Şimdi Ara

Bölüm MOD dikkatine!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu işler bir süre LPG sektöründe çalıştım demekle olmuyor.

Bırakın biz karar verelim demekle hiç olmuyor. Gelişen LPG endüstrisi hakkında bilginiz nedir, ne denli yakından takip ediyorsunuz.

Daha kullanılan ürün standartlarının ne olduğunu bilmiyor, bunu markanın üstünlüğü gibi gösterenlere müsade ediyorsunuz.

Ben size bir süre değil uzun süre korsan montaj yapan 100 lerce montaj serrvisi sayabilirim. Bir süre lpg sektöründe çalışan!!!!

Ondan sonra ülkemizde oto lpg nin düştüğü durum, aracım çekmiyor, lpg yürüyen bomba!! Ülkemizde hala kapalı otopark tartışmaları sürerken avrupanın bir çok ülkesinde lpg li araçların kapalı otoparkları kullanabildiğini görüyoruz.

Üstüne üstlük devam eden bir konuyu kitlemeniz konu hakkında aciziyetinizin göstergesidir.

Bunuda kitleyin...

• Bunuda kitler her zaman yaptıgı gibi
  • Kitler bende öyle düşünüyorum. Hatta beni atarlar bile.

Vatandaş imzasında Hedef Lpg diye imza atmış. İletşim bilgisi bırakmış birde yetmiyor gibi başka marka hakkında Piyasada taktıranlar memnun değilmiş yazmış.

Maksat acaba şumu? Tartışma ortamı doğsun mesajlar çoğalsın. Ya doğru dürüst bilgiye yönelik bir forum oluşturun yada kapayın bu lpg dönüşümünü.

Bilgisayar, donanım konusunda uzman olabilirsiniz ama, vatandaşın can ve mal güvenliğine yönelik bir konuda ihtisasınız olmayan konuda buraya çıkıp ahkamda kesmeyin.

MMO odası eğitimlerini buranın eski mudaimlerinden 2A müh vermektedir. Forum bu şekilde yapıda olması onlarıda forumdan kaçırmıştır.

Daha ne diyeyim..
  • +++ Forum kurallarımızı lütfen okuyunuz, ana sayfaya istek ve şikayetleriniz yazmayınız. Bunun için üst konumuzda bulunan ilgili bölümü,veya şikayet butonunu kullanınız. Pm den yöneticelere ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.