Arkadaşlar mf3 yerleştirme sıralamam 23 bin puanım 431 Okul birincisiyim Marmara diş gelirmi Okul birincisini 440 puan ile almış geçen yıl Geçen yıl 440 puan 21 bine karşılık geliyor Yardım lütfenn
Mf-3 36k istanbulda geleck bi yer var mi
quote:
Orijinalden alıntı: cr7cr76161
Mf-3 36k istanbulda geleck bi yer var mi
@cr7cr76161
Arel yarı burslu fizyoterapi; 36.700 almış en son İstanbul Gelişim fizyoterapi;41.800 almış en son Yeditepe fizyoterapi; 35.100 almış en son Arel yarı burslu beslenme ve diyetik; 48.300 almış en son
quote:
Orijinalden alıntı: KaraKartal1078
@cr7cr76161
Arel yarı burslu fizyoterapi; 36.700 almış en son İstanbul Gelişim fizyoterapi;41.800 almış en son Yeditepe fizyoterapi; 35.100 almış en son Arel yarı burslu beslenme ve diyetik; 48.300 almış en son
Alıntıları Göster
Arkadaşlar sıralama değil de bölümler hakkında bilgi isterseniz daha iyi ve kesin cevaplarım...
İtü kimya hocam?
50 bin tm-1-2-3 sıralaması ile ne önerirsiniz sınıf -okul öncesi ögretmenliklerinden baska ..
Sozelden de bolum tavsiye edebilir misin bilgin varsa
quote:
Orijinalden alıntı: Tuanisss
53 binle nereyi tercih edebilirim? Öncelikli isteğim bilgisayar ama makine inşaat gibi mühendisliklerde olur
quote:
Orijinalden alıntı: Tuanisss
Kimya fena bölüm değildir itü olunca kimyagerlik yaparsın yabancı dilin varsa birde ortalama kasarsan eczacıbaşı gibi yerlerde yüksek maaşlı girersin(mühendislik mi kimya öğretmenliği mi)
quote:
Orijinalden alıntı: KaraKartal1078
Kimya fena bölüm değildir itü olunca kimyagerlik yaparsın yabancı dilin varsa birde ortalama kasarsan eczacıbaşı gibi yerlerde yüksek maaşlı girersin(mühendislik mi kimya öğretmenliği mi)
Alıntıları Göster
@Nucs
Ana dallar hep iyidir... Şöyle anlatıyım TAİ( uçak yapan şirket) mühendis alacakken uçak veya makina mezunu yazar ama Arçelik,siemens,ford vs de makine mezunu yazar eğer gerçekten uçağa karşı ilgiliysen zaten çok farklı dersleri yok yüksek yaparsın ...
KaraKartal1078K
kullanıcısına yanıt
Merhaba yardımcı olur musunuz bilişim ve teknolojileri bolumu ogrencisiyim ve YGS1 yYGS 6 dan tercih yapmak istyrm ek puanlı puanlarimla
Dostalar ikisi için öneriler alsam neler nereler olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rvkarakaya -- 28 Haziran 2014; 5:11:46 >
quote:
Orijinalden alıntı: rvkarakaya
Dostalar ikisi için öneriler alsam neler nereler olur
MF-3te 10bindeyim. Kesin tıp istiyorum. Samsun, Çanakkale, Manisa, Denizli, Bolu, Aydın bu liste böyle uzar gider. Ne yazcam hiç bilmiyorum. 7-8 bine odaklamıştım kendimi. Tercih zor olucak gibi. Siz nerde okuyorsunuz, tıp fakültesi seçerken neye göre seçicez?