Şimdi Ara

Bölümde Yeni Bir Efsane Doğuyor. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

quote:

Uzaktan yakından alakası yok demişsin de neyse polemiğe girmiyorum.Beyler ara vermedik sadece sıfırlanıcaz ve en yakın zamanda tekrardan sizinle birlikte olacağız.

CeFurkan mode off.

Eğer istemiyorsan hemen iptal edebilirim.

eğer ben şimdi yapma dersem kötü adam olucam o yüzden sana kalmış ben isterdim ki biraz daha kendine özgü birşeyler yapsan iyi olurdu.

Yerine diyebilirim.Adam esinlenmiş zaten ama emeğe saygı yani

Abi esinlenildiyse bana sorması lazımdı diye düşünüyorum ama bunun yerine uzaktan yakından alakası yoktur yazmış Böcük.Amacım konuyu kirletmek değil ama yine de siz bir düşünün birşeyi yapmadan önce.

Tutarsa devam etsin yani.
    @batu123 Emre önceki konu da açmıştı kapamayı unutmuş.

Vicdan meselesi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

quote:

Uzaktan yakından alakası yok demişsin de neyse polemiğe girmiyorum.Beyler ara vermedik sadece sıfırlanıcaz ve en yakın zamanda tekrardan sizinle birlikte olacağız.

CeFurkan mode off.

Eğer istemiyorsan hemen iptal edebilirim.

eğer ben şimdi yapma dersem kötü adam olucam o yüzden sana kalmış ben isterdim ki biraz daha kendine özgü birşeyler yapsan iyi olurdu.

Yerine diyebilirim.Adam esinlenmiş zaten ama emeğe saygı yani

Abi esinlenildiyse bana sorması lazımdı diye düşünüyorum ama bunun yerine uzaktan yakından alakası yoktur yazmış Böcük.Amacım konuyu kirletmek değil ama yine de siz bir düşünün birşeyi yapmadan önce.

Tutarsa devam etsin yani.
    @batu123 Emre önceki konu da açmıştı kapamayı unutmuş.

batu123batu578

• Sadece 1.evrimse:
    Starter varsa:Charmander
    Yoksa:Staryu
    Son evrimse:
    Charizard
    Yoksa:Pidgeot
    pidgeyin son evrimi adını hatırlayamadım
  • cCc machop cCc
  • Dostum özür dilerim ama bu şartlarda bu etkinlikte yer almak istemiyorum.CrasHh ile aran düzeldiği takdirde farklı bir Pokémonla gelebilirim.
  • Psyduck
  • Ben eventin hemen başlamasını talep ediyorum.5 gün sonra 3-4 ay forum yok..
  • Evee diyorum ama pm atıcam sana pek bilgim yok biliyosun burda yeniyim
  • Dövüş kulübü bitene kadar projeye ara verildi.Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.
  • Ha ? Bitene kadar ara mı veriyorsun başlaman hata. Adamın fikri olan "Dövüş Kulübü" sen resmen kopyalamışsın ve alakası yoktur demişsin. Bunu yazarken alkol mı aldın bilmiyorum. Kimin kalbini kıracaksın yasaklanmak istemiyorum söyleyecek çok şeyim var ama kısa tutacağım. İmzan bile "Dövüş Kulübünün" sen sadece Pokémon Stadyum ile yapıyorsun tek fark bu. Bize göre daha doğrusu bana göre bu fikirde olan vardır ama buna emeğe saygısızlık ve hırsızlık denir. İzin almamışsın bir şey yapmamışsın gelmişsin burada tuş takımı artistliği yapıyorsun. Bu konuyu görünce güzel bir şey sanırım dedim ama içeriği görünce hiç yakıştıramadım senin gibi birine ben daha bir şey demiyorum.
  • Tamamdır abi sorun yok.Başta bana sorsaydın bunların hiçbiri olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Ha ? Bitene kadar ara mı veriyorsun başlaman hata. Adamın fikri olan "Dövüş Kulübü" sen resmen kopyalamışsın ve alakası yoktur demişsin. Bunu yazarken alkol mı aldın bilmiyorum. Kimin kalbini kıracaksın yasaklanmak istemiyorum söyleyecek çok şeyim var ama kısa tutacağım. İmzan bile "Dövüş Kulübünün" sen sadece Pokémon Stadyum ile yapıyorsun tek fark bu. Bize göre daha doğrusu bana göre bu fikirde olan vardır ama buna emeğe saygısızlık ve hırsızlık denir. İzin almamışsın bir şey yapmamışsın gelmişsin burada tuş takımı artistliği yapıyorsun. Bu konuyu görünce güzel bir şey sanırım dedim ama içeriği görünce hiç yakıştıramadım senin gibi birine ben daha bir şey demiyorum.

Kaan sakin ol abi.Ağır konuşuyorsun sen de.Adam gibi hitap et ki o da sana adam gibi cevap versin.

@BÖCCÜK : Hocam ben de buradan 1-2 şey söylemek istiyorum sana.En başta konuya girince MD Spritelarını görüp aklıma dövüş kulübü geldi.Sonra sen alakası yoktur diyince konuya dikkat etmeden 1 Pokémon seçtim.Daha sonra inceleyecektim.Fakat inceleyince hayal kırıklığına uğradım.Bunu yapabilirsin ancak bunu yaptıktan sonra Emre'nin yüzüne bakamazsın.Sen de projeye ara vermişsin zaten akıllı davranarak.Ancak bilmen gereken şey Dövüş Kulübü bitmeyecek,sıfırlanacak.Keşke baştan CrasHh'e 1 PM atsaydın da durumu izah etseydin.Şuan hiç bir sorun olmazdı.Kendisi çok anlayışlıdır ancak hakkını savunmasını da bilir.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 10 Eylül 2012; 1:08:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.