< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5194C02C4 -- 11 Ağustos 2023; 10:36:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bölümlerin sıralamalarının artık iplenmemesi
-
-
4.7k ile 1. siraya 9.6k'lik uni yazdim. unilerin siralamalari cok da umurumda degil, bana bekledigim seyleri verip vermemesine bakiyorum. siralamadan daha da onemli kriterlerim var (istanbul icin deprem vs.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyilmazx -- 11 Ağustos 2023; 10:59:47 > -
35 k ya üst sıralara odtü gıda mühendisliği yazan gördüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zeka seviyesinin yüksek olduğunu gösterir
-
İYTE ceng mi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet
-
sıralamam 10k, 30k ile kapatan bölüme gideceğim
-
Biraz sıralamanıza göre olmuş hocam arada başka okul yok çünkü ama h.o güzel bölüm
Hangi bölüm hocam
ben 30 binlik yeri 12 binden yazınca keriz gibi hissediyordum. şimdi aynı bölüm geçen sene 8 binle aldı. bu sene muhtemelen 4 binle alacak.
-
bilkent ctis mi hocam?
-
-
ytü mat müh
-
Abi zaten normal olan bu ki, forumda ya o sıralamaya o mu yazılırcılar milletin işine çomak sokmaktan başka bir şey yapmıyor
geçen sene 18k'dan 30k'lık bölüme girdim, pişman değilim
Hacettepe cs ibretlik bir örnek hocam.
sıralamayı belirleyen zaten öğrencidir. zamanında odtu 6k ile alırken yazılıma yönelim arttıkça bazı öğrenciler sıralamarı önemsemeyip yazdı ve sıralamaları yukarıya çektikler. basit mantık
Benim sbü hamidiye tıpı yazmam ve çok iyi bir eğitim almamda da aynı şekilde geçerli olan durumdur
ctf çapa kazanamayınca kendimi avutma şeklim
18 yaşındaki ergenlerin yaptıkları tercihlerle oluşan sıralamalara takılmamak ile yüksek iq belirtisi göstermişlerdir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
4.7k ile 1. siraya 9.6k'lik uni yazdim. unilerin siralamalari cok da umurumda degil, bana bekledigim seyleri verip vermemesine bakiyorum. siralamadan daha da onemli kriterlerim var (istanbul icin deprem vs.) |
Biraz sıralamanıza göre olmuş hocam arada başka okul yok çünkü ama h.o güzel bölüm
|
Benzer içerikler
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
- deniz astsubay rahat mı
- doktorlar kaç saat çalışır
- ismail murat aydın ekşi
- tarafınıza veya velisi olduğunuz kişilere ait öğrencilik bilgisi bulunamamıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X