Şimdi Ara

Bolu KYK Hakkında Yardım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaşlarım, bu sene Abant İzzet Baysal Üni. kazandım.KYK yüksek ücretli yurduna başvurdum ve 365. yedeğim.Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Sorularım şunlar;

1- KYK yüksek ücretli yurdunun gelmesi kaç haftayı bulur tahminen
    2- Sıram gelene kadar ben (varsa)misafirhanede mi kalacağım
    3- Misafirhaneye alım nasıl oluyor ilk gelen kapar tarzı mı yoksa sıra mı geçerli
    4- Misafirhanede kalmanın bi süresi var mı
    5- 24 ünde okullar açılıyor benim hangi gün gitmem gerek kalacak yer sıkıntısı çekmemem için

Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@RLEY

Merhaba forumdaşlarım, bu sene Abant İzzet Baysal Üni. kazandım.KYK yüksek ücretli yurduna başvurdum ve 365. yedeğim.Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Sorularım şunlar;

1- KYK yüksek ücretli yurdunun gelmesi kaç haftayı bulur tahminen
    2- Sıram gelene kadar ben (varsa)misafirhanede mi kalacağım
    3- Misafirhaneye alım nasıl oluyor ilk gelen kapar tarzı mı yoksa sıra mı geçerli
    4- Misafirhanede kalmanın bi süresi var mı
    5- 24 ünde okullar açılıyor benim hangi gün gitmem gerek kalacak yer sıkıntısı çekmemem için

Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkürler.

2- Misafirhanede yer sorunu olmazsa isteğe bağlı olarak kalabilirsiniz.
    3-İlk gelen kapar tarzı diyelim kısaca.
    4-Belirli bir süresi varmı bilmiyorum ama yedek listeleri artık duraklamaya başladıkça misafirhaneler kapanmaya başlar.
    5-Üniversite kaydınızı yaptınız mı bilmiyorum ama yapmadıysanız kayıta gittiğinizde yurda uğrayıp öğrenin daha önceden birşey yapmak gerekiyormu,yer sıkıntısı olurmu vs..

• Cevabın için teşekkürler Üni. kaydımı yaptım ama yurk konusunda pek bilgi alamadım.Yurdu arasam onlarda yardımcı olur sanırım misafirhane konusunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.