Şimdi Ara

İzmir Üniversitesi --- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
12.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NiGhT_W@Lk£r

senide ekledim hepimizin ilk girişimi öss ye benim ilk girişim
  • eğitim kalitesinin dip yaptığı güzel yurdumda bir kalitesiz kuruluş daha... ne denir.. Eğitim ŞART..! ama DEVLET Üniversitesinde..!

boş bir insan en kötü vakıf üniversitesinin bile devlet üniversitesinden iyidir demiş..!!! yorumsuz ..:))) Sen bence de İzmir Üni.de oku. YAKIŞIRR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezginarslan

eğitim kalitesinin dip yaptığı güzel yurdumda bir kalitesiz kuruluş daha... ne denir.. Eğitim ŞART..! ama DEVLET Üniversitesinde..!

boş bir insan en kötü vakıf üniversitesinin bile devlet üniversitesinden iyidir demiş..!!! yorumsuz ..:))) Sen bence de İzmir Üni.de oku. YAKIŞIRR...

Eğitim hakkında ne kadar bilgilisin bölüm hocalarıyla konustun mu? veya o bölümde okuyan öğrencilerle konuştun mu? Hangi devlet üni. si (3-4 tanesi hariç) ingilizce eğitim veriyor,olanakları bu özel üniversite kadar fazla vs. daha çok şey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj

quote:

Orijinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

@oranj olabilir hocam

@döküntü =Fettullah Gülen hareketinin üniversitesi.

Feto olması kötü haberim yoktu ondan yaww

fetocumu değil mi bilmiyorum ama dinci bir okulAdamlar 30-40 kuzu getirir okula keserlerdi okul ahıra dönerdi

Ben o grubun lisesinde okudum, hiç bir fetoist hareket veya bir dini oluşum yok arkadaşlar merak etmeyin. Ama okulda küçük bir mescit vardı oraya da kim gider kim gitmez kimse bilmezdi. Yani dini yönü olan bir okul değildi. Aynı şekilde üniversitesinde de böyle bir oluşum olcağını sanmıyorum. Ama gediz üniversitesi bahsettiğiniz gibi olabilir.

Edit: Eğer siz eski mezunsanız sizin zamanınızda olduysa bazı şeyler onlar hakkında yorum yapamıcam tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 13 Ağustos 2009; 20:25:13 >

• BEnim Öss ye 3. girişim ilk girişte bişi olmadı geçen sne muhasebe tuttu gitmedik.Şimdide burası xD
  • bu sene ilk girişimdi bu üniversite oldu. Bilgisyar müh kazandm. İnternette pek de iç açıcı şeyler söylenmio üniyle ilgili şimdi de buraya girdim fetocu flan.. Allah sonumuzu hayır etsn
  • kolejin fen lisesinde 4 yılımı yatılı geçirip bu yıl mezun olmuş biri olarak söyleyebilirim ki kolejdeki hocaların bi kısmı fetoist fraksiyonluydu, geriye kalanlar da tersi idi.öğrenciler arasında da her türlüsü mevcuttu.bu kadar farklı insanlar uyum içindeydi.üniversite hakkında bi fikrim yok, sadece kolejin lise sonlara düzenlediği, biz öğrencilerin her türlü saygısızlığı yaptığımız tanıtım gezisinde yediğim ikramlar güzeldi.
  • İzmir Üniversitesinin avantajlarını şöyle sıralayabilirim

