Şimdi Ara

Üniversite bölüm önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar müh. veya elektrik-elektronik müh. okumak istiyorum fakat tercihlerde alternatif olması için dediğim bölümlerle alakalı başka bölümler de arıyorum. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

• Bilgisayar Müh. veya Elektrik Müh. oku. Puanın iyiyse İTÜ'de otomasyon müh, telekomünikasyon müh. gibi bölümler de var... Ama gidip elektronik okuma... (Ben elektronik mühendisiyim)
  • -elektrik müh.- bil. ve elektroniğe göre puanı daha düşüktür ama hiç farkı yoktur kardeş bölümdür yani.

-makina müh. en esnek mühendisliktir, nereye çekersin gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

Bilgisayar Müh. veya Elektrik Müh. oku. Puanın iyiyse İTÜ'de otomasyon müh, telekomünikasyon müh. gibi bölümler de var... Ama gidip elektronik okuma... (Ben elektronik mühendisiyim)
    Ben Bilgisayar Mühendisliği okuyorum sana tavisye ederim ama Elektronik okuma aderim çünkü arkadaşlarım var onların dersleri bizden çok fazla teferruatlı ve zor..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CW_Doktoray

Ben Bilgisayar Mühendisliği okuyorum sana tavisye ederim ama Elektronik okuma aderim çünkü arkadaşlarım var onların dersleri bizden çok fazla teferruatlı ve zor..!

Alıntıları Göster
    Kime sorsak bilgisayar veya elektronik okumak istior
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loop

Kime sorsak bilgisayar veya elektronik okumak istior

Alıntıları Göster
    cevrene gore ne okuycagna belırle
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

cevrene gore ne okuycagna belırle

Alıntıları Göster
    elektrik-elektronik müh. 1. sınıf okudum ve kişisel problemlerimden dolayı okuldan ayrılmak zorunda kaldım. az çok görüşüm var bölümle alakalı. o yüzden okuma diyen arkadaşlar benzer bölüm tavsiyesi verse güzel olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yks Bölüm Önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal can

elektrik-elektronik müh. 1. sınıf okudum ve kişisel problemlerimden dolayı okuldan ayrılmak zorunda kaldım. az çok görüşüm var bölümle alakalı. o yüzden okuma diyen arkadaşlar benzer bölüm tavsiyesi verse güzel olur

Alıntıları Göster
    geleceğin mesleği enerji mühendisliği...yani elektrik mühendisliği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogocan

geleceğin mesleği enerji mühendisliği...yani elektrik mühendisliği...

Alıntıları Göster
    elektrik elektronik müh. okuyorum bil.müh yerine elektroniği seç derim.önü açık bi meslek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspci

elektrik elektronik müh. okuyorum bil.müh yerine elektroniği seç derim.önü açık bi meslek.

Alıntıları Göster
    boğaziçinde bilişim sistemleri mühendisliği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: stinger01

boğaziçinde bilişim sistemleri mühendisliği var

Alıntıları Göster
    Bilgisayar mühendisliğinden vazgeçme derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekreizze

Bilgisayar mühendisliğinden vazgeçme derim.

Alıntıları Göster
    burada baya bi yorum var okursan faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser I

burada baya bi yorum var okursan faydalı olur.

Alıntıları Göster
    Endüstri Mühendisliği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spetsnaz!

Endüstri Mühendisliği...

Alıntıları Göster
    istanbulda okıyım, iyi bi devlet üniversinde okıyım, bitirince çok para kazanıyım, kendi işimi kurabiliyim bu alt yapıyı kazanıyım diosan ve puanında tepelerde bi puan değilse.. kesinlikle son 3 yılda en fazla puan artışı gösteren ve en az makine müh. kadar esnek olan metalurji ve malzeme mühendisliğini tavsiye ederim... ÇOK PARA VAR

• quote:

Orijinalden alıntı: roro

istanbulda okıyım, iyi bi devlet üniversinde okıyım, bitirince çok para kazanıyım, kendi işimi kurabiliyim bu alt yapıyı kazanıyım diosan ve puanında tepelerde bi puan değilse.. kesinlikle son 3 yılda en fazla puan artışı gösteren ve en az makine müh. kadar esnek olan metalurji ve malzeme mühendisliğini tavsiye ederim... ÇOK PARA VAR

Alıntıları Göster
    unutma iş hayatında ne okuduğundan çok ne kadar farklısına bakılır...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: roro

Metalürji ve malzeme müh. istanbulda nasıldır bilmiyorum ama bilgin olsun dostum Ankara'da talep çok kötü... ODTÜ mezunu komşum işsiz şu anda mezun olalı 1 yıl oldu.. iş aramayı bıraktı zaten aylar önce yurtdışında master yapcak yok diyo iş yok diyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orjinalden alıntı: roro

Metalürji ve malzeme müh. istanbulda nasıldır bilmiyorum ama bilgin olsun dostum Ankara'da talep çok kötü... ODTÜ mezunu komşum işsiz şu anda mezun olalı 1 yıl oldu.. iş aramayı bıraktı zaten aylar önce yurtdışında master yapcak yok diyo iş yok diyo..

