Bildirim
Bölüm değiştirme sınavları ne zaman olur? (Lise)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukarı -
Klasik mi test mi olduğu konusunda bir fikrim yok. Fakat 10. sınıfta bildiğim kadarıyla ilk 2ay içinde geçiş vardı. 10. sınıfta değilsen yarı yıl tatilinde veya yaz tatilinde geçiş yapabilirsin(Bidiğim kadarıyla söylüyorum, yanlışsa arkadaşlar düzeltsin) -
ben 10. sinifa gidiyorum meslek lisesindeyim bu sınav bızım ıcınde gecrlımı ıns gecerlidir :D -
öğrencisin okuyosun git sorsana müdür yardımcısına -
quote:
Orijinalden alıntı: ToorJi
Klasik mi test mi olduğu konusunda bir fikrim yok. Fakat 10. sınıfta bildiğim kadarıyla ilk 2ay içinde geçiş vardı. 10. sınıfta değilsen yarı yıl tatilinde veya yaz tatilinde geçiş yapabilirsin(Bidiğim kadarıyla söylüyorum, yanlışsa arkadaşlar düzeltsin)
10. sınıfım.
Evet ilk ay içersinde değiştirme var diye biliyorum ben ama o sürem doldu sanırım.
Hocaylada konuşmadım doldumu dolmadı mı diye.
Valla yarı yıl tatilinde geçiş varsa süper olur,hemen geçerim.
Ben yaz tatilinde olur diye düşünmüştüm.
O zaman ne zamana denk geliyor onu merak etmiştim -
quote:
Orijinalden alıntı: Öğrenciyim Okuyom
quote:
Orijinalden alıntı: ToorJi
Klasik mi test mi olduğu konusunda bir fikrim yok. Fakat 10. sınıfta bildiğim kadarıyla ilk 2ay içinde geçiş vardı. 10. sınıfta değilsen yarı yıl tatilinde veya yaz tatilinde geçiş yapabilirsin(Bidiğim kadarıyla söylüyorum, yanlışsa arkadaşlar düzeltsin)
10. sınıfım.
Evet ilk ay içersinde değiştirme var diye biliyorum ben ama o sürem doldu sanırım.
Hocaylada konuşmadım doldumu dolmadı mı diye.
Valla yarı yıl tatilinde geçiş varsa süper olur,hemen geçerim.
Ben yaz tatilinde olur diye düşünmüştüm.
O zaman ne zamana denk geliyor onu merak etmiştim
bende
10. sinifim
bizim okul daha degistirmiyor bolum meslek lisesi eger boyle bı sınav varsa nezaman olur lutfen bilgi
-
yukarı -
bu bilgi banada lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X