Bildirim
DH 2017 PC Setup Paylaşım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şahane olmuş tam fp ve görsellik bir arada hele o aigo fan ayrı bir renk katıyor kasaya -
Buralar değerlenir edit gelecek -
-
Neden uzay setup hocam ? Çok fazla donanım değişikliğimi ? -
-
Bu masanin yanimda benim masa sifir ama konuyu unuttugum icin cekmedim foto aksama cekerim artik -
-
-
Bencede hiç bozmayın kontrast olmuş. Güzel duruyo. Ayrıca bu kasaya bayılıyorumiçok yakışıklı,çizgileri çok güzel. -
işlemci güç kablosunun kasanın arkasından geçirme şansınız yok mu? Kötü durmuş orda :( -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirgumussoy
Neden uzay setup hocam ? Çok fazla donanım değişikliğimi ?
Kasaya göre daha serin çalıştığı için bu şekilde kullanıyorum. -
-
Fikir güzel,sondaki resim gibi olursa şahane olur -
-
Güzel olmuş hocam ellerinize sağlık o ekran yakışmamış ama -
Hocam ama sürekli aynı fotoğraf yahu. Bir tane çektin bin setup konusunda paylaştınArtık farklı açılardan da görmek istiyoruz şu setup ı -
Daha bitmedi zaten birazda keyfe keder yapıyorum sıvı soğutma parçalarım ve sistemi yükseltme yapıcam az sabır :) -
quote:
Orijinalden alıntı: modifci
Güzel olmuş hocam ellerinize sağlık o ekran yakışmamış ama
Biraz zamanı var hocam ha deyince olmuyor herşey birden :) bu ekranıda çay tepsisi yaparız artık :) -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- cpu opt nedir
- saf su nerede satılır
- kuru buz hangi marketlerde var
- porçöz ile radyatör temizliği
- kloroform eczanede bulunur mu
- laptop soğutucu öneri
- undervolt nedir
- overclock nasıl yapılır
- termal macun önerisi
- sıvı metal
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X