Şimdi Ara

bölüm türkçe ama hazırlık sınıfındayım (sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün gazi ünüversitesine kayıt yaptım daha sonra burs için başvuracakken eğtim bilgilerinde sınıf kısmında yabancı dil hazırlık sınıfı yazdığını gördüm bu normal mi yoksa değiştirilmesi için ünüversiteyi aramam gerekirmi

Edit: beyler hepinize teşekkür ederim bu sabah e devletten baktığımda sorunun düzeltilmiş oldugunu gördüm

Vakit ayırıp sorunuma yardımcı olmaya çalışan herkese tekrar teşşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan A -- 4 Eylül 2018; 10:27:12 >

• Seçtiğin bölüm %30 ing bir yıl zorunlu ingilizce hazırlık okuyacaksın büyük ihtimal bölümünün koşullarında yazması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynısı bende de oldu.

Sinema ve Televizyon okuyorum. Koşullarda vesaire yazmıyordu böyle bir şey. Okulun öğrenci işlerini arıyorum açan yok meşguller.

Edit: Üzerine okulun öğrenci bilgi sistemine girdim, orada da hazırlıkta yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDeranged -- 3 Eylül 2018; 14:3:58 >
  • koşullarda öyle ingizlice ile ilgi bir bilgi yok
  • IDeranged kullanıcısına yanıt
    peki sonradan bir sıkıntı çıktımı ? koşullarda yabancı dil ile ilgili her hangi bir yazı yok
  • ingicili21 İ kullanıcısına yanıt
    arıyorum ancak açan yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şu an bende senin gibi bekliyorum zaten, arıyorum kimse açmıyor.
  • Dil öğrenirsiniz işte misssss
    umarım bir sıkıntı çıkarmaz
  • Ya dört tane öğrenci işleri numarası var hepsi meşgul, şaka mı abi bu?
    kaç seferdir arıyorum meşgul
  • Hocam ben öğrenci bilgi sistemine girerken orada ortak yabancı dil sınavına girmek istiyor musunuz dedi, ben de evet dedim. Girmesem direkt İngilizce görecektim. Sınav 10 ekimdeymiş.
    Bende öyle bir şey çıkmadı
  • Hangi bölüm?
  • Sinema ve Televizyon benimki.
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    elektrik elektronik mühendisliği
  • Komutan A kullanıcısına yanıt
    yaptıkları sey ne bılıyor musun telefonu acık bırakıyorlar masanın uzerıne boyle kım arasa mesgul
  • Komutan A kullanıcısına yanıt
    Mühendislik fakültesindeki EEM'de İngilizce yeterlik sınavını geçemezseniz hazırlık şart. Onunla alakalı olabilir.

@IDeranged
    Sizin sınavınız İngilizce derslerinden muafiyet sınavı. Hazırlıkla ilgili hata düzeltilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba50

Mühendislik fakültesindeki EEM'de İngilizce yeterlik sınavını geçemezseniz hazırlık şart. Onunla alakalı olabilir.

@IDeranged
    Sizin sınavınız İngilizce derslerinden muafiyet sınavı. Hazırlıkla ilgili hata düzeltilir.
    Hocam şöyle,

Atatürk Üniversitesi OBS sisteminden bakıyorum, YÖKSİS bilgilerinde "YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI" yazıyor ama öğrenim süresinde 4 yazıyor.

Neyse ben yarın tekrar ararım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.