Şimdi Ara

Bölümler Hakkında Bilgi Almak İstiyorum Tercih Yapacağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm merhabalar. Şu an meslek lisesinden direk geçiş yaparak 2 yıllık elektronik okuyorum ancak sayısalım zayıf bu yüzden zorlanıyorum haliyle alttan dersimde var fazla fazla. Hiç olmazsa askerliğimi kurtarmak adına açıktan 4 yıllık bir bölüm okumak istiyorum. Bir arkadaşım beni sosyolojiye yönelmemi söyledi biraz baktım evet 4 yıllık bölüm ancak iş olanağı nedir ne değildir bilemiyorum. Mezun olunca ne yapabilirim nasıl iş bulabilirim meçhul. Bunun yanında annem ise kamu yönetimi yada işletme okusan daha mantıklı olur diyor. Ancak annemin dediği bölümlerde de matematik var zorlanırım diye korkuyorum açıkcası.
    İşletme veya kamu yönetimi bölümleri nasıldır nerelerde iş bulabilirim dersleri zor mudur ? Bunlar haricinde sizin önerebileceğiniz 4 yıllık bir bölüm var mı ? Sosyoloji öğrendiğim kadarıyla sözel bir bölüm genel olarak ezbere dayalı bunu da yapabilirim ama mezun olupta işsiz kalırsam tedirginliği var. Ne diyorsunuz bana öneriniz yada yeni fikirleriniz ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• sosyoloji de işsiz kalmazsınız çünki aile ve sos pol bakanı geçen haftalarda sosyoloji bölum mezunu na ihtiyac oldunu ama bulamadıklarını söyledi.
    trt de ahmet böken programı internetten bakabilirsiniz
  • Kardesim ne kadar aof mezunu tanidiysam ya işletme Yada kamu mezunu ben dış ticaret istiyorum benim sayisalimda iyi değil açıkcası sosyolojiyede sıcak bakıyorum ama KPSS oldugu sürece ve burdan mezun olunca ne yapacagım endişeler bitmediği sürece böyle ikilem yasarız biz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik okusam faydasiz velev ki okudum da mezun oldum iki yillik bir bolum ne gecer ki elime? Benim ailem bile acikogretim mezunlari teyzem halen isletme okumakta ama mezun olunca ne olur nasil is bulurum hic bilmiyorum. Kpss de atanmak acikogretim okuyunca daha mi zorlasiyor orgun ogretime gore ?

• sabuncu S kullanıcısına yanıt
    sosyoloji iyi bölüm ama onu yan dalı atatürk aöf de sosyal hizmetler bölümü ve halk la ilişkiler lisans ve önlisans var onlar da iyi bölümlerdir.
    http://www.atauni.edu.tr/#birimler=acik-ogretim-fakultesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniziminkızı290

sosyoloji iyi bölüm ama onu yan dalı atatürk aöf de sosyal hizmetler bölümü ve halk la ilişkiler lisans ve önlisans var onlar da iyi bölümlerdir.
    http://www.atauni.edu.tr/#birimler=acik-ogretim-fakultesi

1-gerçek adınız nedir
    2-neden adınızı değilde (denisse recheld) ismini kullandınız?
    3-neden hemen hemen her konuda atatürk üniversitesinin reklamını yapıyorsunuz?
    reklam diyorum çünkü sürekli bu üniversiteden bilgi verip yönlendiriyorsunuz.
    bir çıkarınızmı var bu üniversitede bir göreviniz mi var?

• birol özsoy kullanıcısına yanıt
    reklam değil rekabet olsun amacındayım. atatürk aöf te yeni bölümler açıldığı için görmeyenlere link açıp bakın bu bölüm de var demek için.
  • Su an arastirdigim kadariyla herkes isletme diyor ne yapacagimi bilmiyorum. Ya da diyorum okudugum iki yillik bolumu bitirdikten sonra lisans tamamlama mi yapsam ki ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.