Şimdi Ara

Üniversite bölüm önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • makine,inşaat yada elektronik muhendisligi tavsiye ederim temel muhendislikler kendini hangi yönde yetiştirirsen o yönde iyi olmana yardımcı olur.
  • Bilg. Müh. 3.cü sınıfa geçmiş biri olarak kesinlikle bilg. müh. seç derim...

Eğer ilgin de varsa ki büyük ihtimal vardır, diğer bölümlerdekilere göre çok daha fazla zevk alarak okursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Bilg. Müh. 3.cü sınıfa geçmiş biri olarak kesinlikle bilg. müh. seç derim...

Eğer ilgin de varsa ki büyük ihtimal vardır, diğer bölümlerdekilere göre çok daha fazla zevk alarak okursun.

zaten istiyorum da sadece istanbul yazıcam ya belki tutmaz aşağılara bunlara benzer bölümler koymayı düşünüyorum
  • Matematik Mühendisliği okuyorum tavsiye etmem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko_

Matematik Mühendisliği okuyorum tavsiye etmem..

Hadi ya.. Çok istemiştim ben o bölümü..

İlk tercihim İTÜ matematik mühendisliği idi, gelmedi..

İyiki gelmemiş diyim o zaman..

@mistiq, hmm anladım..
  • Kaldırım Mühendisliği......
  • quote:

bende merak ettim neden acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Ben Bilgisayar Mühendisliği okuyorum sana tavisye ederim ama Elektronik okuma aderim çünkü arkadaşlarım var onların dersleri bizden çok fazla teferruatlı ve zor..!

arkadaş doğru söylüyor. sen bilgisayar oku. ben elektrik-elektronik okuyorum oradan biliyorum.
  • bence gemi makinalrı işletme mühendisliği.türkiyede tek bir yer de oda ITU.
  • yukarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

bence gemi makinalrı işletme mühendisliği.türkiyede tek bir yer de oda ITU.

tek yer olması iyi olması anlamına gelmez. kütahya da da "OTOBÜS ŞÖFÖRLÜĞÜ" var. o da dumlupınar üni de tek. o zaman onu okusun. mantığa bak ya
  • türkiye şartlarında çevren varsa en iyi mühendislik elektrik ve inşaattır
    elektronik ve bilgisayar konusuna gelince elektronikte seçsen yapacağın iş elektroniğin yazılım kısmı ile ilgilenmek olacaktır,türkiyede devre tasarımı gelişmiş değil;fakat bu bilgisayar seçmeni gerektirmez elektroniğin alanı daha geniştir ve bilgisayar işleri kısmen kurslarla halledilebilir.
  • Endüstri mühendisliğine diyen arkadaşa diyorum. Ben de endüstri mühendisiyim ve mükemmel bir bölüm bence.

senin isteklerine göre bence elektronik ve haberleşme mühendisliğde var.
    Eğer bilgisayar mühendisliği istemenin nedeninin altında yazılımcılık yatıyor ise boşuna okuma onun yerine başka bölüm okuyup yazılımı sertifikalar alarak hatta evde kendin öğrenerek halledebilirsin.
    Sonuç olarak farklılığı kendin yaratacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

bence gemi makinalrı işletme mühendisliği.türkiyede tek bir yer de oda ITU.

yıldızda da var bu bölüm, okuyan arkadaşlar pek memnun diil
  • makina, elektrik, inşaat

bütün mühendisliklerin temeli. ne olursa olsun bi şekilde iş potansiyeli var.
  • ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 4. SINIFA GEÇTİM... BİLGİSAYAR, MAKİNA, ENDÜSTRİ, İNŞAAT .... HEPSİNDENDE ARKADAŞIM VAR....
    BU BENİM 2. UNV. 2 SENEDE MİMARLIK OKUDUM....

İTİBAR, HUZUR, MUTLULUK, PARA İSTİYORSAN MÜHENDİS OLMA!!!!!MÜHENDİSİN ADI VAR SADECE TÜRKİYEDE!!!!

GİT GÜZEL GÜZEL DİŞ HEKİMLİĞİ OKU!!! SÜPER BÖLÜM İTİBARSA İTİBAR PARAYSA PARA, RAHATLIKSA RAHATLIK.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

Hadi ya.. Çok istemiştim ben o bölümü..

İlk tercihim İTÜ matematik mühendisliği idi, gelmedi..

İyiki gelmemiş diyim o zaman..

Hocam Ben Yıldız Matematik Mühendisliğindeyim..
    Belki İTÜ Matematik mühendisliği iyidir..
    Ama ben bölümümden memnun değilim bugünkü aklım olsa seçmezdim kesinlikle bu bölümü..
    Seneye okul bitiyor ne olacağım, ne iş yapabileceğim hakkında bir fikrim yok..

• sonuçların açıklanması yaklaşırken bi yukarı daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalso

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 4. SINIFA GEÇTİM... BİLGİSAYAR, MAKİNA, ENDÜSTRİ, İNŞAAT .... HEPSİNDENDE ARKADAŞIM VAR....
    BU BENİM 2. UNV. 2 SENEDE MİMARLIK OKUDUM....

İTİBAR, HUZUR, MUTLULUK, PARA İSTİYORSAN MÜHENDİS OLMA!!!!!MÜHENDİSİN ADI VAR SADECE TÜRKİYEDE!!!!

GİT GÜZEL GÜZEL DİŞ HEKİMLİĞİ OKU!!! SÜPER BÖLÜM İTİBARSA İTİBAR PARAYSA PARA, RAHATLIKSA RAHATLIK.......

Arkadaşa katılıyorum, itü, odtü, boğaziçi, bilkent hariç hiç boşu boşuna mühendis olma. iş bulamaz mısın bulursun ama binbir sıkıntı ile iş bulamamanın verdiği depresyonlarla geçer ayların.

Seç diş hekimliğini bak keyfine. şaka yapıyoruz gibi gelebilir ama gerçek bu. bir sürü boş mühendis var türkiyede, patronunun ağız kokusunu çek, bir sürü sapsız ile uğraş karşılığında şu baba şirketlerden birinde 2000-2500'e çalışırsın (tabiki itü, odtü, boğaziçi, bilkent 'liysen). yoksa 1000 liraya talim eder bir sürü sıkıntı çekersin.

diş hekimi ol patron sensin, kimsenin ağız kokusunu çekmezsin, kimse ile uğraşmazsın. evinde para basarsın. istediğin zaman tatiline gidersin, özgürsün. istediğini alırsın.

mühendislikte okuldayken sınıfta kız yoktur mal gibi ders ders karı yüzüne hasret kalırsın. mezun olunca da yukarıdakiler olur.

Kişisel tavsiyem, Mühendislik okuma. şimdiki aklım olsa asla okumazdım. türkiye'de mühendis olunmaz. 3kuruş değerin bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keles -- 13 Temmuz 2006; 23:37:44 >

• sadece soran arkadaşın değil herkesin tercih yapmadan evvel dikkatlice düşünmesi gerekir bence mühendisliği.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.