Merhaba forumdaşlarım, bu sene Abant İzzet Baysal Üni. kazandım.KYK yüksek ücretli yurduna başvurdum ve 365. yedeğim.Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Sorularım şunlar;
1- KYK yüksek ücretli yurdunun gelmesi kaç haftayı bulur tahminen 2- Sıram gelene kadar ben (varsa)misafirhanede mi kalacağım 3- Misafirhaneye alım nasıl oluyor ilk gelen kapar tarzı mı yoksa sıra mı geçerli 4- Misafirhanede kalmanın bi süresi var mı 5- 24 ünde okullar açılıyor benim hangi gün gitmem gerek kalacak yer sıkıntısı çekmemem için
Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: M@RLEY
Merhaba forumdaşlarım, bu sene Abant İzzet Baysal Üni. kazandım.KYK yüksek ücretli yurduna başvurdum ve 365. yedeğim.Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Sorularım şunlar;
1- KYK yüksek ücretli yurdunun gelmesi kaç haftayı bulur tahminen 2- Sıram gelene kadar ben (varsa)misafirhanede mi kalacağım 3- Misafirhaneye alım nasıl oluyor ilk gelen kapar tarzı mı yoksa sıra mı geçerli 4- Misafirhanede kalmanın bi süresi var mı 5- 24 ünde okullar açılıyor benim hangi gün gitmem gerek kalacak yer sıkıntısı çekmemem için
Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkürler.
2- Misafirhanede yer sorunu olmazsa isteğe bağlı olarak kalabilirsiniz. 3-İlk gelen kapar tarzı diyelim kısaca. 4-Belirli bir süresi varmı bilmiyorum ama yedek listeleri artık duraklamaya başladıkça misafirhaneler kapanmaya başlar. 5-Üniversite kaydınızı yaptınız mı bilmiyorum ama yapmadıysanız kayıta gittiğinizde yurda uğrayıp öğrenin daha önceden birşey yapmak gerekiyormu,yer sıkıntısı olurmu vs..
Cevabın için teşekkürler Üni. kaydımı yaptım ama yurk konusunda pek bilgi alamadım.Yurdu arasam onlarda yardımcı olur sanırım misafirhane konusunda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme