Şimdi Ara

Bölümlerle İlgili Tavsiye Verilir... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu okullar arasında eğitim olarak çok farklılık yoktur. Ama şehir olarak Samsun,Denizli ve Manisa iyidir. Ama şunu unutma en iyi tıp aileye en yakın tıptır...
  • ygs2 35k diyetisyenlık yazmak ne kadar mantıklı önu acık mı ? nereler olur ?
  • melek81 M kullanıcısına yanıt
    Okul birincisi kontenjanı var mı? Yoksa Marmara İmkansız gibi...
  • KaraKartal1078 K kullanıcısına yanıt
    İtü/Odtü inşahat İtü elektrik görüşleriniz neler hocam.Planım itüden İtü EHM geçmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 28 Haziran 2014; 8:36:41 >
  • mf2 ve mf3 120k da balıkesir veterinerlik istiyordum ama o 105000 le almış geçen sene banada bişey deyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38k için beslenme ve diyetetik gelir mi

• 132k makine müh?

• Endüstri müh. nasıldır ?
  • Secxdx kullanıcısına yanıt
    İnşaat bence çok iyidir. Hele ODTÜ, İTÜ... İnşaata istersen şantiyeci olursun istersen proje çizersin(şantiyenin parası daha fazladır). Ama herkes çift anadal yapcam bölüm değiştircem diye girer ama geçme kalma savaşına döner. Ama eğer EHM'yi gerçekten istiyorsan başka ünilere bak. Sanırım yıldızda vardı...
  • mf4 35 bin.

ege bilgisayar mı ege makina mı 9 eylül makina mı 9 eylül inşaat mı?
  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    Fena değildir. Ama itibarı yoktur mühendisliklerin arasında. Özellikle makinacılar ayrı bir sevmez. Ama boun-bilkent-koç vs olmazsa bulaşma derim. Bu okulları bitirip en azından ingilizceyi ana dilin gibi konuşabilirsen(2.yabancı dil çok büyük avantajdır) iyi bir iş bulursun. Ama bir krizde fabrikada işten ilk çıkarılacak kişi endüstricidir makinacı ,elektronikçi değil...
  • Barristan the Bold kullanıcısına yanıt
    Ege Makina>Ege Bilgisayar>9 Eylül Makina>9 eylül inşaat
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraKartal1078

Ege Makina>Ege Bilgisayar>9 Eylül Makina>9 eylül inşaat

hocam mesela iç anadolu'da bi sürü fakülte var düşük puanlı makine mühendisliği falan. ben egeden mezun olursam iş bulurken önceliğim olur mu yoksa nasıl olsa hiçbiri teknik üni. değil deyip onları mı işe alırlar?
  • GECEN SENE MF4 (344 PUAN) 70K İLE ALAN BÖLÜME BU YIL MF4 (344 PUAN)73 K İLE GİREBİLİRMİYİM ?
  • Barristan the Bold kullanıcısına yanıt
    Bak üni adı önemlidir ama ilk işe girişte. Ki EGE gayet saygın bir ünidir. Sen seminerlere katılırsan dil öğrenirsen program öğrenirsen ben bunları yapmazsam sen ege ben boun mezunu olıyım sen benden daha öndesindir.
  • TM 1 140 k tm2 120 k tm3 110 k ne oneririsin

• Ege üni- Gıda müh. nasıldır hocam yada genel olarak gıda müh. ?
  • VI.Mitridat kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem gıda ODTÜ bile olsa gitme...
  • Peki nedeni ne hocam ?
  • Elektrik mühendisliği nasildir ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.