Şimdi Ara

bölüm uzaklaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha ilk uyarı puanımda 15gün bölüm uzaklaştırması aldım başklarını bakıyorum 4 gün ceza almışlar allah bilir kaç uyarısı var. bu çifte standarttır. nereyse 1 haftadır birileriyle iletişime geçmeye çalışıyorum kimse cevap vermiyor. en son buraya geldim cezamın kaldırılmasını talep ediyorum.

• kimse yok mu
  • Spor bölüm kuralları madde:7 ihlali sebebiyle 15 gün bölüm kısıtlaması almışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

Spor bölüm kuralları madde:7 ihlali sebebiyle 15 gün bölüm kısıtlaması almışsınız.

1.si daha ilk uyarıdan 15 gün uzaklaştırma almam ağır bir karar onun yerine 4 gün ban yemeyi tercih ederim.

2.si yazdığım şey ağır bir şey değildi. gerçekleri yazdım sadece.

itirazım hala geçerli verilen cezayı fazlasıyla çektiğim düşünüyorum. umarım uygun yerlere iletirsiniz.
  • forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabilirsiniz.
  • neden bu işlerle ilgilenenlerle bir türlü direk iletişime geçemiyoruz? oraya da mail attık bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sefax01

neden bu işlerle ilgilenenlerle bir türlü direk iletişime geçemiyoruz? oraya da mail attık bakalım.

Tüm yönetici arkadaşlarımız zaten sizlere yardımcı olmak adına buradalar.İletişim için birçok kanal mevcut.Şikayet linki üzerinden,uyarınız üzerinden,bu bölümü kullanarak ve bizlere pm yoluyla her zaman ulaşabilirsiniz.Bazen yoğunluk olabilir ve gecikmeler yaşanabilir bunuda unutmamak gerekir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bölüm kapanmalı ?
    6 yıl önce açıldı
    Bölüm Değiştirmek
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

quote:

Orijinalden alıntı: sefax01

neden bu işlerle ilgilenenlerle bir türlü direk iletişime geçemiyoruz? oraya da mail attık bakalım.

Tüm yönetici arkadaşlarımız zaten sizlere yardımcı olmak adına buradalar.İletişim için birçok kanal mevcut.Şikayet linki üzerinden,uyarınız üzerinden,bu bölümü kullanarak ve bizlere pm yoluyla her zaman ulaşabilirsiniz.Bazen yoğunluk olabilir ve gecikmeler yaşanabilir bunuda unutmamak gerekir

hocam kimisi pm kabul etmiyor kimisi online değil, uyarı bölümünden 2-3 gün yazdım cevap vermeden kapalı konuma getirdi tekrar, şikayet bölümünden söyledim buraya yönlendirdi ve en son forumdesteke mail attım. günlerdir çözemedik sorunu. yarında şampiyonluk maçı var kendi bölümüme mesaj atamıyorum. yarında açılmazsa bir daha umrumda olmaz isterlerse 150 gün versinler. itiraz sebebimi yukarıda belirttim zaten.

• Her şekilde ulaşabilirsiniz aslında.Genelde tüm yönetici arkadaşların pm alımı açıktır.Pm konusunda neden böyle bir sorun oluştu bende anlayamadım.

Genelde cezalara ve uyarılara itiraz edeceğiniz merci forumdestek'tir.O bakımdan sizi yönlendirdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.