İzmir Özel Fatih Lisesi ile bağlantısı
    Üniversitenin Bulunduğu Şehir
    Üniversitenin Şehir İçinde Bulunduğu Konum
    Eğitim Dili
    Üniversiteye Yerleşme Şansı Yüksek Olması
    İstenen Bölümlerin Bulunması
    Okutulan Derslerin İçeriği (Müfredatı)
    Akademik Kadrosu
    Yurtdışı Öğrenci Değişim Programları Olması
    Burs Olanakları
    Öğrencilere Sunulan Yurt İmkanı
    Öğrencilere Sunulan Sosyal İmkanlar

dezavantajı elit öğrenci eksikliği

.....................................................
    İzmir Üniversitesine gelirsek yeni ve sistemli bir vakıf üniversitesidir.Kurucu vakfıda köklü bir vakıf olan doğanata eğitim vakfı araştırırsanız İzmir Özel Fatih Lisesinin vakfıdır.Bu kolej ardarda öss birincileri vermiş ödüllü bir kolejdir.Üniversite her hangi bir şahsın ve ya kurumun simgesi değil hiç bir idolojik sistemin içerisinde değil.Göztepede olduğumdan iyi biliyorum okulun öğrencisiyim üniversitenin öğrencisiyim bence her şey güzel tek eksik öğrenci canlı öğrenciler gelse okulu hoplatır.
    İzmir Üniversitesi ulaşımı kolay bir yere kurulmuştur şehrin merkezindedir bu bir avantaj.İzmir üniversitesi köklü ünilerden örnek alıyor cambridge gibi çoğu bölümde eğitim dili ingilizce bu da avantaj iş imkanı yüksek olan bölümler üstelik vakıf size iş bulmanız konusunda yardım edebilir öğrenci isterse .üniversitede öyle kalırım sınıfta bırakırlar diye korkmayın çaneğrisi var ortalamayı geçtiysen dersleride geçersin zaten çok tembelsen her yerde kalırsın hafif çalışan biri için dersler problem olmaz.Bilinen bir şey var özel üniversitelerde ya paran olursa okuyabilirsin ya da başarılı olursan burs alarak bu aşikar. burslu öğrencilerin bursunu kaybetme olasılığı çok düşük hatta dereceye girme ihtimalleri yüksek bölüm birincisi rahat olabilirler Vakıf üniversitesinde okumak başlı başına avantaj çünkü öğretim kadroları seçilmiş oluyor sistemleri taze oluyor rahat aktivite yapabiliyorsun klübler kurabiliyorsun okulun her özelliğinden babanın malı gibi kullanma ayrıcağın oluyor araç gereçleri harika en önemlisi paralı canım para verilen herşey süper olur zaten anlatılır mı bu dünyanın önemli ve kaliteli üniversitelerin başındada özel üniler geliyor burs kazanmak için çırpınan öğrencileri herkes bilir örneğin özel üniversitelerden Harvard, Stanford, MIT, Yale, Princeton kalite yönünden ününü bilmeyen yoktur.
    hızlı ilerleyen bir üniversite izmir üniversitesi....

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanSK

Bilgisayar mühendisliği kazandım.

Feto meto noluyor yaw saçma sapan konuşmayın!!!

Adam gibi üniversiteyi anlatabilecek,ön inceleme yapmış birileri var mı???

İzmir Üniversitesinin avantajlarını şöyle sıralayabilirim

İzmir Özel Fatih Lisesi ile bağlantısı
    Üniversitenin Bulunduğu Şehir
    Üniversitenin Şehir İçinde Bulunduğu Konum
    Eğitim Dili
    Üniversiteye Yerleşme Şansı Yüksek Olması
    İstenen Bölümlerin Bulunması
    Okutulan Derslerin İçeriği (Müfredatı)
    Akademik Kadrosu
    Yurtdışı Öğrenci Değişim Programları Olması
    Burs Olanakları
    Öğrencilere Sunulan Yurt İmkanı
    Öğrencilere Sunulan Sosyal İmkanlar

dezavantajı elit öğrenci eksikliği
    şu anda geniş bir alanı yani kampusu yok fakat şuanki öğrencisine yeterli modern bir binası var öğrenci arttıkça kampuse geçilecek