Alıntıları Göster
    hangi meslekte iş kolay bulunurki.. etraf iş bulamayan makina mühendisleriyle endüstri mühlerle dolu öle bakarsan iş bulmak tamamen kısmet, yetenek ve varsa torpil işidir. ha. sen gidersin yurtdışında yüksek lisans yaparsın o zaman yeteneğin olmasa bile bizim yurdumuzda yurtdışında master yapmak bi bokmuş zanneden işverenler sana öncelik tanırlar çünkü iyi kötü ülkede öğretilenden daha iyi yabancı dilin vardır.. bugün ingilterede yüksek yapmak istesen 25000poundu yurtdışına aktarıyosun 1 sene yapıp geliosun sora 2000ytl lik işe giriosun yada zaten patansiyelin varsa istesende bırakmıyolar.. işte ülke bundan batıo bu zihniyetten..

arkadaşlar azcık akıllı olalım Türkiye gibi bi memleket yok dünyada gezdiğim ve gördüğüm kadarıyla bunu sölerim.. aksini iddia edenlede tartışırım...

metalurji ve malzeme müh. den konu açıldı diye sölüyorum. Bu mühendislik dalı üretim üzerine dolayısıyla ülkenin ihtiyacına göre üretim yapılan her tesis yüksek miktarda kar etmek zorundadır.. dolayısıyla çok iyi para kazanma olanağınız var..

ayrıca öle elektrikti endüstriydi makinaydı bu mühendislerin başvurabildiği her yere metalurji mühendiside başvurabilir. Şöle düşünün bi işe 100 tane endüstri müh, 50 makina müh, 50 kimya müh., 10 tanede metalurji müh başvursun.. eğer siz iyiyseniz ve kendinizi ifade edebiliosanız mülakatta ilk karşınıza gelicek olan soru neden metalurji müh? sorusudur ki buna daha önceden hazırlıklı gittiğinizde direk göz doldurabilirsiniz..

istanbulda her 10 mühendisten biri endüstri müh ztn.. neden çünkü puanı yüksek diye en iyi mühendislik olarak endüstri müh görünüo ve kazanılırsa her kapı açılıcak zannedilio... BUNUN BÖLE OLMADIĞINI OKUYUP BİTİRDİKTEN SONRA GÖRÜRSÜNÜZ.. diimm.. endüstri müh.

• quote:

hangi meslekte iş kolay bulunurki.. etraf iş bulamayan makina mühendisleriyle endüstri mühlerle dolu öle bakarsan iş bulmak tamamen kısmet, yetenek ve varsa torpil işidir. ha. sen gidersin yurtdışında yüksek lisans yaparsın o zaman yeteneğin olmasa bile bizim yurdumuzda yurtdışında master yapmak bi bokmuş zanneden işverenler sana öncelik tanırlar çünkü iyi kötü ülkede öğretilenden daha iyi yabancı dilin vardır.. bugün ingilterede yüksek yapmak istesen 25000poundu yurtdışına aktarıyosun 1 sene yapıp geliosun sora 2000ytl lik işe giriosun yada zaten patansiyelin varsa istesende bırakmıyolar.. işte ülke bundan batıo bu zihniyetten..

arkadaşlar azcık akıllı olalım Türkiye gibi bi memleket yok dünyada gezdiğim ve gördüğüm kadarıyla bunu sölerim.. aksini iddia edenlede tartışırım...

metalurji ve malzeme müh. den konu açıldı diye sölüyorum. Bu mühendislik dalı üretim üzerine dolayısıyla ülkenin ihtiyacına göre üretim yapılan her tesis yüksek miktarda kar etmek zorundadır.. dolayısıyla çok iyi para kazanma olanağınız var..

ayrıca öle elektrikti endüstriydi makinaydı bu mühendislerin başvurabildiği her yere metalurji mühendiside başvurabilir. Şöle düşünün bi işe 100 tane endüstri müh, 50 makina müh, 50 kimya müh., 10 tanede metalurji müh başvursun.. eğer siz iyiyseniz ve kendinizi ifade edebiliosanız mülakatta ilk karşınıza gelicek olan soru neden metalurji müh? sorusudur ki buna daha önceden hazırlıklı gittiğinizde direk göz doldurabilirsiniz..

istanbulda her 10 mühendisten biri endüstri müh ztn.. neden çünkü puanı yüksek diye en iyi mühendislik olarak endüstri müh görünüo ve kazanılırsa her kapı açılıcak zannedilio... BUNUN BÖLE OLMADIĞINI OKUYUP BİTİRDİKTEN SONRA GÖRÜRSÜNÜZ.. diimm.. endüstri müh.

Alıntıları Göster
    Sistem mühendisliği yazma, çok iş ararsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: MadDog1

Sistem mühendisliği yazma, çok iş ararsın...

Alıntıları Göster
    Metalurji mühendisi'ni biraz abartıyorsunuz bi kere metalurji mühendisliği makina mühendisliğin bir alt dalıdır.Makina mühendisi de aynı işi pekala yapabilir ama metalurji mühendisi makina mühendisinin yaptığı her işi yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Metalurji mühendisi'ni biraz abartıyorsunuz bi kere metalurji mühendisliği makina mühendisliğin bir alt dalıdır.Makina mühendisi de aynı işi pekala yapabilir ama metalurji mühendisi makina mühendisinin yaptığı her işi yapamaz.

Alıntıları Göster
    bilgisayar, elektronikle alakalı diyorum metalurji çıktı ortaya
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.