Şimdi Ara

Bölüm Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

147k dan mezuna kaldım bu sene 28 k geldi. Çalışırken kendime bir hedef koymadığımdan şuan bölüm seçmede sıkıntı yaşıyorum.Diş ve eczacılığa ilgim yok. Önerileriniz nelerdir? Bide 24 k dan alan TOBB %50 Burslu EE gelirmi sizce?

• Bilgi Üniversitesi elektrik elektronik veya diğer mühendislikleri. Bilgisayar, mimarlık ve endüstri hariç tam burslu geliyor. Elektronik sınırdan kaçabilir.

Edit; geçen sene çok oynayacak dediler o sıralamalarda az buçuk bile oynamadı. Özellikle revaçta olan elektronik ve Bilgisayar gerilemeyecektir diye düşünüyorum. İleri bile gidebilir. Ama 28 bine 24 binlik yer gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkotiko -- 19 Temmuz 2019; 14:48:20 >
  • Erkotiko E kullanıcısına yanıt
    OBP nin sonuçlarını çekicem mecburen o zaman, mimarlıklar neden gerilemiş sıralama olarak bi fikriniz varmı?
  • Gtü bilgisayarı değerlendirmeye alabilirsin,yükselişe devam edecektir
  • mokoko51 kullanıcısına yanıt
    İnsanlar genel olarak inşaat ve ona bağlı sektörlerden uzaklaşıyorlar. Gerileme ilerleme olayı tamamen arz talep meselesidir. Örneğin 2013 yılında 16 bin ile alan İTÜ inşaat 2018 de 29 bine kadar gerilemiştir. Sebebi ise sektörün durumu ortada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.