.....................................................
    İzmir Üniversitesine gelirsek yeni ve sistemli bir vakıf üniversitesidir.Kurucu vakfıda köklü bir vakıf olan doğanata eğitim vakfı araştırırsanız İzmir Özel Fatih Lisesinin vakfıdır.Bu kolej ardarda öss birincileri vermiş ödüllü bir kolejdir.Üniversite her hangi bir şahsın ve ya kurumun simgesi değil hiç bir idolojik sistemin içerisinde değil.(fetullah gülen siyaset bilimum şeylerden uzak)Göztepede olduğumdan iyi biliyorum okulun öğrencisiyim üniversitenin öğrencisiyim bence her şey güzel tek eksik öğrenci canlı öğrenciler gelse okulu hoplatır.
    İzmir Üniversitesi ulaşımı kolay bir yere kurulmuştur şehrin merkezindedir bu bir avantaj.İzmir üniversitesi köklü ünilerden örnek alıyor cambridge gibi çoğu bölümde eğitim dili ingilizce bu da avantaj iş imkanı yüksek olan bölümler üstelik vakıf size iş bulmanız konusunda yardım edebilir öğrenci isterse .üniversitede öyle kalırım sınıfta bırakırlar diye korkmayın çaneğrisi var ortalamayı geçtiysen dersleride geçersin zaten çok tembelsen her yerde kalırsın hafif çalışan biri için dersler problem olmaz. Bilinen bir şey var özel üniversitelerde ya paran olursa okuyabilirsin ya da başarılı olursan burs alarak bu aşikar. burslu öğrencilerin bursunu kaybetme olasılığı çok düşük hatta dereceye girme ihtimalleri yüksek bölüm birincisi rahat olabilirler Vakıf üniversitesinde okumak başlı başına avantaj çünkü öğretim kadroları seçilmiş oluyor sistemleri taze oluyor rahat aktivite yapabiliyorsun klübler kurabiliyorsun okulun her özelliğinden babanın malı gibi kullanma ayrıcağın oluyor araç gereçleri harika en önemlisi paralı canım para verilen herşey süper olur zaten anlatılır mı bu dünyanın önemli ve kaliteli üniversitelerin başındada özel üniler geliyor burs kazanmak için çırpınan öğrencileri herkes bilir örneğin özel üniversitelerden Harvard, Stanford, MIT, Yale, Princeton kalite yönünden ününü bilmeyen yoktur.
    hızlı ilerleyen bir üniversite izmir üniversitesi....

• Okulun ücreti ne kadar?
    Birde burdan mezun olunca acaba üni. mezun olmuş sayılıyormusunuz?Denklik durumları falan.

Eğer fetocuysa yol yakınken dönün ordan hayır gelmez.Bir sürü özel üni. varken tekrar lise tarzı bi yerde okumaya çalışmanız ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekström

Okulun ücreti ne kadar?
    Birde burdan mezun olunca acaba üni. mezun olmuş sayılıyormusunuz?Denklik durumları falan.

Eğer fetocuysa yol yakınken dönün ordan hayır gelmez.Bir sürü özel üni. varken tekrar lise tarzı bi yerde okumaya çalışmanız ilginç.

Denklik durumu yurtdışı üniversiteleri için gereken koşuldur. ÖSYM' nin listesinde görüp acaba denklik ile ilgili sorun çıkar mı mantığını kavrayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekström

Okulun ücreti ne kadar?

Okulun ücreti ve bursları sitesinde yer alıyor >>http://www.izmir.edu.tr/tr/takvim/ogretim-ucretleri.html

Burası yök ün üniversitesi örgün eğitim veren bir üniversite ne biçim soru bu üni mezunu oluyor musunuz? vakıf üniversiteler koç,bilkent,tobb bunlardan üni mezunu olmuyormusun aynı denklikte üniler adamı güldürmeyin

feto kim normal üniversite arkadaşlar bir çok devlet üniversitesindende kaliteli bir üniversite binası öğrencisi az olduğunda küçük boyutlu ilerde kampuse geçilecek okumak iş bulmak isteyen için tam yeri gelişmekte olan bir üniversite izmir üniversitesi kazananlara hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

haliç üniveristesi gibi, eski bir dershaneden bozma, en altında ford bayiisi var =)

