Şimdi Ara

bölüm türkçe ama hazırlık sınıfındayım (sorun çözüldü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Komutan A kullanıcısına yanıt
    Gazi Üniversitesi bölündü. Mühendislik fakültesi ile teknoloji fakültesi Gazi'de kaldı. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde mühendislik yok. Hatta sayısal bir bölüm de yok.

Gazi Üniversitesi'nde bazı mühendislikler hem teknoloji fakültesinde mevcut. Hem de mühendislik fakültesinde mevcut. Arkadaş yukarıda teknoloji fakültesinde olduğunu yazdı. Teknoloji fakültesinin eğitimi %100 Türkçe. Dolayısıyla hazırlık zorunlu değil. İsteğe bağlı hazırlık da yok.

Gazi mühendislik fakültesinde, İngilizce yeterlik sınavını geçerek hazırlığı atlasanız bile İngilizce dersinden muaf olmak mümkün değil.

@Komutan A
    İsteğe bağlı hazırlık olan bölümler tercih kılavuzunda 46 nolu koşul ile belirtilir. Teknoloji fakültesindeki bölümlerde isteğe bağlı hazırlık olmadığı kılavuzda da görülebilir.

quote:

Bk.46. İsteyen öğrencilere kontenjan dahilinde bir yıl süreli İngilizce Hazırlık Programı uygulanır. Hazırlık programı süresi, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dahil değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Komutan A

hocam ben teknoloji fakültesindeyim

2017 verileri için özür dilerim
    Bunu e devletin hangi kısmından görüyoruz hocam?
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yurt içi başvuru yapıyordum il 2 adımı geçtim 3.adımda(ögrenim bilgileri) bu ekran çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan A -- 3 Eylül 2018; 18:51:35 >
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklısınız işte benim kafama takılanda bu hazırlık bölümü olmamasına ragmen yabancı dil hazırlık sınıfı yazıyor ayrıca üniversitenin kendi sitesine giriş yaptıgımda hazırlık degil 1.sınıf yazıyor yarın ögrenci işlerini arıyıp bu durumu soracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan A -- 3 Eylül 2018; 18:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komutan A

İsteğe bağlı hazırlık olup olmadığını nerden ogrenebilirm
    Okulun öğrenci işlerinden ya da benim bildiğim aslında tercihleri yaparken maddelerde yazması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FiveSeveN kullanıcısına yanıt
    Maddelerde öyle bir şey yazmıyor bölümün tek madddesi var o da bu bölümü tercih edebilmek için 300.000 sıralamadan daha iyi bir sıralama gerekmektedir yazıyordu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.