Şimdi Ara

İzmir Üniversitesi ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
12.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar İzmir üniversitesi geldi.Ön araştırma yaptım sadece giden.Varmı başka tutturan

• Öle Hocam Uluslar arası ilişkiler tuttu benim.Senin ?.Nasıl Girdim Anlamaıdm Gecen sene tavan 310 taban 256 miş.Ben geçen kayıt yaptırm başka üniversiteye puan bölündü.227 ile girdim.
  • Evet hocam bnmde 5 sene. rumux_16@hotmail.com Ekle konusalm tanisalim
  • nerde o üniversite ya?yeni mi açıldı?İZmirdeyim ama haberim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERnight

nerde o üniversite ya?yeni mi açıldı?İZmirdeyim ama haberim yok

2008 yılında açıldı.

Üçkuyular semtinde. Fatih Dershanesi'nin eski binasını kullanıyorlar. Henüz klasik üniversite profilinde değil, 1 bina var. Yurt, kampüs vb. yok, olması da orada şu an mümkün değil. Yeni açıldı zaten.

İlerleme kaydedeceğini umuyorum.
  • Evet hocam yeni acilmiş.Tercih forumunda olan bir şeyin Denklik sorunu yoktur demi ?
  • Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.. Sizin yerleştirilmeler sonucu olan yeni veriler dogrutercih.com'a girildi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    5 yıl önce açıldı
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Orijinalden alıntı: OVERnight

nerde o üniversite ya?yeni mi açıldı?İZmirdeyim ama haberim yok

2008 yılında açıldı.

Üçkuyular semtinde. Fatih Dershanesi'nin eski binasını kullanıyorlar. Henüz klasik üniversite profilinde değil, 1 bina var. Yurt, kampüs vb. yok, olması da orada şu an mümkün değil. Yeni açıldı zaten.

İlerleme kaydedeceğini umuyorum.

evet. Bizim okulun dersanesini üniversite yaptılar :) daha gelişmesi gereken bir üniversite, yurtta kalan üniversiteliler bizim arkadaşların yatakhanesinin alt katında kalıyordu... Ama bu demek değildir gitme daha iyi oraya giden bi arkadaşım var, yakınıyor böyle şeylerden ama memnun hayatından ve eğitiminden. Sana da başarılar diliyorum üniversite hayatında. Bizi götürdüklerinde binanın dışını filan güzel yapmışlar, içi de kötü sayılmaz asansör filan baya güzeldi ama tabi ki kampüs hayatı zor olcak :)

• haliç üniveristesi gibi, eski bir dershaneden bozma, en altında ford bayiisi var =)
  • Fettullah Gülen hareketinin üniversitesi.
  • 2. bina nerede? Biri o Fatih Dershanesi'nin eski binası zaten.

Dediğim gibi, henüz yeni kurulduğu için klasik üniversite profilinde değil. Kampüs yok örneğin. Ama ciddî ilerleme kaydedeceğini düşünüyorum. Çünkü iyi bir üniversite olduğuna dair duyumlar alıyorum.
  • @oranj olabilir hocam

@döküntü =Fettullah Gülen hareketinin üniversitesi.

Feto olması kötü haberim yoktu ondan yaww
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj

quote:

Orijinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

@oranj olabilir hocam

@döküntü =Fettullah Gülen hareketinin üniversitesi.

Feto olması kötü haberim yoktu ondan yaww

fetocumu değil mi bilmiyorum ama dinci bir okulAdamlar 30-40 kuzu getirir okula keserlerdi okul ahıra dönerdi

İşimiz iş

• Bilgisayar mühendisliği kazandım.

Feto meto noluyor yaw saçma sapan konuşmayın!!!

Adam gibi üniversiteyi anlatabilecek,ön inceleme yapmış birileri var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanSK -- 13 Ağustos 2009; 18:33:35 >
  • feto saçmalama değil.Adamların düşünceleri uyuşuyor.
  • quote:

Bende elektronik ve haberleşmeye girdim yalnız taban puanlara bakıyım dedim ama yok 100 kişi alan okula sadece TR den 18 kişi yazmış niye bu kadar az

Yeni açılan bir üniversite oldugundan olabilir benimde o kafamı karıstıroyr..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

quote:

Bende elektronik ve haberleşmeye girdim yalnız taban puanlara bakıyım dedim ama yok 100 kişi alan okula sadece TR den 18 kişi yazmış niye bu kadar az

Yeni açılan bir üniversite oldugundan olabilir benimde o kafamı karıstıroyr..

İkinci tercihlerde de dolmazsa birşey var demektir
  • Çoğu kişi bilmiyor üniversiteyi.Bu birinci neden.

2-Kampüs yok.İnsanlara pek çekici gelmiyor.
    3-İnternette ulaşabileceğiniz tek bilgi,insanların "dershaneden bozma üniversite" söylemi.

Ha ben kazandım mı kazandım.Şu an mutluyum.Okulda görücez neyin ne olduğunu.

Bu kazanan arkadaşlar burslu musunuz?
  • ben değilim eğitimi iyi kampüste olmasın heryere yakın metro olunca konağa gitmek 5 dk. olucak
  • arkadaşım izmirlisin galiba özelden atar mısın msnini?konusalım:)Ünidaşız artık nasıl olsa:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.