haliç'e boş boş laf atma okmeydanı kampüsünü görmedin sanırım senin dediğin rektörlük
  • Ya gidin kampüsü olan bir üniversitede okuyun.Devlet üniversitelerinin myo'larından küçük binalarda üniversite kuruyorlar.4 yıl çekilir mi oralarda?
    İzmirmiş, gedizmiş okul mu bunlar?Yaşarın sanayide yaptığı kampüs bile liseden küçük.
  • Ben İzmirliyim bu sene üni dalgasına Kayseri'ye geçicem neyse işte bi' kere yeri berbat yahu orada üniversite mi olur
    Eğitimi konusunda bişey diyemem bilmiyorum çünkü ama yeri,binası hakkaten kötü.
    Onun dışında orada Gürsel Aksel tesisleri var orada halı saha yaparsınız bol bol saati 60-70-50-80 olarak değişiyor saha boyutuna göre.
    Tam ortada aslında üni Balçova tarafına ve Alsancak tarafına gitmek için 986'yı falan kullanırsınız artık.

Gerçi hepiniz İzmirlisinizdir heralde niye anlattıysam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitte. -- 11 Eylül 2010; 18:43:09 >
  • Bende ordayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Ya gidin kampüsü olan bir üniversitede okuyun.Devlet üniversitelerinin myo'larından küçük binalarda üniversite kuruyorlar.4 yıl çekilir mi oralarda?
    İzmirmiş, gedizmiş okul mu bunlar?Yaşarın sanayide yaptığı kampüs bile liseden küçük.

Ne alaka? Kampüs demek herşey demek değil üniversite seçiminde. Eğitimine göre, akademik kadrosuna göre, diğer olanaklarına göre seçilmeli üniversite. Kampüs de göz alıcı bir faktör olabilir ama sırf kampüsü var diye eğitimi çok da iyi olmayan bir üniversiteye gidilmez.
  • İzmir Üniversitenin avantajlarını şöyle sıralayabilirim

İzmir Özel Fatih Lisesi ile bağlantısı (Yıllardır ÖSS biricisi veren 50 yıllık kolejdir)
    Üniversitenin Bulunduğu Şehir (İzmir Sonuçta Deniz Kum Güneş :)
    Üniversitenin Şehir İçinde Bulunduğu Konum (Üçkuyular Merkez Otobüs,Metro,Vapur)
    Eğitim Dili (İngilizce)
    Üniversiteye Yerleşme Şansı Yüksek Olması (Puanları Mütevazi)
    İstenen Bölümlerin bulunması (Seçilen Bölümler)
    Okutulan Derslerin İçeriği (Müfredatı) (Cambridge Taklikçisi)
    Akademik Kadrosu (çok Sağlam)
    Yurtdışı Öğrenci Değişim Programları Olması (Erasmus)
    Burs Olanakları (Tamamı Burslu)
    Öğrencilere Sunulan Yurt İmkanı (Yurdu var)
    Öğrencilere Sunulan Sosyal İmkanlar (Havuz,Body Salonu Var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arezooyou -- 17 Temmuz 2011; 2:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arezooyou

İzmir Üniversitenin avantajlarını şöyle sıralayabilirim

İzmir Özel Fatih Lisesi ile bağlantısı (Yıllardır ÖSS biricisi veren 50 yıllık kolejdir)
    Üniversitenin Şehir İçinde Bulunduğu Konum (Üçkuyular Merkez Otobüs,Metro,Vapur)
    Eğitim Dili (İngilizce)

reklam kokan hareketler=)

• quote:

Orijinalden alıntı: DnzD7

quote:

Orijinalden alıntı: arezooyou

İzmir Üniversitenin avantajlarını şöyle sıralayabilirim

Eğitim Dili (İngilizce)

reklam kokan hareketler=)

Kurumun içindeyiz tabi anlatmayalım mı özelliklerini :) soracağın sorular varsa her yönüyle anlatalım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.