Şimdi Ara

Bolu-Samsun-Konya-Ankara-Eskişehir Beşlemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl sınava girdim. Hiç istediğim gibi bir sonuç değil fakat nere olusa yazıp gitmeyi istiyorum.
    Ankarada oturuyorum.

Öncelikle iktisat-işletme istiyorum.

Tutan okullar arasında seçme yaptığımda,

Konya Selçuk,
    Bolu Abant İzzet Baysal,
    Samsun 19 Mayıs,
    Eskişehir Osmangazi,
    ve son olarak Ankara Çankaya Üniversitesi %50 Burslu.

Bu okulların işletme ve iktisat bölümleri tutuyor. Sizce hangi okulu ve hangi bölümü tercih etmeliyim?

Teşekkürler.

• Eskişehir-Ankara-Samsun.... eğerki %50 burs sıkıntı yaratacaksa Eskişehir-Samsun direk.
  • eskişehir önceliğin olsun samsunu ondan sıonra yaz
  • Tereddütsüz eskişehir. yalnız okumak istiyosan eskişehire gelme :) çünkü sosyal hayat ve gece hayatı o kadar canlıki ders çalışamazsın. şehir hakkında genel bilgi verirsem. 4 tane avm var , şehir içi tramway hatti var, çok fena bir barlar sokaği var :) 3 tane sağlam club var 2 tanede barlar sokağında var ama 3 ünün yerini tutmaz. :) yazin saat gece 2-3 gibi hayat sona eriyor :) eskişehire gelip kızlarla özel macera yaşamayanı şuana dek görmedim.dosmangazi üni. tramwayla 10 dk. kampüsü boşver çünkü şehir o kadar canlıki kampüste takılanı göremezsin. her yıl çok sağlam konserler oluyor. 2 tane devasa park var. porsuk çayında venedik esintilerini görebilirsin :) daha bir çok şey var gerisini kendin keşfet :) yazmazsan sen pişman olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Samsunluyum bende Eskişehir yazacam öğrencilik yaşamak istiyorsan herkes Eskişehir diyor cokta iyi diyorlar Samsun o kadar iyi değil deniz olmadan yapamam diyorsan yaz Samsunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzorhun55

Ben Samsunluyum bende Eskişehir yazacam öğrencilik yaşamak istiyorsan herkes Eskişehir diyor cokta iyi diyorlar Samsun o kadar iyi değil deniz olmadan yapamam diyorsan yaz Samsunu

2 sene Eskişehirde 3 sene Samsunda üniversite okudum. geçen akşam Atakum sahilinde bi barda içerken Eskişehirdeki ev arkadaşlarımla bunu tartıştık hepimizde sosyal adamlarız ortak fikrimiz şu Eskişehirde barlar sokağını at bomboş bi şehir, kafa dinlemeye, gezip dolaşmaya bir yeri yok denecek kadar az. ama Eskişehir'de okunur Samsun'da da Eskişehir'deki kadar sosyal okursun merak etme Atakum iyidir.
  • Okumak istiyorsan, kaliteli eğitim istiyorsan Bolu'ya gel. AİBÜ'de İşletme okuyan biri olarak söylüyorum.
  • Arkadaşlar herkes eskişehir demiş ama Osmangazi ve anadolu üniversiteleri arasında fark var mı?

Ayrıca,Uludağ üniversitesi nasıldır,?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2006

Arkadaşlar herkes eskişehir demiş ama Osmangazi ve anadolu üniversiteleri arasında fark var mı?

Ayrıca,Uludağ üniversitesi nasıldır,?

sayısal bölümlerde yok hatta Osmangazi mühendislikte daha iyidir zaten duruma göre 2 okulda da ders alabiliyorsun istediğin seçmelileri falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2006

Arkadaşlar bu yıl sınava girdim. Hiç istediğim gibi bir sonuç değil fakat nere olusa yazıp gitmeyi istiyorum.
    Ankarada oturuyorum.

Öncelikle iktisat-işletme istiyorum.

Tutan okullar arasında seçme yaptığımda,

Konya Selçuk,
    Bolu Abant İzzet Baysal,
    Samsun 19 Mayıs,
    Eskişehir Osmangazi,
    ve son olarak Ankara Çankaya Üniversitesi %50 Burslu.

Bu okulların işletme ve iktisat bölümleri tutuyor. Sizce hangi okulu ve hangi bölümü tercih etmeliyim?

Teşekkürler.

Sakın ola boluya gelme, 4 yılda işletmeyi bitiren yok bolu'da ve geldiğine kesinlikle değmez. Eskişehir ve Samsun'u tavsiye ederim. Para sorun olmazsa Çankaya da olabilir.
  • samsun iyidir tek sıkıntı acayip nem var :) tufan ın da dediği gibi atakum öğrenci için süper bir ilçedir merkezden 4-5 km uzaklıkda zaten üniversite merkezden 15km uzaklıkdadır . atakum şehir merkezi ile üniversite arasındadır . samsunun hemen hemen tüm sosyal hayatı atakumdadır .
    bende bu sene ayrılacağım samsundan hedef deü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.