yurdu 19- Tokadi Hayreddin Kız Öğrenci Yurdu 20- Baibü Sağlık Kültür Daire Başkanlığı 21- Baibü Rektörlük 22- Baibü Bilgi İşlem Merkezi 23- Baibü Kültür Merkezi 24- Baibü Kongre Merkezi 25- Baibü Aktivite Merkezi 26- Baibü Isı Merkezi 27- Baibü Hukuk Fakültesi 28- Baibü Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi 29- Baibü Çam Park AVM 30- Baibü Nükleer Radyoaktif Araştırma Merkezi 31- Baibü İletişim Fakültesi 32- Baibü Lisans Üstü Enstitüsü 33- Baibü Bilimsel ve Endüstriyel Teknoloji Araştırma Merkezi 34- Baibü Basım Evi 35- Baibü Personel Yemekhanesi 36- Baibü Öğrenci Yemekhanesi 37- Baibü İzzet Baysal Araştırma ve Uygulama Hastanesi 38- İzzet Baysal Anıt Mezarı 42- İzzet Baysal Botanik Bahçesi 43- İzzet Baysal Sosyal Tesisi 44- Baibü Yüzme Havuzu ve Fitness Centre 45- Baibü Ali Ericek Camii 46- Bolu Bağışçılar Vakfı Anaokulu 47- BESYO Futbol Sahası ve Atletizm Pisti 48- BESYO Spor Salonları 49- Baibü Kapalı Tenis Kortu 50- Baibü Kapalı Basketbol Kortu |
Bildirim